De nieuwe zelfmoordterrorist

Ebola Final by silentdanVergeet de klassieke vrijwilliger-martelaar met een rugzakske of een bommengordel onder zijn jas.  Vergeet de messentrekkers en de schutters.  D’r zal wel af en toe nog eentje opduiken, maar eigenlijk, feitelijk, is die man/vrouw niet mee met zijn tijd.

Het nieuwe wapen heet ‘ebola‘.  Maandenlang werd de struisvogeltherapie toegepast.  Het ging om geïsoleerde gevallen, het kon slechts overgebracht worden door direct contact, zoals bij zoenen, sex, moedermelk, uitwerpselen, bloed, speeksel, enz.  Intussen werd dit bakerpraatje achterhaald door de werkelijkheid: zelfs behandelende artsen en verplegend personeel mét de inmiddels gekende veiligheidskledij, geraakten wel degelijk besmet.

De vraag of het ebola-virus zich door de lucht kan verspreiden, ligt voor de hand.

Dr. C.J. Peters, die in 1989 een uitbraak van het virus onder apen die gebruikt werden voor wetenschappelijk onderzoek in Virginia moest bestrijden en die later het meest verregaande onderzoek leidde naar de overdracht van ebola tussen mensen (bij het Amerikaanse equivalent van het RIVM, het CDC, wat staat voor Centers for Disease Control and Prevention), zei bijvoorbeeld dat hij niet wil uitsluiten dat het virus zich verspreidt via de lucht in besloten ruimten waar veel mensen op elkaar zitten: “We just don’t have the data to exclude it,” zei Peters, die op dit moment onderzoek doet naar virale ziekten op de Universiteit van Texas in Galveston (VS).¹

Nadien publiceerde ook de CDC op 27 oktober een pamflet waarin de volgende tekst opgenomen werd: “yes, ebola can be spread by the air, droplets” (ja, ebola kan door de lucht (druppeltjes) verspreid worden”.

Met andere woorden:  het is meer dan waarschijnlijk.

In de video (vanaf de start tot 02’10”) wordt bevestigd dat dit feit al langer bekend was, maar dat de overheid verkoos dit stil te houden.  Nu wordt het schoorvoetend toegegeven.

Er bestaat gegronde reden voor de vrees dat ebola kan gebruikt worden als een ‘goedkope bom’ tegen het Westen door IS of een andere terroristische organisatie.
Het duurt immers 2 tot 21 dagen vooraleer de symptomen merkbaar worden.  Niets staat een besmette reiziger in de weg verschillende plaatsen en landen te ‘bezoeken‘ vooraleer hij zelf ziek wordt.

En toch… En toch blijft de overheid zich indekken, een beetje toegeven en heel veel ontkennen.  Zo zou een ebola-virusdrager slechts besmettelijk zijn vanaf het tijdstip dat de symptomen van de ziekte opduiken. Tja.

Vermits de controle of inperking van mogelijk besmette personen in de VSA en Europa quasi onbestaande is, staat niets of niemand een bio-terrorist in de weg om een ebola-epidemie te veroorzaken.

Deze vorm van terrorisme is goedkoop.  Eén persoon kan binnen enkele dagen duizenden mensen besmetten en vermits hij zichzelf als een martelaar beschouwt, die méér slachtoffers kan maken dan met een bommengordel, is het niet ondenkbaar dat dit eerstdaags zal gebeuren.
De overheid blijft blind voor het probleem.  Maatregelen om vast te stellen waar een reiziger zich de laatste weken bevond of om reizigers uit de besmette gebieden in quarantaine te plaatsen blijven achterwege.  Een thermometer en een in te vullen vragenlijstje op de luchthaven als bescherming voor de bevolking is gewoon belachelijk.

Ook opent de vrees voor ebola de deuren voor mogelijke afpersers.  In Tsjechië bleek dit enkele dagen geleden het geval.  De toeristische sector in de Mare Nostrum-landen kan bij een massa hysterie het wel schudden.  Wil wil nog naar Malta, Sicilië, Cyprus… waar de economische toeristen  met duizenden beland zijn nadat ze door Frontex uit de Noord-Afrikaanse wateren opgevist werden?

Er is maar één doeltreffende bescherming: alle deuren sluiten voor verkeer uit de getroffen landen.  Maar dat kan niet, want dit voorstel van begin augustus kwam van Filip Dewinter.  Hij werd ervoor uitgelachen of verketterd. Wij willen een stapje verder gaan: alle ‘vluchtelingen’ uit Afrika weigeren aan de EU-grenzen.  Wie kan ons garanderen dat zij geen wandelende biobommen zijn?

FT

 

4 gedachten over “De nieuwe zelfmoordterrorist

 1. Uiteraard werd Filip met dat voorstel verketterd en uitgelachen . Dat is nu eenmaal het lot van mensen die zichzelf “profeet” mogen noemen . Jezus Christus werd voor zijn ideeen en verkondigingen zelfs aan het kruis genageld ! Filip mag dan nog van geluk spreken want voorlopig willen de socialisten niet zover gaan. In ieder geval een gevaarlijk artikeltje van Golfbrekers ! Het zou bepaalde getaande broeders die ons ,het ware pad van de liefde , het licht en de enige echte god door de strot willen duwen op ideeen brengen . Het martelaarschap , de hoogste graad van zelfopoffering ter ere van Allah , zou wel eens op volle toeren kunnen draaien. Duizenden onschuldigen besmetten , dedood insturen onder verschrikkelijk pijnen is productiever dan een bomgordeltje . Ik denk wel dat de getaande dames niet veel interesse zullen betonen voor het martelaarschap . Inplaats van 72 maagden , 72 stoere binken dat zou pas een kruistocht zijn ! Ik geloof echter niet dat het zo’n vaart zal lopen . In de geschiedenis waren er dergelijke rampen die de bevolking teisterden, zoals de pest bv . Nu de wetenschap zoveel verder staat zal wel een oplossing gevonden worden !

