De waarheid is voorbehouden aan leugenaars

Afbeeldingsresultaten voor censuur internet

Pat Condell is bij ons geen onbekende.  Hij heeft intussen mogen ondervinden hoe de poco media omgaan met kritische stemmen zoals de zijne.  Ook zijn video’s werden geboycot, gecensureerd… of gepest.

Maar als een Judas vergiftigd wordt, dan staat heel het poco Londen op zijn achterste poten.  Waarheid vermomd als “waarschijnlijk”, “meer dan waarschijnlijk”, “voor de hand liggend”, “ongetwijfeld”… maar nergens worden er bewijzen getoond.  En ja hoor, wereldwijd instemmend knikken.  Ruslandfobie is immers politiek correct.  Ook hier geldt de vraag “qui bono?”  Wat is de meerwaarde voor Rusland dat ze een uitgerangeerde dubbelspion jààààren na de feiten samen met zijn dochter van kant maken?  Zit er enige logica in het gebruik van een zenuwgif dat ook toevallige Poetinfans kan aantasten?  Wordt Poetin daar vrolijk van?  Zit er iemand in de Doema op meer sancties te wachten?  Hoe groot is de kans dat toekomstige bilaterale economische afspraken na de Brexit moeten geboycot worden?

Daarentegen wordt dit zo goed mogelijk onder de mat geveegd: met de regelmaat van de klok duikt opnieuw een groot misbruikschandaal in Groot-Britannië op, ditmaal in Telford.  De moslimdaders bleven ongemoeid: de racismeparaplu beschermt hen.  1000 jonge vrouwen, kinderen, seksueel misbruikt, gemarteld, mishandeld, verkocht, geprostitueerd, vermoord … (Daily Mirror). niet het vermelden waard in het Britse parlement. Maar een niet bewezen ‘vermoeden’ i.v.m. de vergiftiging van een gepensioneerde dubbelspion, ho maar… daar kan May niet mee lachen.

Pat Condell is het sprekend voorbeeld van gestructureerde censuur.  Hij stak zijn mening over de zoveelste doofpotoperatie – 1400 verkrachtingen van minderjarigen door moslim immigranten – niet onder stoelen of banken.   De video is niet te bekijken op zijn kanaal op YT.  Samen met talrijke andere uit het verleden werd deze gewoon gewist.  U vindt het bruggetje hier:

https://www.bitchute.com/video/DYWqwY0rp0C1/

Samen met Pat Condell wordt iedereen die het deksel van de beerput haalt gebroodroofd en sociaal uitgesloten:

Intussen werd Britain First van facebook geweerd.  Golding en Fransen werden tot een gevangenisstraf van resp. 18 en 36 weken veroordeeld wegens het verspreiden van haat.  Kwestie van nationalistische stemmen voor het behoud van de eigen cultuur en tégen de immigratie te doen zwijgen.  Lauren Southern, gastspreekster bij de VBJ, mocht het land van de Queen en haar moslimlandgenoten niet binnen.

 

 

1 gedachte op “De waarheid is voorbehouden aan leugenaars

 1. Wie had nog gedacht dat in Engeland, de bakermat van het “vrije woord” de dictatuur zo onverbiddelijk zou zijn?
  Vorige week werd ook de spreker van de “Oostenrijkse Identitairen” de toegang tot het land ontzegd, samen met zijn vriendin.

  De reden dat de UK het verst gevorderd is, met de afschaffing van de vrije meningsuiting ligt volgens mij aan de almacht van de Vrijmetselarij. Deze is oorspronkelijk ook ontstaan in Engeland. Het is deze Vrijmetselarij die op wereldvlak de Nieuwe Wereld Orde en de slavernij voor de mensen wil invoeren.

  In tegenstelling zoals ze zich voordoen zijn hun hoofddoelen niet atheïstisch, maar staat de wereldloge in dienst van de Antichrist. Ze haten vooral de oprechte katholieken als de pest en willen anderzijds de identiteit van alle volkeren afschaffen. Daartoe gebruiken ze handig de Islam, die in de Koran de vernietiging van alle “ongelovigen” prijst.

  Wat ook de “linkse” Catalanen ook denken; het is de Nieuwe Wereld Orde, oppermachtig in de Europese instellingen, die volledig de onderwerping van de vrijheidswil van de volkeren predikt. Als men de liberalen en groenen histerisch ziet juichen bij het terugwinnen van terrein van de Belgicisten, dan weet u genoeg.

  Vlaanderen moet alles op de identitaire strijd zetten; en de wacht aanzeggen aan de belgicisten, die zich allen op de “jacobijnse Verlichting” beroepen. Leve “Schild en Vrienden” Leve de strijd van “Voorpost”‘.

Reacties zijn gesloten.