De linkse kerk deelt mee

Persmededeling n.a.v. de mislukte Idomeni-uitbraak

“Het is te betreuren dat de vluchtelingen door Macedonische neo-nazi’s gehinderd werden de grens te overschrijden en het land tijdens hun reis naar Duitsland te passeren.  Ook als ons pamflet ditmaal niet het beoogde resultaat had, bij een volgende poging zullen we slagen. 

Als we de vluchtelingen door nog dieper water laten waden en enkele vrouwen en kinderen daarbij verdrinken, dan zal dat de nazi’s een lesje leren!  Het daarbij bereikte medelijden zal ertoe leiden dat alle grenzen weer zullen geopend worden. 

Deze vluchtelingen zullen niet voor niets gestorven zijn.  Ze sterven voor onze zaak, die sowieso altijd een rechtvaardige zaak is!”

Gutmenschen-Union

Wie wil helpen Europa compleet om zeep te krijgen, melde zich bij ‘Refugees Welcome’

 

4 gedachten over “De linkse kerk deelt mee

 1. Nog even geduld en de moslims in Duitsland keren rechtsom. Reden daarvoor is de uitspraak van Norbert Lammert – Bundestag president en CDU er- tijdens de derde Parlamentarierkonferenz op 14/3 te Berlijn.
  Hij stelde: wie in Duitsland wil leven, wie hier wil blijven, moet het existentie recht van Israël erkennen.
  Als dit aan Art. 16a ABS. 4 GG Bleiberecht van de Duitse grondwet wordt toegevoegd, dan is de ‘Überfremdung’ voor het grootste deel opgelost.

 2. Een verrader in volle actie :
  https://www.unzensuriert.at/content/0020279-Gruenes-Parteimitglied-als-Schlepperin-Mazedonien-verhaftet
  met citaat :
  “Grünes Parteimitglied als Schlepperin in Mazedonien verhaftet?
  Aus dem Außenministerium heißt es laut Berichten der Kronen Zeitung, dass eine österreichische Staatsbürgerin in Mazedonien verhaftet wurde. Die Grünen meinten zunächst, die Frau aus Wien sei nur eines von “tausenden Parteimitgliedern”, danach dementierte die Partei jedoch eine Mitgliedschaft.”(=einde citaat).
  Als het nu nog niet duidelijk is, dat het hier gaat om een georganiseerde invasie, dan helpt nog alleen de psychiater.

Reacties zijn gesloten.