De politie waarschuwde…

… op Koningsdag, gisteren…

1517604_720897987961387_866529219669138007_nGeen photoshop.  De spandoek hing daar te waarschuwen in de Ebbingestraat te Groningen.  Hoeveel je er mag gedronken hebben, staat er niet bij.  Misschien op een volgende spandoek een straat verder.  Een plaatselijk fenomeen of werden er nog meer gespot elders in Nederland?

FT

6 gedachten over “De politie waarschuwde…

 1. Aandoenlijk om zien die oranjegekte telkens. Het NLse koningshuis is nochtans even fanatiek pro islamisering en massa-immigratie als het onze. Maar ja, NLers zijn nu eenmaal NOG linkser als Vlamingen. Gisteren nog gelezen dat een voormalig PVV’er (Arnoud van Doorn) niet alleen de partij vaarwel heeft gezegd, maar ook nog eens moslim is geworden en een islamitische partij heeft opgericht. Kom daar maar bij.

  • In de bekende psychiatrische instelling Sint Amadeus te Mortsel zijn er wel patienten die denken dat ze Elvis Presley zijn of Napoleon… Kom daar maar eens bij . Islammer zijn is tot op heden nog geen erkende geestelijke ziekte , dat komt nog , het is enkel een kwestie van tijd. . De wereld is aan de rechtvaardigen , de mensen die nog over gezond verstand beschikken , de dieren- en natuurliefhebbers , de edelmoedigen , de evenwichtigen de vredelievenden . Spijtig genoeg worden zij een minderheid . Wij worden overwoekerd door allerlei soorten van varkens , in de politiek worden ze “correcten “genoemd .

 2. 1 fles jenever of 1 blikje Heineken, groot verschil, maar het blijf 1 consumptie

  • Rare gedachtengang. Benieuwd of het bij een alcoholcontrole aanvaard wordt.

   • Kwestie van interpretatie, daar zijn advocaten tegenwoordig heel vindingrijk in.

   • Ge kunt ook jenever mengen met een Heineken , dan krijgt ge een Heineken Blended ! Het geeft een sneller resultaat , de remmingen om een feestneus op te zetten , verdwijnen met slechts een consumptie

Reacties zijn gesloten.