3 gedachten over “De meerderheid der Vlamingen heeft hiervoor gekozen….

 1. BDW verstopt zich achter het excuus van de terreurdreiging en de invasie van de bruine horde, genoegzaam bekend on het eufemisme “asielproblematiek”, om het continentaal sociaal-economisch model met een hoog voorzieningsniveau door het Angelsaksisch-neoliberaal model, dat gangbaar is in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, te vervangen. Wie zijn uitspraken en artikels op de voet volgde, lang voordat zijn partij het roer in handen nam, kon zich een heel goed beeld vormen welk soort conservatisme en economische visie hij aanhing en in beleidslijnen wou gieten. Zijn dweperij met de omstreden publicist Theodore Dalrymple is dan ook symptomatisch. Google die naam eens, en je hebt dan reeds een beter begrip hoe hij tegenover het klootjesvolk staat. Ik begrijp de redenen waarom destijds zovelen op de NVA stemden, doch het is uiteindelijk uitgedraaid op een enorme misrekening die ons allemaal, het hele land duur komt te staan…

  • Ik kan niet begrijpen dat zovele radicale Vlamingen voor de NBA hebben gestemd en als ik zie dat er nog altijd 2 a3 duizend mensen hem komen verwelkomen dan moet ik denken aan het arme Vlaanderen

 2. Inderdaad heeft de meerderheid van de Vlamingen daarvoor gestemd. Zonder de N-BA en Vlaams Belang, hebben de zogezegd “democratische partijen” een meerderheid. Dat een deel van de kiezers zich heeft laten verleiden door de “sirene zang” van Bartje, is de verantwoordelijkheid van die kiezers. Hierbij zijn geen verzachtende omstandigheden. Al wie wil zien, kon zien.. en weten waarvoor de N-BA stond, voor de verkiezingen. Als men natuurlijk de voorkeur geeft aan “leugens die men toch zo graag hoort”, in plaats van de “ruwe rauwe werkelijkheid” dan moet men nadien niet komen klagen.
  Wat de “financiële problemen” betreft van Bartje, is er inderdaad nog voldoende en zelfs gemakkelijk geld te rapen, via het afschaffen van de transferten, van noord naar zuid. Dat is natuurlijk een aspect waar Bartje en de N-BA, moeten over zwijgen.
  Hij zit immers als “collaborateur” in een regering van de belgische bezetter.
  Hij fungeert dan ook als “buikspreker” van deze bezetter.
  Frans Goossens,
  De ganse vreemdelingenproblematiek, maar ook anderen zoals het “milieu probleem”(sic) via Agenda 2030.. moeten ons naar de NWO leiden, zijnde een marxistisch, socialistisch of communistisch systeem.
  Een systeem zoals beschreven door George Orwell in “1984”.
  Wat de economische aspecten betreft, enkele citaten van Von Mises :
  Bron :ZERO HEDGE 11.01.2015
  “In this context, we want to leave you with a few quotes by Ludwig von Mises, which go to the heart of matter and some of which we are convinced will once again turn out to be prophetic – especially the ones that proclaim that the so-called “mixed economy” is just as certain to fail as the communist economies were. (from: Bureaucracy, The Anti-Capitalistic Mentality, Human Action, Planned Chaos and Planning for Freedom).
  “Sorry boys and girls, you will have to choose. You can either have capitalism, freedom, prosperity and personal responsibility,or you can have socialism, tyranny, poverty and ‘security’. You cannot have both.”
  “The Welfare State is merely a method for transforming the market economy step by step into socialism.”
  “An essential point in the social philosophy of interventionism is the existence of an inexhaustible fund which can be squeezed forever. The whole system of interventionism collapses when this fountain is drained off: The Santa Claus principle liquidates itself.”
  “The issue is always the same: the government or the market. There is no third solution.”
  “Capitalism and socialism are two distinct patterns of social organization. Private control of the means of production and public control are contradictory notions and not merely contrary notions. There is no such thing as a mixed economy, a system that would stand midway between capitalism and socialism.”
  “Contrary to a popular fallacy there is no middle way, no third system possible as a pattern of a permanent social order. The citizens must choose between capitalism and socialism.”(=einde citaat).
  In België komt dit er de facto op neer, dat Vlaanderen een “kapitalistisch” systeem (zoals in de VSA) “opgelegd” wordt, en Brussel en Wallonië een “socialistisch” systeem “krijgt”, dat dan gefinancierd wordt door de Vlamingen.
  De schade die de N-BA en Bartje dagelijks aanrichten voor de Vlaamse belangen, wordt met de dag groter en praktisch niet meer te herstellen.

Reacties zijn gesloten.