De ondergang van Zweden

Afbeeldingsresultaat voor der untergang schwedenDe ondergang van Zweden

President Trump wees in een toespraak op  “what’s happening last night in Sweden” waarmee hij de golf van misdaad en anarchie bedoelde die de komst van honderdduizenden “asielzoekers” en “vluchtelingen” daar heeft ontketend. De media beweerden dat hij had verwezen naar een aanslag de dag tevoren in Zweden, terwijl er helemaal geen aanslag was geweest. Het was een schitterend voorbeeld van “nepnieuws”. De media gaven een vervalst beeld van wat de president echt had gezegd, en dan gingen ze als bezetenen te keer tegen dat zelfgecreëerde beeld.  Achter die hetze ging de realiteit echter verloren. Zweden wordt wel degelijk geterroriseerd door moslims, maar dat is door de media verborgen gehouden achter een scherm van leugens, censuur of – in het beste geval – uiterst minimalistische verslaggeving.

In 2016 gaf de Zweedse politie in een rapport toe dat er in de buitenwijken van de grote steden meer dan 55 “no-go areas” waren ontstaan, waar de politie niet meer kon of durfde optreden. Het aantal gevallen van diefstal, seksuele misdrijven, geweldpleging in bende en brandstichting in auto’s was angstwekkend toegenomen en het rapport wees er heel discreet op dat deze toename parallel liep met de toename van het aantal immigranten. 80% van de Zweedse politiemensen overweegt het korps te verlaten omdat hun job te gevaarlijk geworden is. Nu al nemen gemiddeld elke week drie agenten ontslag. Zo begint de ineenstorting van wet en orde. Zo zakt een Europees land weg in anarchie.

Na de aanrandingen in Keulen kwam aan het licht dat er in 2014 en 2015 een groot aantal meisjes en vrouwen waren aangerand op het Zweedse muziekfestival “We Are Sthlm”. Maar dat was volledig in de doofpot gestopt. Soortgelijke aanrandingen, dikwijls door groepen allochtone daders, waren ook gepleegd op het “Putti i parken” festival in Karlstad en het Trästocksfestivalen in Skellefteå. De Zweedse media en politici beschermen islamitische delinquenten door hun misdaden in de doofpot te stoppen. De Zweedse justitie collaboreerde op haar manier: door allochtone daders van verkrachtingen en groepsverkrachtingen systematisch vrij te spreken wegens “gebrek aan bewijs”. De daders krijgen vrijwel altijd het voordeel van de twijfel als ze beweren dat het slachtoffer met hun seksuele handelingen instemde. In één schrijnend maar niet uniek geval werd een moslim zelfs vrijgesproken van deelname aan een groepsverkrachting, hoewel DNA van het slachtoffer op zijn lichaam werd gevonden en hij in het bezit was van een gsm die hij van haar had gestolen.

“Het is zoals in een oorlogsgebied. We weten niet wie neergeschoten gaat worden. Ge kunt overal door een kogel getroffen worden. Er zijn hier nu meer wapens en drugs in omloop dan ooit. Er is meer onveiligheid. Iedereen is bang. […] Nu zien we iedere week moorden. We hebben aanvallen met automatische wapens op een restaurant gezien, waarbij mensen doodgeschoten werden. We hebben gezien hoe granaten door de vensters van huizen werden gegooid en kinderen werden gedood. De mensen zijn wanhopig en geterroriseerd. Zij krijgen maagpijn van angst telkens ze bij hun woonplaats het parkeerterrein oprijden. We zijn in oorlog, met overal wapens en drugs. Ze hebben het woonblok waar wij wonen overgenomen. Dit kan zo niet blijven doorgaan. Vele mensen zijn hier al met hun kinderen weggevlucht.” Dit is een getuigenis van de Somaliër Mohammed Dame, maar het gaat niet over Mogadishu, wel over de Zweedse stad Gothenburg. Mohammed Dame is twintig jaar geleden naar Zweden geïmmigreerd, maar hij overweegt nu terug te keren naar zijn oude vaderland.

Wie heeft het nieuws gemanipuleerd? Trump? Of de media in de VS, Zweden en de rest van Europa, die een jarenlange golf van anarchie en islamitische misdaden in de doofpot hebben gestopt? En op 20 februari, kort na Trumps toespraak, vielen dertig gemaskerde allochtonen in Rinkeby, een geïslamiseerde voorstad van Stockholm, de politie aan om de arrestatie van een drughandelaar te beletten. Er braken rellen uit waarbij allochtonen de agenten met stenen bekogelden, auto’s in brand staken en winkelruiten ingooiden. Maar media bleven ongestoord verder tegen Trump tempeesten…

.Afbeeldingsresultaat voor marc joris vlaams belangMarc Joris

2 gedachten over “De ondergang van Zweden

  1. Maar er is ook goed nieuws.. De Zweedse verkrachtingsstatistieken van april 2016
    tot op heden geven “een” verkrachting minder . Ze gaan erop vooruit !

  2. In Zweden vallen meer en meer kinderen van vluchtelingen, die uitgewezen worden, in een coma. Ze ontwaken daaruit op wonderbaarlijke wijze als het gezin een verblijfsvergunning krijgt toegeschoven.
    Als ik dit bericht op Welt.de las, zocht ik naar de datum 1 april. Geen mop, als bron werd The New Yorker van 28 maart aangegeven.
    Ik klasseer dit bij de uitspraken van Elie Wiesel: het hoeft niet gebeurd te zijn om waar te zijn.

Reacties zijn gesloten.