  • Ik ben ervan overtuigd dat er al virusremmers zijn voor ebola en er al velen ingeënt zijn ter bescherming. Het medicijn zal wel eerst ontdekt zijn en dan pas ebola als gepaste ziekte gevonden die dan de wereld ingestuurd word. Penicilline is toch ook toevallig ontdekt en niet als medicijn gezien.
   Vraag het maar aan Onkelinckx toen ze minister van volksgezondheid en waarschijnlijk ook aandeelhouder van de griepvaccin was.

 2. Achter deze ganse Ebola zaak gaat heel wat anders schuil dan een gewoon “virus”. Over de oorsprong ervan : zie bruggetjes.
  Terwijl de ebola-epidemie wordt opgeklopt, weigeren de USA zelf adequate maatregelen te nemen. Integendeel, Obama en konsoorten willen vreemdelingen(vooral dan uit Afrika) overbrengen naar de USA, terwijl daar in alle domeinen amateurisme en improvisatie heerst.
  Waar het dan wel om gaat, is deze ebola-epidemie te gebruiken om de USA volledig om te vormen tot een “politiestaat”… waarbij dan in de eerste plaats, het de blanke middenklasse is, die wordt geviseerd.
  Ondertussen is Obama en konsoorten volop bezig met het regulariseren van 11 miljoen illegalen, het uitdelen van arbeidsvergunningen aan deze illegalen, en het Pentagon gaat illegalen aanwerven in het leger!!
  Van belang is hier dan ook wat er achter deze ebola epidemie schuil gaat.
  Een “verlichte geest” heeft immers al voorgesteld iedereen die in contact gekomen is met ebola te “executeren….”
  Men maakt enerzijds van de ebola epidemie het drama van de eeuw, maar anderzijds werkt men deze epidemie volop in de hand!!!

  http://21stcenturywire.com/2014/10/18/weaponized-the-case-for-ebola-coming-from-a-bioweapons-lab/
  http://www.washingtonexaminer.com/watchdog-obama-to-bring-non-american-ebola-victims-to-u.s.-for-treatment/article/2554956
  http://www.intellihub.com/obama-admin-begs-deadly-ebola-virus-spread-throughout-u-s-calling-relaxed-quarantine-measures/
  http://www.naturalnews.com/047368_Ebola_outbreak_military_strike_Obama_Administration.html#
  http://www.rawstory.com/rs/2014/10/former-sc-gop-director-execute-anyone-who-comes-into-contact-with-ebola-its-just-math/
  http://www.naturalnews.com/046898_Ebola_pandemic_government_response_executive_orders.html
  http://dailycaller.com/2014/10/20/obamas-deputies-prepare-to-print-work-permits-for-millions-of-illegals/
  http://rt.com/usa/190856-pentagon-undocumented-immigrants-recruit/

  “The Telegraph :
  11 million illegal immigrants could be offered amnesty ‘pathway’ in USA
  By Jon Swaine, Washington
  6:25PM GMT 28 Jan 2013”

 3. Het controleren van de binnen- en havengrenzen op het personenverkeer,al was het maar tijdelijk, is de enige remedie om een mogelijke epedemie af te remmen. In vergelijking met landen zoals Australie en Canada, waar er wel gecontroleerd wordt, is ons land,gezien de ligging ervan, veel gevoeliger voor besmettingen. Ook de internationale instellingen in Brussel, kunnen een aantrekkingskracht vormen voor,wie weet, Ebola terroristen. Als men de cijfers bekijkt van “strijders” die vanuit ons land zijn vetrokken, mag men ongerust zijn. Gevaarlijker nog, zijn diegenen die terugkomen. Diegenen die door de mazen van het web glippen. Op 21 uur legt men een grote afstand af. Doe daar dan nog een paar weken bij ,dat men als zieke niet ontdekt wordt, en het spel zit op de wagen. Het is misschien ver gezocht om te beweren, dat bv de douanebeambten, in sommige gevallen, niet zullen durven overgaan tot een zeer strikt nazicht van de bagage. Laat staan,lijflijke controles. Terug uit schrik voor , al is het nog maar relatief besmettinggevaar. Maar die kans bestaat. Deze mogelijke psychologische denkpiste, zou ook al kunnen misbruikt worden door snodaards die hopen, dat die gedacht wordt.. En terwijl men het ene meebrengt, kan ook het andere ingevoerd worden. Het niet bevliegen van risicolanden zou al een oplossing kunnen zijn.

  De circel is snel rond. In een land waar men op geen tienduizenden kan schatten, hoeveel illegalen er zijn, en er dagelijks nog binnenkomen, zou een krachtdadig en onmiddelijk handelen geen luxe zijn. Het is eerder de plicht van de overheid om de burgers te beschermen. En daar wachten wij op.

Reacties zijn gesloten.