De trukendoos van de ‘vluchtelingen’

Pech

Geen alleenstaand geval.  Het is intussen wijd en zijd in Merkelland en Oostenrijk bekend dat je goed uit de doppen moet kijken, liefst een getuige of beeldmateriaal moet kunnen voorleggen, want ‘een ongeval is gauw gebeurd’.  Kwestie van de chauffeur te kunnen chanteren.

Trick: Fußgänger “fallen” vor Autos

Intussen mag de wageneigenaar zelf voor de eventuele schade aan zijn rijtuig  opdraaien want de meeste ‘vluchtelingen’ zijn niet verzekerd.

De Gutmenschenmachinerie draait na het publiceren van het bovenstaand filmpje op volle toeren.  Men heeft het over – jawel – opruiing, laster, xenofobie, racisme, nazisme…

 

3 gedachten over “De trukendoos van de ‘vluchtelingen’

  1. Ik begrijp het niet zo goed ,waarom rijdt die voerder niet gewoon door Gutmenschen of geen Gutmenschen , racist of gene racist . Ik in ieder geval zou gewoon in hoogste versnelling verder rijden . Ik durf er voor wedden dat het manneke binnen de kortste keren van de motorkap verdwenen is

    • Je zou dan in de gevangenis zitten voor poging tot doodslag geïnspireerd door racisme.

      • Dat geloof ik nooit ! Op het ogenblik dat ik volgas zou geven en die paljas met zijn bakkers tegen de straatstenen botst , zou niemand mij dat kunnen verwijten . Want op het ogenblik van de feiten was ik “Verward” of medicatie genomen en den bijsluiter niet goed gelezen . Moest het toch tot een proces komen laat ik onmiddellijk mijn naam veranderen in Achmed of zoiets in den aard en word ik een vrome moslim . Iedereen krijgt begrip en wordt uitermate verdraagzaam en ik kan bovendien rekenen op een legertje linkse Gutmenschen . Maar wat , als onze aboriginals allemaal verward raken ?

Reacties zijn gesloten.