De steen in de kikkerpoel

De steen in de kikkerpoel

In Duitsland heeft het Afd-verband Rhein- Sieg via twitter een bericht verspreid waarin de Duitsers hetzelfde lot wordt voorspeld als dat van de Indianen in de VSA, namelijk het uiteindelijk opgesloten worden in reservaten.
Er werd in het twitter bericht immers verwezen naar de massale immigratie, de gevolgen hiervan voor Duitsland, en waarbij er een vergelijking werd gemaakt met de Indianen in Amerika die de immigratie niet hebben kunnen stoppen.

Shitstorm, Twitter, AfDZoals men al kan veronderstellen was het kot eens te meer te klein.   De klassieke beschuldigingen  van extreem-rechts, populisme, racisme, vreemdelingenhaat enz… vlogen wild in het rond. Het twitter bericht werd dan ook beschouwd als een regelrechte provocatie!

Op de grond van het probleem werd er echter niet ingegaan, nl. de vreemdelingeninvasie en de ondergang van onze westerse beschaving die er het gevolg van zal zijn.

Het incident illustreert eens te meer hoe ver de politiek-correcte terreur doorgedrongen is in de geesten van de bevolking. Het zeggen en schrijven  van de waarheid  wordt nu al  beschouwd als een “provocatie”!
Het voormelde twitter bericht is anderzijds nog hoopvol voor de autochtonen daar er voor hen reservaten voorzien zullen worden, wetende dat de occulte machten achter de NWO de autochtonen volledig willen doen “verdwijnen”.

Het twitter bericht legde dan ook de vinger in de wonde, en aan de reacties te zien, vol van razernij, was het dan ook een “voltreffer”.

lovenaarA2Lovenaar

Nvdr: Wij sluiten deze video in.  We gaan eraan. Sowieso;   Tegen 2050 is het ermee gedaan.  Geen blanken meer.   Louis Farrakhan geeft ons een toekomstbeeld.

8 gedachten over “De steen in de kikkerpoel

 1. Tegen 2050 ? das erg optimistisch . Vele van onze aboriginals wonen nu al in reservaten , zoals in Borgerhout . Ze overleven door gedwongen aanpassing en verdraagzaamheid , opgelegd door de correcten. Vroeger was dat anders , dan was Borgerhout een reservaat voor zonnebankgetinte import . Het was wel toegelaten om dat reservaat te bezoeken maar voor een jachtvergunning kreeg je nooit toelating ! Een historische fout ! Nu gaan ze jacht maken op ons !

 2. In verband met de “verdwijning” van de blanken waarvan melding in de video met Louis Farrakhan, voeg ik 3 bruggetjes bij van de webstek Henry Makov.archives(=een canadese jood!!) over de achtergronden van deze samenzwering tegen de blanken. Deze hebben betrekking op de toestand in de USA, maar zijn eveneens van toepassing op de EUSSR. De inhoud van de 3 bijgevoegde teksten geeft dan ook een beeld van wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt. In tegenstelling tot de Indianen zullen er voor ons geen reservaten meer voorzien zijn.

  http://henrymakow.com/the_book_the_bankers_made_disa.html

  http://henrymakow.com/2014/05/Jews-and-Black-Civil-Rights.html

  http://henrymakow.com/the_truth_about_diversity.html

 3. Ik denk niet dat we in reservaten zullen leven want de indianen werden veroverd door Blanken wij worden veroverd door Islamieten en zij zullen ons niet in reservaten steken maar ons uitmoorden een kopje kleiner maken Dat zal het zijn

  • Roger,
   Zoals ik het altijd stel (want daarover zijn u en ik het al lang eens) “ooit worden wij wakker met overgesneden keel”. Klinkt misschien grappig, maar dat is het niet, verre van.

 4. Laat het ons beter stellen : de Indianen werden gedeeltelijk uitgemoord door Engelsen en door hen in reservaten gestoken. Deden ze ook met de inheemsen in Australië, nIeuw-Zeeland, Kenia. Een uitzondering op hun regel was Zuid-Afrika, daar staken ze de blanke boeren in concentratiekampen.

 5. En toch schijnt de meerderheid de verantwoordelijke politici niet te willen afstraffen, zoals blijkt uit de laatste verkiezing. Wat bewijst dat de meeste mensen gewoonweg dom zijn.

Reacties zijn gesloten.