“De wapenwet zorgt ervoor dat de burger zichzelf niet meer kan beschermen.”

“We gáán terug naar het Wilde Westen, met dank aan de multiculturele samenleving, de terreur, de criminaliteit door vluchtelingen en vreemdelingen. De overheid is niet in staat de veiligheid van haar burgers te garanderen.
Maar als de overheid de veiligheid niet kan garanderen, dan moet zij minstens toelaten dat de burger zichzelf kan beschermen.”

“Begin februari starten wij een cursus zelfverdediging voor vrouwen in het partijsecretariaat in Antwerpen. Na een theoretische voorlichting over wat kan en mag, zal een professionele karateleraar zelfverdedigings-technieken aanleren. Wij doen wat overheid en onderwijs zouden moeten doen.”

Filip Dewinter (Vlaams Belang): “Mijn 70-puntenplan was zelfs nog te braaf”
Filip Dewinter (53) drijft weer boven na een goed jaar adempauze. En hoe. Met de comeback van de bokshandschoen, een pleidooi voor legalisering van wapens en in dit interview ook het oprakelen van het 70-puntenplan, tot voor kort taboe bij het vernieuwde Vlaams Belang. Dat radicale plan was in 1992 de oplossing van het Vlaams Blok voor het ‘vreemdelingenprobleem’. Had voorzitter Tom Van Grieken gehoopt dat zijn Antwerpse voorman zich koest zou houden, dan is hij eraan voor de moeite.  Lees het vraaggesprek met Filip Dewinter in De Zondag.

HLN: Vlaams Belang organiseert cursus zelfverdediging voor Antwerpse vrouwen

De Stad Brussel zag het ‘enigszins anders’.

4 gedachten over ““De wapenwet zorgt ervoor dat de burger zichzelf niet meer kan beschermen.”

 1. Dat is een mooi initiatief , een vrouw leren hoe ze zichzelf kan verdedigen tegen een Rudolf Valentino die wat te opdringerig wordt . Maar dat is niet de oplossing ! Ik heb in mijn jonge jaren verschillende gevechtsporten gedaan. Het geeft zelfvertrouwen , maar voor resultaat moet je jaren intensief oefenen . De anti Islam spray lijkt me de beste oplossing. Het lijkt me dat de belgische wetgeving de daders wil beschermen inplaats van het slachtoffer ! Als het zo verder gaat , zie ik nog een verbod op een kuisheidsgordel met zwaar hangslot idem een metalen bustenhouder om de opgewonde verkrachter niet in verlegenheid te brengen . Het is nu eenmaal zover gekomen, heel die jannekesnest in de wetstraat heeft beslist dat we in de toekomst met een zekere angst moeten leren leven . Onze enigste hoop is het VB , de rest zijn broekscheiters en valse heiligen die zogezegd verkozen zijn om hun volk welvaart te geven en te beschermen . Wat we wel mogen doen is een aangifte bij de politie ! als dat ook niet verboden wordt , om de vreemdelingenb niet in een slecht daglicht te plaatsen

 2. Luchtdruk pistolen/geweren zijn nog vrij verkrijgbaar. Ik zou geïnteresseerden aanraden eens via Google te kijken. Vooral in Nederland zijn vrij grote (groter dan 4mm) kalibers te verkrijgen, zowel voor pistolen als geweren.

 3. Een lezersbrief in de Preussische Allg. gelezen in verband met de invasie van vreemdelingen:
  ‘De mensen die wegens de invasie van de ondergang van het Avondland spreken, hebben alleen maar de laatste akte van het probleem opgenomen. De ondergang van het Avondland begon in 1917 als Engeland de Balfour-Declaration afleverde. In plaats van de vrede in Europa af te handelen dat het Duitse Rijk toen toekende met de terugkeer van de status quo der verhoudingen van voor de oorlog hebben de Britten van een Europese oorlog een wereldoorlog gemaakt. De USA werd de grote broer en in Versailles werd een vredesverdrag gesloten waarvan de schandalige voorwaarden voordien in Europa nooit gezien waren. De vijanden van Europa bekwamen een stem: het Kalergi plan werd in 1925 geformuleerd. Het stervende wereldrijk van de Britten heeft Europa de tweede wereldoorlog opgedrongen en de USA zijn overwicht in de wereld gegeven. Kaufmann, Morgenthau en Hooton mochten de ondergang van de rest van het Avondland ontwerpen. De Syrische vluchtelingen die zich in Keulen en elders een beetje vermaak gunden, weten natuurlijk niet dat zij de voltrekkers zijn van de bedoelingen van de heren Kalergi en Hooton, dat zij niet in de naam van Allah en zijn profeet verkrachten, doch als pion van deze voor denkers.
  Hoe zeer ik ook de wensen en verzuchtingen van Pegida acht, zonder terugblik in het verleden kan niet begrepen worden wat nu gebeurt.
  De ondergang van het Avondland is met de vernietiging van het Duitse Keizerrijk begonnen. Daarom is daar de oplossing van het probleem te zoeken.
  M.W.’

 4. Anna,
  De voormelde lezersbrief verwoordt wat ik al lang zeg en schrijf. Men dient zich toe te spitsen op de “samenzwering en op de samenzweerders” in plaats van zich steeds eenzijdig te richten op de islam, waardoor de aandacht van de samenzwering wordt afgeleid, tenzij dat dit de bedoeling is!!
  Deze in feite korte lezersbrief maakt dan ook in enkele zinnen, een treffende analyse van de ganse problematiek. Dit vraagt in eerste instantie kennis, maar uiteindelijk veel meer moed en durf.
  Zolang dat het verzet tegen deze invasies het niet aandurft(=want het is enkel een kwestie van durven) om het verleden op te rakelen, is dit verzet gedoemd tot machteloosheid. Bovendien dient men rekening te houden met de infiltratie, manipulatie en sabotage van dit verzet(=van welke aard ook).
  De krachten achter de NWO (en dus ook achter deze invasies) zullen niet zo maar toelaten dat hun plannen worden gedwarsboomd.
  Zolang dat de organisatoren van dit verzet het niet aandurven om de waarheid te zeggen tegen de deelnemers, worden deze laatste bedrogen.
  U verwijst naar de Balfour declaration.. er is ook wat het M.O. betreft het Sykes Picot verdrag.. maar het echte startpunt van de ondergang is de oprichting van de FED :”‘The Creature From Jekyll Island,’ in 1913.
  Het 70 punten program : Dit was inderdaad veel te braaf.. men bekampt immers een kanker niet met een “aspirine”.
  Het werkelijke probleem met dit 70 program is dat het voorbij gaat aan de oorsprong van de kanker, waarin in de voormelde lezersbrief wordt naar verwezen.
  Met deze verwijzing naar de oorzaken , had de nadruk moeten liggen op de verraders, saboteurs, collaborateurs enz…. weliswaar verkozen door een meerderheid(=klootjesvolk) van de bevolking. Dit had een andere wending gegeven aan het debat.
  De wapenwet : Deze is er gekomen na de in scène gezette zaak Van Temssche.
  Is het nu eindelijk geen tijd dat hierover vragen worden gesteld!! Toeval bestaat immers niet. Zolang dat de verborgen agenda achter deze wapenwet niet op tafel komt.. dient het tot niets “sprays uit te delen” en “cursussen te organiseren”.
  Men kan trouwens verwijzen naar de VSA en wie daar de drijvende krachten zijn achter de “ontwapening” van de blanke autochtonen.

Reacties zijn gesloten.