De sportschuur van Angela Merkel

lovenaarA2Megalomane EU-verkwisting op een mini-eiland

De bouw van een sporthal op het kleine Griekse eiland Symi nabij Rhodos kost de Europese belastingbetaler ongeveer 3 miljoen euro. Het gaat hier om het mini-eiland Symi, 58 km2 groot, met hoop en al 2.500 inwoners. Het gebouw werd opgetrokken in een moderne stijl, is van hel rode kleur en vloekt dan ook met de omgeving.

Die Sporthalle auf der griechischen Insel Symi kostet den Steuerzahler rund 3 Millionen Euro. (Foto: DWN)

Als een vloek in het typische Griekse landschap omgeven door witte huisjes.

Voor de rest werd ook niet gekeken op een euro. Voor de ingang werd het fijnste en dan ook het duurste marmer gebruikt. Veel sportactiviteiten zullen er anderzijds niet plaatsvinden. Het eiland is immers te afgelegen en het gebouw zelf is leeg, zonder sportmateriaal. Niet te begrijpen!  De kans dat Griekse of buitenlandse sportclubs hun nationale of internationale wedstrijden in Symi houden is even groot als een zwemwedstrijd in ons plonsbadje.

De opening, voorzien in mei 2014, werd al vertraagd daar het dak lekte en eerst diende hersteld te worden!

Bij de bouw werd dan alleen gebruik gemaakt van Albanezen die werkten tegen 5 euro per uur, nadat de plaatselijke arbeiders geweigerd aan dergelijke voorwaarden te werken. Niet te verwonderen met o.a. een 10 uren-werkdag en slechts een pauze van 20 minuten.

Der Eingangsbereich der Halle ist mit feinstem Marmor bestückt. (Foto: DWN)

Op het eiland doet het gerucht de ronde dat Angela Merkel de bouw gefinancierd heeft, maar het zullen wel de Duitse belastingbetalers zijn die voor 20% van de financiering van het EUSSR budget instaan.

Volgens andere geruchten heeft de burgemeester van het eiland een bedrag van 30.000 euro gekregen als “commissieloon”. Waar dat juist terecht gekomen is nog niet geweten.

De EU noemt dit structuurpolitiek, goed voor 322 miljard euro, quasi 1/3 van heel het EU-budget.

Het voormelde illustreert op een frappante wijze, het corrupt-criminele aspect van de EUSSR. Op grote schaal worden belastinggelden verbrast en de zakken gevuld van corrupten allerhande. De sportschuur is er  dan ook één van de zovele voorbeelden van.

Voor deze EUSSR loopt Verhofstadt en de rest van het ‘establishment’ storm.

Lovenaar

Deutsche Wirtschaftsnachrichten

,

3 gedachten over “De sportschuur van Angela Merkel

  1. Kan altijd nog als asielcentrum dienen, zullen de linkse duitsers gedacht hebben.

    • het ging hier slechts om het symbool. De Duitse inbreng bij de EU-financiën. De Duitse bevolking heeft evenmin iets hierover te beslissen als de onze. Of de andere EU-lidstaten.

    • nog wat verder in de toekomst , mogelijk als heropvoedings-centra voor rechtse racisten en dergelijke onaangepasten

Reacties zijn gesloten.