De paarden van Troje

De paarden van Troje de Profeet

Bij onze redactie kan IS en soortgenoten op geen sympathie rekenen, zelfs niet op het kleinste microgreintje begrip.  Niet iedereen is die mening toegedaan.

Volgens een enquete van ICM in opdracht van het Russiche nieuwsagentschap Rossiya Segodnya heeft 1 op 6, d.w.z.  16% van de Franse bevolking een positieve mening over ISIS (nu IS).  Bij jongeren tussen 18 en 24 ligt het percentage hoger: 27%.
Ter vergelijking: de Franse president Hollande krijgt van 18% goedkeuring.

Groot- Brittanië: 7% van de Britse bevolking vindt ISIS best in orde.  Maar daar geeft een diepere studie een ander resultaat dan in Frankrijk: hoe ouder, hoe meer sympathie voor ISIS.  4% van de leeftijdsgroep 18 – 24 jaar steunt ISIS, 6% van 24-35 jaar en 11% van 35-44 jaar.

Duitsland: tussen 3% en 4% voor alle leeftijdsgroepen.
De ideologie van jonge moslims met migratieachtergrond, opgezweept door internet propaganda en misleidende satelliet-tv.  Het zijn dezelfden die de ‘vreedzame’ pro-Palestina-betogingen organiseren en synagogen in brand steken.

We hebben het hier al gevraagd (…?…): Had Filip DW dan toch gelijk?


Newsweek

 

13 gedachten over “De paarden van Troje

 1. Het is gewoon onbegrijpelijk dat individuen dat moordcircus sympathiek kunnen vinden. Afgeneden hoofden gespiest op palen , massa executies van onschuldigen , verkrachtingen , ontvoeringen en onlangs , die journalist die machteloos was overgeleverd aan zijn beul ! te zien op een you tuubeke . Prachtig toch , volop genieten , sensationeel , niet te versmaden , sommigen krijgen daar blijkbaar een kick van .Die gestoorde geesten zou je kunnen vergelijken met mensen die fanmail sturen naar moordenaars die achter de tralies zitten . Het is gelukkig (nog) een minderheid die dringend in therapie moet gaan ik hoop voor hen dat zij het zo vlug mogelijk gaan beseffen . Het orgelpunt in dit alles , zonder het bij naam te noemen , want dan krijg ik een walging , is de meest vredelievende de oppermachtige . In werkelijkheid , de meest bloeddorstige de meest debiele , de meest waanzinnige onder heel de resem goden die tot op heden gekend zijn.

 2. In Frankrijk zitten vooral Marokkanen en Algerijnen, in de UK vooral Pakistani, Bengali en Indiers (daar wonen ook 200 milj moslims), in Duitsland vooral Turken. Vandaar de verschillen in ISIS bewondering.

 3. Laat die sympatisanten van die moordclub aub vertrekken . Laat de overheid de reis organiseren richting front en laat diezelfde overheid zo vlug mogelijk zorgen voor een ticket richting Paradijs of resort van Allah. Het is veel eenvoudiger dat ze zich op een plaats verzamelen dan ze moeten zoeken tussen beschaving . Ze zullen ons nog dankbaar zijn inplaats van een uitkering en zich dood vervelen omdat ze niks moeten doen , kunnen ze zich amuseren met maar liefst 72 maagden . Ge zou voor minder ……. Uncle Allah Wants You

 4. Graag zie ik veel paarden van Troje vertrekken uiteraard goed vol geladen met barbaren, die vergiftigden met die islamwaanzin wat gelijk staat met moorden en verkrachten, richting grote zandbak in noord Afrika waar die idioterie volksvermaak is.
  De verantwoordelijken voor de vernietiging van onze beschaving zullen de rekening krijgen, zeker weten. Ik walg meer van die lafaards en verraders van onze normen en waarden dan van criminelen.
  Misdaad loont vraag het maar aan dat EU tuig.

