6 gedachten over “De weg naar de hel…

 1. In een door en door multicultureel land leven is m.i. niet mogelijk zonder wapen in huis en in de wagen. De Amerikanen willen ook Europa multicultureel maken, zodat ze hier meer wapens kunnen verkopen.

  • Na bijna 50 jaar actief te zijn – nationaal en internationaal – in verschillende facetten van wapens en wapengebruik kan ik je wel vertellen dat 95% van de officiële handvuurwapens, welke in Europa gebruikt worden voor mogelijke zelfverdediging, door zowel particulieren als overheidsdiensten, van Europese oorsprong zijn.
   Onofficiële of “zwarte” wapens komen voor het merendeel uit Oost-Europese landen. Voornamelijk Kosovo, Kroatië en Albanië blijken hierin de grote leveranciers te zijn.
   Dus je reactie slaat nergens op.

 2. ik zei het toch: ze willen ook wapens verkopen in Europa. Kan niet moeilijk zijn als je de dollarkoers ziet.

  • Je bent er nog niet.
   De Europese wapens in kwestie o.a. Glock, Beretta, de CZ van Ceska, Tanfoglio, SPS enz., kosten – zelfs met de lage dollarkoers – amper de helft van b.v. Colt, S&W om nog niet te spreken over STI, SVI die nog duurder zijn. Voor Walther en Heckler & Koch betaal je wat meer, maar nog altijd minder dan voor wapens die uit de VS komen.

 3. Men mag niet vergeten dat in de USA er enorme campagnes aan de gang zijn om het wapenbezit aan banden te leggen. Dit is blijkbaar één der obsessies van de Obama-administratie. Het komt hierbij dan vooral op aan de blanke autochtone middenklasse te ontwapenen, die op alle mogelijke manieren wordt aangevallen en dan ook moet verdwijnen. Via deze ontwapening moet reeds bij voorbaat alle verzet in de kiem gesmoord worden. In de EUSSR is er het juist hetzelfde aan de gang. Vreemdelingen, misdadigers en terroristen allerhande mogen echter gewapend blijven. Zowel in de USA als in de EUSSR zijn hetzelfde occulte machten die de drijvende kracht zijn achter deze ontwapening van de blanke autochtonen.
  In België werd dit grotendeels verwezenlijkt na de zaak Van Temssche, een typische “false flag” operatie op poten gezet door het regime. In het licht van wat voorafgaat begrijp ik dan ook de reactie niet van René.
  Deze ontwapening heeft immers niets te zien met de “onveiligheid en misdaad”, maar wil enkel het rechtmatige verzet van de autochtone middenklasse reeds bij voorbaat neutraliseren. Een verzet dat er dan op gericht zal zijn om de onderdrukkers en verraders aan te pakken.

 4. Een wapen is een gebruiksvoorwerp dat je de mogelijkheid geeft , jezelf of anderen te beschermen in een noodsituatie . Een hele tijd geleden las ik in de online krant een reactie op een artikel waarbij een brave burger een inbreker had neergeschoten , toen een verrijker zijn huis was binnengedrongen. De reageerder vroeg zich af of dat een “mensenleven” waard was . Dat zegt veel over de mentaliteit van wapen- tegenstanders . Laat ze maar doen , verzet je niet , laat uw huis leegroven , geeft alles af , als je op straat wordt aangerand . Dat is de raad van de moderne politieman . Is het dan niet begrijpelijk dat er mensen zijn waaronder ikzelf , die met deze gang van zaken niet akkoord kunnen gaan . Ik vraag me af indien aan “den brave” burger een wapendracht wordt toegestaan en dat ook mag GeBrUiKeN de crim cijfers niet zouden dalen in onze multicriminele maatschappij waar meer begrip heerst voor de dader dan voor het slachtoffer. Wie kan zich nog herinneren , die juwelier , hij werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding aan de familie van een diep betreurde crimineel . Wij zijn schapen geworden die leven tussen de wolven .De herder die ons moet beschermen is liever lui dan moe en laat maar begaan , een schaap meer of minder !

Reacties zijn gesloten.