De messen worden geslepen

Águia Eagle GIF - Águia Eagle Bird GIFs

“We zagen het niet aankomen”, stelt Tucker van Fox News. “Het“. Kamala Harris als kandidate voor het vice-presidentschap der VSA. Tucker licht haar doopceel en neemt geen blad voor de mond. Hij stelt dat Jeff Bezos’ invloed de doorslag gegeven heeft. Tucker begrijpt Biden niet. Tenslotte is het deze Kamala Harris die Biden zowel van racisme als van losse handjes beschuldigde. Niet in zoveel woorden (als openbaar aanklager weet ze hoe ver ze mag gaan) maar wel met suggestieve verhaaltjes over haar eigen jeugd en “ongepast” gedrag. En dan ligt het vermoeden voor de hand dat Biden eigenlijk, feitelijk, zelf niets te zeggen had over de keuze van zijn kroonprinses. We hebben een vermoeden dat de gifbeker gereed staat als de tijd rijp is.

Tucker stelt dat er “time share” verkopers zijn, die betrouwbaarder zijn dan zij. Mocht u het zich niet herinneren: de rage die, enkele jaren geleden hier ook opgang maakte, waarbij u het recht kocht op de tijdelijke bewoning van een woning of hotelkamer ergens in het zuiden. Meestal bleek het hier om één groot bedrog te gaan en was u uw geld kwijt.

Haar taak tijdens de pre-verkiezingsverkiezingen is Trump te ontmaskeren als racist. Elke dag opnieuw. En Trump heeft dan een probleem. Gaat hij in het defensief, of eerder in de aanval, dan beschuldigt ze hem een vrouwenhater te zijn. Win-win.

Verder zegt ze dàt wat haar opdrachtgevers van haar verlangen: “eet geen rood vlees… open grenzen… hervorming politie…alle illegalen moeten dezelfde sociale zekerheid hebben als legale Amerikanen… gratis gezondsheidszorg…” Nou ja… met die belofte geeft ze een lege doos weg.

En dan gaat de zender voluit na de aankondiging van Joe Biden dat zij samen “het land zullen leiden”: “zelfs Joe Biden ziet in dat hij niet de leiding zal nemen (Terechte woordkeuze: ‘running the show’ )…”. In een toespraak om de kiezer te overtuigen voor hem te stemmen, stelt hij, dat zijn criteria voor “running mate” draaien om twee zaken: o.a. in staat zijn, de vaardigheid, de capaciteiten hebben president te zijn (…want ik ben een oude man...). Het is alsof een rijke man, met een behoorlijk aantal jaren op de teller, een huwelijksaanzoek doet aan een dom blondje en erbij vermeldt dat zijn zoon en erfgenaam bereid is de toekomstige weduwe in zijn armen te sluiten om het familiekapitaal te redden!

De Republikeinse campagneleiders traden onmiddellijk in actie:

Trump reageerde eerder gelaten en gaf enkele tegenstrijdigheden, vervat in de figuur Kamala Harris mee:

Afsluitend deze video, waarbij Tulsi Gabbard, voormalige presidentskandidate voor de Democraten, haar een kleedje past. En, mocht u zich afvragen waarom Tulsi Gabbard (vrouw, niet blank) nooit één enkele kans maakte, noch op de nominatie voor goud, noch voor de zilveren tweede keus, dan verwijzen wij graag naar Tulsi Gabbards mening over de Amerikaanse oorlogszuchtige buitenlandpolitiek.

Mogen wij er nog aan toevoegen dat ene Björn Soenens, expert Amerikaanse politiek verbonden aan de nullenzender, bijna in vreugde tranen uitbarstte toen hij het heuglijke nieuws kon “duiden”: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/06/15/wie-is-kamala-harris-de-running-mate-van-de-democraat-joe-bid/