 5. Zijn in die Britse, Franse en Duitse bevolkingsgroepen ook de inwijkelingen uit de schurkenstaten meegerekend? Dat zou al veel verklaren. Of is het louter de autochtone bevolking die sympathiseert?

 6. Als men werkelijk ISIS wil aanpakken, wordt het eindelijk tijd dat men de waarheid hierover zegt en schrijft.
  Een blik achter de schermen krijgt men in de hiernavolgende bijdrage van Henry Makow, een Canadese jood, en dus een bron boven alle verdenking.
  http://henrymakow.com/anti-semitism_is_the_bread_and.html
  Ik herneem enkel één citaat uit deze tekst die klaar en duidelijk is :
  “Webster Tarpley joked recently, “if the Obama Administration really wants to stop ISIS, they should bomb London”.
  – See more at: http://henrymakow.com/anti-semitism_is_the_bread_and.html#sthash.RDFX1AaD.dpuf
  Dit citaat is de essentie van het probleem.
  De oorzaak van alle ellende ligt dus al eeuwenlang bij steeds dezelfde soort.
  Diezelfden die deze tientallen miljoenen moslims hebben geïmporteerd in het Westen!!!
  Het wordt dan ook tijd dat de juiste en volledige diagnose wordt gesteld van alle “kankers”..!!!

 7. Wat mij zo opvalt ! Golfbrekers en zijn reactieschrijvers zijn niet lief en begripvol voor de Islam. Op een van de gepubliceerde foto’s waar Mohamed Ben Anciaux duidelijk herkenbaar een pamflet toont waarop “Islam is liefde”….dat is verleden tijd , niet meer van toepassing , integendeel . De ware Islam gepredikt door IS is doordrenkt met bloed en wreedheid. Het is het mijn overtuiging dat Golfbrekers een brede waaier heeft van lezers waaronder ook Islamieten. Slechts eenmaal kregen we een reactie van een moslimvrouw , slechts “eenmaal”… wat mij doet besluiten dat Moslims gewoon “bang” zijn , of geen tegenargumenten hebben om het tegendeel te bewijzen . Ik denk zelfs dat ze door hun zwijgen ons gelijk geven , dat hun godsdienst een mislukking is , een miskraam. Ik vergelijk het met de Nazi’s , het brave Duitse volk durfde geen kritiek te uiten , uit vrees slachtoffer te worden van hun brutaliteiten . Diegenen die toch de moed zouden hebben , noem ik de “helden” van de toekomst . Moest ik recht in mijn schoenen staan als Islamiet , overtuigd van al het goede dat de Koran mij voorschrijft . Ik zou mijn overtuiging en mijn geloof met hand en tand verdedigen waar en hoe ik maar kon ! Maar dat gebeurd gewoon niet . Ik denk dat de normaal vredelievende Moslim ons gelijk geeft en heb begrip voor hun angsten maar het is zeker geen bewijs van moed en het is door “moed” dat de wereld al enkele keren een wending nam in de goede richting

 8. Ik denk zelfs dat vele van die eertijds schattige zwarte krullebolletjes , die ge zonder problemen op uwe schoot zou trekken en eindeloos knuffelen , denken , nu dat ze groot geworden zijn dat die IS -“strijders” helden en voorbeelden, zijn die navolging verdienen . In feite zijn het lafbekken. Een echte krijger vecht oog in oog met de vijand met gelijke kansen. Een echte strijder foltert of dood geen weerloze onschuldigen. Een echte krijger heeft eergevoel , zelfs voor zijn tegenstander , hij verkracht geen vrouwen en laat kinderen met rust . Niets , geen greintje , geen sikkepit is terug te vinden bij dat baardkrapuul en het zijn zeker geen “helden” . De echte helden zijn momenteel druk bezig in Afrika met het bedwingen van die vreselijke Ebola op gevaar , zelf besmet te worden . Dat zijn HELDEN niet … u weet wel wie!

Reacties zijn gesloten.