De weg naar de hel…

Vanaf vandaag gaan wij proberen niet meer op lange tenen te trappen.  We gaan op eieren lopen.  We gaan onze de nieuwe naasten liefhebben.  We gaan heel de wereld omarmen.  We gaan de werken van barmhartigheid in de praktijk omzetten.  We gaan de weg naar de hel bewandelen…

Onze artikels worden neutraal.  Of zelfs vriendelijk als we een goede dag hebben.  Niet-kwetsend.  Niet-discriminerend.  Niet extreem.  Niet-nationalistisch.  Niet-racistisch.  Niet-in-het-oog-vallend.  Zelfs niet informerend.

Met andere woorden, we kunnen er evengoed mee ophouden.

Uw verslagen redactie

Meer hierover hier, hier en hier 

KifKif

Vergroten kan met een klik
Studio Rony

18 gedachten over “De weg naar de hel…

 1. Geen vuiltje aan de lucht ! Kif Kif of gene Kif Kif . Ik zou zelf nog scherper worden , meer kritisch , meer anti islam met al hun attributen . Wat Golfbrekers doet is gewoon de medaille omdraaien om eens te kijken wat de andere kant te vertellen heeft ….en erover “Nadenken” ! Nadenken , analyseren , objectief blijven , de waarheid onder ogen durven zien , kijken dan je neus langer is , zich durven wagen aan voorspellingen , het gevaar aantonen , onze medemensen trachten te beschermen voor catastrofale gevolgen . Al deze deugden zijn een gave van de natuur zoals een wonderkind van 7 jaar dat perfect piano speelt . Spijtig genoeg beschikken slechts weinigen over deze natuurlijke gave . De minder bedeelden hebben zich verenigd in wat we noemen correcte politieke partijen . Het grote voordeel van dergelijke partijen ! je moet de moeite niet doen ,om “zelf” te denken , dat doen ze voor U , dat hoort bij hun service .Wat kunnen de Groot – Anti-Racisten , de Vierschaar , de Heksenjagers , de Kif Kif saramitaan-strijders nu doen tegen media-bronnen zoals Golfbrekers als die bv hun artikeltjes laten eindigen met Een goede Marokaan , Turk (en noem maar op) is gene slechte
  Een goede Islamist is gene slechte . Een werklustige vreemdeling is gene luiaard enz enz . Moest een bepaalde tekst toch over de schreef gaan en aanleiding geven tot vervolging kunnen wij ons beroepen op ” een schrijfdrang waar wij niet konden aan weerstaan

 2. Waar het hier werkelijk om gaat is niet het racisme, maar om het zeggen en schrijven van de waarheid over de verborgen agenda’s achter de multiculturele, multicriminele en multidecadente puinhopen. Deze verborgen agenda’s zijn er op gericht onze westerse maatschappij en beschaving te vernietigen. Dit alles gaat gepaard met een nooit gezien indoctrinatie en bedrog, via de media, die hier actief mee in de slag zitten. Het enige probleem en gevaar voor deze verborgen agenda’s is momenteel het internet. Dit laatste moet dan ook aan banden worden gelegd. Het grootste gevaar voor dit bedrog is dan ook de waarheid, die dan moet gecriminaliseerd worden als “aanzetten tot haat en racisme”. Dit laatste is nu de “dooddoener” van de eeuw. Hierbij dient dan wel opgemerkt worden dat er ook goed racisme is, zoals bv het anti-Vlaams racisme.
  Men zou versteld staan wie er werkelijk achter Kif Kif zit !!!

  • Weet jij meer? Zelfs indien zo, dan kan je het waarschijnlijk hier niet zeggen.

