De narcoticabrigade van de EU…

… is de Nutellajunkies al in kaart aan het brengen

nutellajunky

Wij zijn geen klokkenluiders. Uw geheim is ons geheim. Klik voor een grotere pot choco. Alle rechten voorbehouden aan Studio Rony

3 gedachten over “De narcoticabrigade van de EU…

  1. Maar toch …. De Eu heeft mijn ogen geopend , ik beken , ik ben een “Nutella” -junkie. Geen dag gaat er voorbij of ik smeer dwangmatig mijn boterhammeke met ” Nutella”. Na iedere hap voel ik mij beter en beter ! Nog voor mijn pot leeg is haast ik mij naar de winkel om een nieuwe te kopen .Ik kan gewoon niet zonder choco Nutella . Ik ben nu dringend op zoek naar een afkickcentrum voor Nutella-verslaafden .

  2. Goed en slecht nieuws ….Zopas vernomen uit een onbetrouwbare bron.
    Choco Nutella zou dan toch niet uit de handel worden genomen , enkel en alleen toegelaten met de waarschuwing ” deze choco pasta kan uw gezondheid ernstige schaden toebrengen ” met een foto van Van Rompuy die een vermanende vinger opsteekt . De prijs is gestegen met meer dan honderd procent . Niet zozeer de prijsstijging zullen de mensen afschrikken maar die foto ! dan verdwijnt de “goesting” vanzelf

  3. Vandaag werd in Duitsland een 5-koppige Nutellabende tot jaren gevang veroordeeld.

Reacties zijn gesloten.