De paarden van Troje komen niet uit de mythologie

Afbeeldingsresultaat voor trojan horse islam euZvi Jecheskeli, een Israëlisch TV-journalist met een perfect vervalst Syrisch paspoort ‘reist’ naar Duitsland, vermomd als vluchteling. Een maatschappelijk werker legt hem uit hoe hij de Duitse overheid moet misleiden om vrouw en kinderen te kunnen overbrengen. Vervolgens infiltreert hij in het netwerk van de Moslim Broederschap, waar ze hem zeggen: “we zijn bezig met een stille verovering”.

Jecheskeli spreekt perfect Arabisch en geldt in Israël als één der best geïnformeerde kenners van de islamitische-Arabische cultuur, zeden en gebruiken en heeft verschillende documentaires over hun leefwereld op zijn naam staan.

Zijn journalistieke opdrachten zijn niet zonder gevaar: in samenwerking met de geheim-dienst Mossad kroop hij in de huid van een strenggelovige moslim, die naargelang de situatie een Palestijnse journalist, een Jordaanse zakenman… kan zijn. En nu recent als Syrische vluchteling in Duitsland en daar – zoals in andere landen – onopvallend in de moslimbroederschap gemeenschap kon infiltreren, voorzien van een een mini-camera, een micro, steeds vergezeld van de onzichtbare Mossadbescherming.

Afbeeldingsresultaat voor Zvi Jecheskeli

“Abu Hamsa”

Als sjeik Khaled Abu Salaam, resp. “Abu Hamsa”, nam de hij eerst contact op met de Syrische gemeenschap in Istanboel. Via een gsm-verkoper geraakte hij aan een Syrisch paspoort – trouwens… zelfs niet voor zichzelf, maar voor een verzonnen vriend, die absoluut naar Europa wou geraken. Het paspoort kostte 1250 dollar, werd hem in een koffiehuis in de Istanboelse vluchtelingenwijk overhandigd en was, zoals later door Mossadmensen in het hotel bevestigd, “niet slechts goed vervalst, maar quasi echt”. En voor de pasfoto, van zijn zgn. “vriend”, moest Jecheskeli zich slechts een beetje veranderen.

Enkele dagen later dook hij op in een vluchtelingen-opvangplaats in Berlijn en maakte daar kennis met een ambtenaar,  oorspronkelijk afkomstig uit de Gazastrook, die tientallen jaren geleden naar Duitsland geëmigreerd was en die snel voor de nieuw gearriveerde sympathie toonde. Al bij al nam het slechts enkele uurtjes in beslag vooraleer de ambtenaar – een sociale werker – hem voorlopige verblijfspapieren gaf samen met een bundel die hem toegang tot sociale uitkeringen verleende. Dit met de heilwens: “Met Allahs hulp begin je hier een nieuw, islamitisch leven.”

De ambtenaar zou de zgz. vluchteling ook verschillende tips gegeven hebben “hoe hij de overheid zou kunnen verschalken”. En daar bovenop, na de vraag hoe hij, de zgz. “Syriër”, vrouw en kinderen zou kunnen overbrengen, antwoordde de ambtenaar dat dit de eerste drie jaar wettelijk niet mogelijk was, maar wel “Breng ze toch gewoon over de zee naar hier” – gevolgd door informatie over reisroutes en allerhande tips en achterpoortjes voor na de aankomst. Waarop de journalist concludeerde: “Eén vervalste pas is genoeg voor een hele sibbe.”

Vervolgens nam Jecheskeli contact op met de moslimbroeders met de boodschap dat hij geld wou investeren in het sociale netwerk van de islamisten, dat o.a. scholen, moskeeën, aansluitmogelijkheden en sportverenigingen in Europa onder zijn hoede heeft. Vanuit die contacten bericht hij dat de meeste moslim vluchtelingen geen integratiewens hebben, maar zich eerder – op lange termijn – meer als een maatschappijlaag met inspraak beschouwen.

“Op lange termijn willen ze Duitsland veranderen,” zegt Jecheskeli en refereert naar een toespraak van Jussuf al-Karadawi, een der invloedrijkste predikanten en denkers der moslimbroeders, geboren 1926 in Egypte, sinds 1961 woonachtig in Qatar. “De islam moet opnieuw Europa beheersen, “ en dat moet niet met geweld gebeuren: “Er is ook een stille verovering.” en hij heeft het o.a. over de infiltratie via kindertuinen en scholen.

“Niemand in Europa begrijpt wat de politieke islam voor Europa betekent.” Bijgevolg wil Jecheskeli als niet-Europeaan  voor de gevaren van de radicale islam waarschuwen. En dat is voor hem gemakkelijker dan voor vele Europeanen: “Ik ben niet gebonden aan de codes van de politieke correctheid en kan onverbloemd de waarheid zeggen.”

Die Presse

“ISIS is een pukkel; de moslimbroederschap is kanker.”:  ‘In 10 years, the Muslim Brotherhood will dictate the tone’

Jecheskeli’s vorige documentaires over de moslim verovering van Europa:

 

1 gedachte op “De paarden van Troje komen niet uit de mythologie

  1. Wij, PVV-ers, weten al jaren hoe de moslims over Europa denken. Ik was al gedeeltelijk op de hoogte van het werk van deze journalist, vanwege mijn connecties met Israël. Goed dat dit wereldkundig wordt gemaakt. Mensen moeten wakker geschud worden voor de gevaren van de islam.

Reacties zijn gesloten.