De omvolking gaat gestaag verder

Corona of geen corona: alleen al in de maand augustus werden ca. 15.000 testosteronbommen in Italië gedropt; dit aantal jonge moslimmannen komt ongeveer overeen met de bevolking van Diksmuide. 10.000 van hen werden door NGO-schepen gered van de verdrinkingsdood in de Mid. Zee en 5.000 kwamen via de luchtbrug met Kaboel. (VoxNews.)

4.739 mensen bereikten Italië zelfs vanuit Turkije, 670 alleen al in de afgelopen week. Van de zgn. “drenkelingen” waren het er in de afgelopen week 3.236 – een record sinds juli 2017.

7 keer méér dan in 2019. In totaal kwam er dit jaar 39.183 verrijkers via de centrale Mid.-Zee-route: 83% méér dan tijdens het voorjaar en 7 keer méér dan in 2019. (krone.at.)

Daar bovenop komen de wandelaars in het noorden van Europa, de marathonlopers vanuit Wit-Rusland, de zeilers vanuit Marokko naar de Canarische Eilanden. Allemaal op zoek naar de reddende prik… (… tegen corona, uiteraard!)

Volgens de Soros-organisatie “European Coalition of Migrants and Refugees” doet de EU niet genoeg om Afghanen te redden. In een open brief wordt er een onmiddellijke gecoördineerde aanpak geëist om Afghaanse vluchtelingen te helpen. Men concentreerde zich immers slechts op de evacuatie vanop de Kaboel-luchthaven en men liet miljoenen beschermingsbehoeftige Afghanen achter. Kortom, als men doet wat de Soroskloon eist, dan blijven in Afghanistan uitsluitend Talibanstrijders achter. Meteen is daar het probleem van de stammentwisten opgelost. Daar bovenop worden de eisen gekruid met aanbevelingen, zoals:

  • De EU mag de Talibanregering niet aanvaarden. De Afghaanse oppositie moet door de EU ondersteund worden.
  • De EU moet zich ervoor inzetten dat de humanitaire corridor voor reislustige Afghanen open blijft.
  • De EU moet de EU-lidstaten verplichten Afghaanse vluchtelingen op te nemen en ervoor zorg dragen dat illegale, reeds in de EU verblijvende, Afghanen asiel kunnen aanvragen (… een goede verstaander weet dat eigenlijk bedoeld wordt dat elke asielaanvraag moet goedgekeurd worden)
  • Tenslotte moet de EU tijdens haar reactie op de Afghanistantoestand steeds en ten allen prijze rekening houden met de mening van de Afghanen.(Magyar Nemzet)

Enkele video’s ter illustratie: