De vernietiging van EUropa

Afbeeldingsresultaat voor eu eliteEU-elite keert zich steeds agressiever tegen de wil van het volk
Ook de Tsjechen hebben getoond dat ze er genoeg van hebben. Nog een volk dat zal uitgescholden worden. Ook de verkiezingen in Tsjechië maakten duidelijk dat de EUropese bevolking steeds onrustiger wordt. Het verzet tegen de toon-aangevende elite in de EU neemt toe. In Tsjechië mocht de immigratie- en EU-kritische partij ANO bijna 30% der stemmen tellen. Ter vergelijking, de socialisten, die ooit de lakens uitdeelden,  zonken op 7%.

En daarvoor waren er de verkiezingen in Oostenrijk, de opgang van de AfD in Duitsland en de Brexit. De midden-EUropese lidstaten zoals Polen en Hongarije barricaderen zich al langer tegen de EU-inval.

En dan krijg je de doodgeverfde reactie der EU-potentaten met medewerking van de poco media, die democratische verkiezingen liefst zouden verbieden, in de zin van: “Wie immigranten en de opname van vluchtelingen weigert, weigert tegelijkertijd de liberale democratie.”.
In werkelijkheid loopt de scheidingslijn juist tegenovergesteld: liberale (vrije) democratie (de wil van het volk) betekent immers dat de volkeren vrij beslissen over de in te slagen weg die zij voor hun land willen gaan. De vast in het zadel zittende elites hebben echter het klootjesvolk (onder het motto, wij weten wat goed voor hen is) een multiculturele “één wereld voor iedereen” voorgeschreven en bevelen het plebs hun orders te volgen.
Als het volk niet gehoorzaamt zijn de elites zwaar aangeslagen, tot in het diepst van hun zwarte ziel beledigd en reageren agressief – ook buiten hun EU-bevoegdheid. Dezelfde woede volgde op de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dezelfde woede als de Zwitsers via referenda hun wil kenbaar maken.

De Spaanse situatie laat vermoeden waarheen de EU Europa drijft. Daar heeft de stugge houding der nationale regering in Madrid de Catalanen naar de laatste uitweg gevoerd, met als resultaat dat Spanje hoedanook een verdeeld land zal zijn.

Bij de EU-elite is wijd en zijd geen inzicht of leerbereidheid te bespeuren. Voor de Brexit wil de EU de Britten zo hard mogelijk straffen, waardoor de relatie G.B. – EU-lidstaten voor lange tijd beschadigd wordt. De Oost-Europeanen moeten de EU-roede voelen opdat zij in het gareel lopen.

EUropa wordt niet door de zgn. “populisten” gesplitst, maar wel door de EU-goden.

Lees ook: Oud president Tsjechië: Vernietiging democratie Europa in laatste fase!

 

5 gedachten over “De vernietiging van EUropa

  1. Voilà… Hier komt eigenlijk reeds het antwoord op de vragen in mijn vorige reactie… Wij willen ook geen Europa-bemoeingen, ènkel economische relaties met “buurlanden” (zoals de EU in het beginne aangeprezen werd)

  2. Enkele jaren geleden zei zuipschuit Juncker “ik acht een oorlog binnen Europa niet onmogelijk”. Zou hij toen al geweten hebben daar zelf de aanstoker van te kunnen zijn???

  3. HEELdie EU.S.S.R. Potverteerders Profitariaat Dictatuur en ZEKER dat “Hof” ,volgepropt met politiek-benoemde, PoCo-pipo “rechters”(sic) die wetten , gestemd door DEMOCRATISCH VERKOZENEN der lidstaten, kunnen torpederen ,dient gans ontmanteld wegens gespeend van zelfs het allerlaagste karaat aan elementaire basis-democratie ! FOERT !

  4. Alle Europeanen zullen snel gaan kiezen voor hun eigen Identiteit, Nationaliteit, Veiligheid & Onafhankelijkheid want wie nu nog niet inziet dat die EU troep maar één doel nastreeft nl. DICTATUUR is ofwel stekeblind of ter kwader trouw aan zijn Identiteit, Nationaliteit, Veiligheid & Onafhankelijkheid.
    Europa is van de Europeanen en niet van de Afrikanen.

Reacties zijn gesloten.