De Turkse ambassadeur in Wenen is ontgoocheld

“Wir sehen jedoch auch, dass anhand einiger Vermutungen und nicht erfolgter Ereignisse im Zusammenhang mit den rechtlichen Schritten und der Strafverfolgung, die die Türkei gegen die Putschisten unternimmt, voreingenommene und unfaire Kritik geäußert wird. Ein solches Verhalten könnte auch Unterstützung für die Putschisten bedeuten.”

Mehmet Hasan Gögüş snapt niet dat er kritiek op Erdogans putsch democratische maatregelen komt.  Bovendien had hij eigenlijk verwacht dat alle Oostenrijkers zich bij de Oostenrijkse Turken / Turkse Oostenrijkers zouden aangesloten hebben en de Turkse vlaggen zouden doen wapperen op de Tiroolse bergtoppen, aan de Karinthische meren en in de Burgenlandse wijngaarden.  Ondankbaar volk, die Oostenrijkers.

Meer bij Wiener Zeitung

 

Eén gedachte over “De Turkse ambassadeur in Wenen is ontgoocheld

 1. Ik kan de ontgoocheling van die ambassadeur begrijpen. Als men ziet hoe er gekropen wordt voor alles wat volksvreemd en vijandig is in de politiek, de media, enz…. is het normaal dat hij dacht dat iedereen aan het kruipen is.(=door de modder en door de str….)
  Bovendien is door de censuur het zeggen,schrijven en verspreiden van de waarheid over de samenzwering en de verraders strafbaar gesteld, zodat de ambassadeur dan ook maar één klok hoort.
  Hij heeft het over “unsere Österreichischen Freunde “.
  Hij had het beter gehad :” over onze Oostenrijkse verraders, collaborateurs, kruipdieren, Üntermenschen, ongedierte..enz….”
  De ambassadeur is blijkbaar ook de Turkse belegering van Wenen vergeten.(=tot 2 maal toe!!).
  Als hij dan werkelijk een constructieve bijdrage wil leveren over de “nep staatsgreep” dat hij dan begint met het onthullen wie er werkelijke schuil gaat achter deze “putch”, en vooral het waarom ervan.
  In dat geval is het wel mogelijk dat er Oostenrijkers zullen zijn die sympathie zullen hebben voor Erdogan.
  Hij weet ook dat met een dergelijke onthulling hij onmiddellijk zijn doodvonnis tekent, dat binnen de 24 uur zal uitgevoerd worden.
  Het probleem is hier dan ook niet de ambassadeur maar wel de Wiener Zeitung die dergelijke nonsens afdrukt en verspreidt, zonder de minste kritische vragen.

Reacties zijn gesloten.