   • Inderdaad, maar ik kan toch een kleine tip geven via de link hierna :
    http://www.ovv.be/page.php?ID=1069
    Op de webstek van Kif Kif is de huidige samenstelling van de raad van bestuur, medewerkers en algemene vergadering beschikbaar. De werkelijke drijvende krachten staan er natuurlijk niet bij.
    In de Kruispuntenbank van de Ondernemingen blijkt dat de VZW werd opgericht in 2001, maar de in het staatsblad gepubliceerde oprichtingsakte is er niet meer te vinden. In 2004 vond er dan een statutenwijziging plaats en deze is wel beschikbaar.(=KBO-nummer :0476.075.604).
    Het gaat hier om één van de zovele krypto-kommunistische mantelorganisaties in dienst van occulte belangen, die het zichtbare en soms ook het vuile werk opknappen terwijl deze occulte belangen uit het zicht blijven. Meer kan ik daar momenteel niet aan toe voegen.

 3. Als de overheid en zijn acolieten liegen, is het vertellen van de waarheid door anderen, voor hen het grootste gevaar en zal dit door hen tot de ergste misdaad verheven worden.

 4. Als men ziet dat vertegenwoordigers van KIF KIF, samen met een grote meerderheid linkse Franstaligen , spreekbuis zijn voor België binnen de EU, dan kun je er prat op gaan dat dit plannetje reeds lang uitgedokterd werd en de privacy-wet, naast de Europese rechten van de mens geen obstakel zullen vormen.

 5. Zoals Raymond al zei, stuur hen de koran die vol staat met racistische teksten. Teksten die zelfs oproepen mensen die niet tot hun club behoren te vervolgen, geweld op te plegen en zelfs te vermoorden.

 6. Gelukkig staat dit artikel onder de rubriek: HUMOR, doch… zooo humoristisch is het niet hoor want het zou mij niet verwonderen dat de geachte redactie een verzoek krijgt om de “scherpe kantjes” van de artikelen af te vijlen, en dit… vanwege het CGKR.
  Onze lieve vriendin Lieve Vandenhoudt heeft reeds een botsing met die dhimmibende gehad (blog.seniorennet.be/vroeger)—> als ik mij niet vergis, heb ik Jullie dat geval reeds maanden geleden gemeld.

  • Klopt Victor, we weten dat wel. Moeten we er daarom aan toegeven? Pas als we ertoe gedwongen worden zullen we zwijgen.

   • Ik wacht op een ‘dwangbevel’, ondertussen schrijf ik gewoon voort terwijl de spionnen over mijn schouder heen blijven gluren. Ze hebben mijn dossier nog niet afgesloten.

     • Ik wil hierover nog heel veel kwijt. Voorlopig alleen dit: ik maakte de grote fout om in te gaan op de allereerste e-mail van het CGKR. Fout! Er stond geen handtekening onder van Jozef De Witte! Daarna wilden ze niet afspreken op een neutrale plaats, een cafe of zo, maar op eigen terrein, meldpunt discriminatie Hasselt. Op eigen terrein en met 2 personen. 2 tegen 1, van intimideren gesproken!

     • Kop op! Een blind date met het spionnencentrum kan nu eenmaal niet goed aflopen.

 7. Geef niksnutten en minder geestelijk bedeelden een doel in het leven . Maar ze wijs dat zij heel belangrijk zijn voor de maatschappij , dat zij onmisbaar zijn in de organistaie, dat zij een nobel doel kunnen nastreven. Vertel hen dat zij geschiedenis zullen schrijven door hun inzet en durf. Dat het nageslacht hun zullen eren en loven . Vechten tegen het kwade is dat niet prachtig ! ,wie of wat dat kwade ook moge zijn, daar oordelen anderen over , die wel een bepaald doel voor ogen hebben . Over die verborgen agenda van hun meesters hebben die sukkelaars uiteraard geen flauw idee . Ze moeten gewoon luisteren en ja knikken terwijl hunne smikkel wordt vol siroop wordt gesmeerd . Zo is Kif Kif ontstaan . Zo werden die arme jongens gestuurd om te gaan vechten in een vreemd land . Zo ontstonden ook de correcte partijen , allemaal op de bult van die arme onwetende simple geesten ook wel militanten genoemd , een tittel waar ze bijzonder fier op zijn , dat is dan ook het enige wat tot hun verbeelding spreekt !

Reacties zijn gesloten.