6 gedachten over “De nullenzender vindt het telefoonnr. van Tom Van Grieken terug

 1. Hopelijk is dat een eerste stap naar de media toe en laten wij ook eens lief zijn tegen de reporters en neem ze eens mee bij een etentje, een uitstapje of een koffie zonder ze te verwijten als hersenloze linkse zakken. Of kon de media nu niet anders omdat alle andere partijvoorzitters al eens in de studio hebben mogen plaats nemen behalve de Marxist Mertens en nu voor het eerst Tom Van Grieken langs de telefoon. ‘t Is een begin ook voor de wegkijkers en broodschrijvers.

  • Dus oernalisten moet je lokken met een etentje of waarom niet met een cheque dan zouden ze wel komen die linkse socialistische oernalisten. Van mij mogen ze thuisblijven. Ik zou ze hun uitschieten.

 2. Bravo Tom, goed en puntig gereageerd!! Het is inderdaad zo dat de media maken of kraken; voorbeelden legio. Als Tom morgen regelmatig op TV komt om de partijstandpunten te verklaren (zoals andere partijen) dan zult ge inderdaad wat zien verschuiven. Maar daarom juist wordt dat cordon in stand gehouden. Democratie? Vrije meningsuiting? Vergeet het.

 3. Het probleem is dat de poco elite dusdanig verankerd is aan zichzelf,waarbij we geregeerd worden door een sekte.
  ‘5 min politieke poco moed’, meer is er niet nodig om zichzelf van deze ondergang te redden!
  Cordon Sanitair valt trouwens onder de noemer: communisme, dictatuur.

 4. Het Vlaams Belang onder de loep genomen door de “media”. Diezelfde media die het Vlaams Belang dood zwijgt als het Vlaams belang iets te zeggen heeft. Die zelfde media die het cordon mee mee in stand houdt . Die zelfde media die enkel maar iets over het Vlaams Belang te zeggen heeft al het negatief is. Die zelfde media die vuurrode politieke analisten aan het woord laat over het Vlaams Belang. Die zelfde media die nu vuurrode De Vos aan het woord laat, en hem gewoon laat zeggen dat Tom Van Grieken geen klasse heeft (was te zien in ter zake met Geert Wilders, volgens De Vos) . Waarom volgt dan de volgende objectieve vraag niet? Waaraan was te zien dat er een klasse verschil was, waaruit kan je afleiden dat er een klasse verschil is??? Wees A.U.B. een beetje objectief. Als ik Calvo van groen naast Tom Van Grieken plaats zie ik onmiddellijk wie er klasse heeft. Dat is niet enkel aan de kleding te zien maar ook duidelijk te horen. Dit gekleurde stukje (zijn er andere) van de ochtend is duidelijk weer bedoeld niet enkel de partij als marginaal af te schilderen, maar ook zijn voorzitter en de mandatarissen die het volgens de vuurrode De Vos ” het niet (meer)hebben”.Vlaams Blok/Belang heeft het nooit van de media moeten hebben, daar zijn we al gewend aan. Duidelijk is dat de electorale koorts niet enkel bij de regerende partijen toe slaat, maar duidelijk ook bij “neutrale en objectieve” politieke analisten. Een bewijs dat de schrik er goed in zit, wat betreft de peilingen waar De Vos het over heeft cijfers zijn manipuleerbaar. En daar maakt men bij VRT (sorry 0000) en VTM handig gebruik van.

 5. “Er staat een olifant in het parlement, maar niemand ziet hem.”

  Waarschijnlijk is’t een “rose”

Reacties zijn gesloten.