De oplossing is niet dat onze vrouwen een armlengte afstand houden van de mannelijke barbaren…

armlengte afstand… maar dat de overheid deze mannen op duizenden kilometers afstand houdt!

Geef vrouwen het recht zich te verdedigen

De “culturele verrijking” heeft ons een nieuw woord gebracht: Taharrush. Goed onthouden, want we gaan er nog vaak mee te maken krijgen. Taharrush is het Arabische woord voor het fenomeen waarbij vrouwen door groepen mannen worden omsingeld en vervolgens seksueel belaagd, aangerand, betast, verkracht. Na de taharrush in Keulen op oudejaarsavond hebben vele Duitse vrouwen pepperspray aangeschaft. Wie kan het ze kwalijk nemen?

Een cultuur die voor groepsaanrandingen van vrouwen een eigen woord heeft is een gevaar voor alle vrouwen. Want het bestaan van het woord duidt er op dat het fenomeen wijdverspreid is. En dat hadden Frau Merkel, premier Rutte en al die andere open-deur-politici kunnen en moeten weten.

De islamitische wereld is doordrenkt van vrouwonvriendelijkheid.  Lees het opiniestuk van door Geert Wilders en Machiel de Graaf bij Gatestone Institute.

DailyMail

Oplossing?  ‘Beveiligde onderbroeken’, de moderne variante van de kuisheidsgordel…

Taharrush, het’ verkrachtingsspel’

3 gedachten over “De oplossing is niet dat onze vrouwen een armlengte afstand houden van de mannelijke barbaren…

  1. Lijkt mij een (h)eerlijk product voor dames en jonge meisjes om zich veiliger te voelen. Ik heb dan ook de link onmiddellijk op mijn Twitter pagina gezet.

  2. Zoek financiers voor mijn uitvinding waarop ik nog geen patent heb genomen, namelijk een kogel- en messteken vrije vest met vooraan, achteraan, links en rechts een arm voorzien van een bokshandschoen met veer. Een druk op de knop van het elektronische mechanisme zet de armen in beweging en opent tevens de reservoirs met pepper-spray die zich eveneens vooraan, achteraan en links en rechts van de vest bevinden.
    Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot de redactie die de namen registreert waarna eventueel kan overgegaan worden tot het stichten van een multinational omdat het afzet gebied niet beperkt zal blijven tot binnen de eigen grenzen.

    • Ik heb interesse maar alvorens wij het op de markt brengen moeten er veel proeven gedaan worden . Laat mij iets weten in hoe verre uw proeven gelukt zijn , liefst met echt zonnebank getint materiaal

Reacties zijn gesloten.