5 gedachten over “De nullenzender-experten geven vragen en antwoorden

 1. Prachtig.
  En hetzelfde geldt voor nagenoeg alle overige maatschappelijke items.

 2. Wie kijkt er nu nog naar die linkse rode zender?
  Ik verknoei er mijn tijd niet aan, jammer dat die rotzooi nog betaald wordt met mijn belastinggeld.
  Kan er een code op de belastingbrief geplaatst worden waarin ik kan bevestigen voor of tegen betaling met mijn geld? Idem dito betreffende die familie uit Laken.
  Beide NEEN blokjes zal ik sowieso aankruisen.

 3. De grote vraag is: Is er één amerikaan die luistert of kijkt naar de VRT-“experten”? Indien dit niet het geval is heeft hun gelul dan ook nul procent invloed op het kiesgedrag. Besluit: hun gelul is en blijft gelul met geen enkele maatschappelijke waarde.

 4. Het enige wat deze “experten” of zogenaamde “Amerika kenners” weten van het land is volgens mij dat ze weten dat het het land is van de hamburger (niet te verwarren met Coburger) Cola, dikke biefstukken, het wilde westen, en het land van de (huidige) slechtste president in de geschiedenis van Amerika. Voor de rest zien ze alles door een rode (dus vooringenomen) bril.

 5. De 0000zender kan toch geen enkel goed woord over hebben voor Trump. Maar de linkse multi miljonaire Clinton is de kandidate bij uitstek. Ik haat dat wijf.

Reacties zijn gesloten.