De VSA steunen Oekraïne “om de democratie te redden”…

Tucker Carlson vraagt zich af of het riedeltje over de onbaatzuchtige VSA die als een mondiale Don Quichote de wereld rondtrekt met een reddingsmissie nog wel van toepassing is. Hij legt in enkele zinnen de vinger op de wonde:

“Wij – de VSA – hebben miljarden aan Oekraïne gestuurd om hun grenzen te beschermen en we openden de onze voor de wereld. Waarom doen we dat eigenlijk???

Zoals Joe Biden ons herhaaldelijk gezegd heeft: om de democratie te beschermen… De ironie is wel dat Oekraïne – op geen enkele manier – een democratie is. De Oekraïense regering heeft de kritische media het zwijgen opgelegd, oppositiepartijen verboden, de leider van de belangrijkste oppositiepartij gearresteerd… is dàt democratie???

En ja, omdat we dit allemaal lieten gebeuren, het zelfs financierden, heeft de Oekraïense regering zelfs beslist wie of wat er moet gecensureerd worden in ons land… De Oekraïense regering heeft een zwarte lijst opgesteld van zgz “Russische propagandisten”… Amerikanen !!! Rand Paul, Tulsi Gabbard, Douglas MacGregor en vele anderen…

Dus, wij… de Biden-regering… hebben miljarden naar Oekraïne gestuurd om hun grenzen te beschermen… waarom doen we dit eigenlijk???”

2 gedachten over “De VSA steunen Oekraïne “om de democratie te redden”…

  1. Ook een bedenking, van waar komen al die miljarden euro’s die men aan Oekraine geeft ? Komen ze echt op hun bestemming? hoe worden ze gebruikt en ten laatste ze geven die miljarden uit maar het komt niet van hun maar van de belastingbetaler.
    Als men bedrogen wil worden dan is dit het goede voorbeeld.

    • Zelfs Amerikaanse volksvertegenwoordigers, die deze vraag stelden, kregen geen antwoord. Straffer: de Oekraïense overheid weigert te antwoorden.

Reacties zijn gesloten.