De landing in Europa van de nieuwe bezetters

4.000 per dag landen er in Italië.  En de zomer moet nog beginnen.  4.000.  Dat zijn er 120.000 per maand. Alleen in Italië.   Dan hebben we het nog niet over de lekke grens tussen Griekenland en Turkije, de Balkanlanden en het Iberisch Schiereiland met de daarbij horende eilanden.  Of – God beware – over identiteitszwendel, over gezinshereniging, waarvan niemand weet heeft over de gezinssituatie of familieband van de verenigde sociale toeristen.

4.000 hooggekwalificeerde vakkrachten waarop de industrie, de wetenschap en de smachtende gemeenschap zitten te wachten. Per dag. Om onze pensioenen te redden.

En dan nog klagen de Duitsers dat ze er niet genoeg hebben.  President Gauck op kop, gevolgd door de rode en groene broeders en zusters, voor wie Duitsland – en in het verlengde heel het Westen – zo snel mogelijk kapot gemaakt moet worden.  Uitwissen, die blanke Übermenschen.  Onze oosterburen werden ‘slechts’ 10.000 Syrische vluchtelingen toegewezen.  Ontoereikend.  Verleden jaar kreeg de Bundesrepublik 127.023 nieuwe inwoners.  10.200 moesten terugkeren naar hun eigen Prachtland wegens niet goedgekeurde toelatingspapieren.

We kunnen gerust zijn.  Er zit nog een grote voorraad in Afrika (en elders) te wachten.  Ze zijn immers hard aan de opvolging aan het werken.  Tegen 2050 zou de bevolking op het zwarte continent verdubbelen: van 1.1 miljard naar 2.2 miljard.  Dankzij het gulle Westen, die hen voorziet van medicijnen en inentingen.

Via Lampedusa naar Hamburg: ‘hun recht’ op ‘onze welvaart’. Vanzelfsprekend!

EU, monster van Frankenstein

 

 

 

22 gedachten over “De landing in Europa van de nieuwe bezetters

 1. Nooit gezien in de geschiedenis ! Den bezetter , de grote vernieuwer komt onze gebieden veroveren zonder geweld Dat verhaaltje uit mijn prille kinderjaren ” tien kleine negertjes” is voorbijgestreefd , in plaats van te verdwijnen “toen waren er nog maar 9 ….8…..7… enz …komen er nog bij . Morgen 13 juni wordt ik 70 jaar jong . Ik ben al dik over de helft van mijn aards bestaan . Het is goed dat ik het onvermijdelijk drama dat Europa te wachten staat niet meer zal meemaken . Spijtig voor mijn kinderen en kleinkinderen . Ik voel me een beetje schuldig voor het bestaan dat ik hun mede gegeven heb . Moge de verantwoordelijken voor het drama dat hun te wachten staat voor eeuwig branden in de hel !

  • Bij deze René, een heel hartelijke proficiat met je lentes! We zouden willen dat we hier konden zeggen ‘het kan er alleen maar beter op worden’, maar je weet dat we dan zouden liegen. Fijn dat je zo dikwijls bij ons bent!

 2. Ze zullen er bij Delhaize wel 4.000 aannemen, voor de rest kaat alles koed ( dixit roze strikmans)

 3. “Wir, die Grünen, müssen dafür sorgen, so viele Ausländer wie möglich nach Deutschland
  zu holen. Wenn sie in Deutschland sind, müssen wir für ihr Wahlrecht kämpfen. Wenn wir das erreicht
  haben, werden wir den Stimmenanteil haben, den wir brauchen, um diese Republik zu verändern”.

  Daniel Cohn-Bendit, Bündnis90/Die Grünen

  Un jour, des millions d’hommes quitteront l’hémisphère sud pour aller
  dans l’hémisphère nord. Et ils n’iront pas là-bas en tant qu’amis. Parce
  qu’ils iront là-bas pour le conquérir. Et ils le conquerront en le
  peuplant avec leurs fils. C’est le ventre de nos femmes qui nous donnera
  la victoire ”
  Houari Boumédiene en 1974

  Il est à noter que Boumédienne pensait que les maghrébins vivent dans l’hémisphère sud.

  “Ausländer, laßt uns nicht mit den Deutschen allein”

  ” Deutschland muß von außen eingehegt, und innen durch Zustrom heterogenisiert, quasi “verdünnt” werden”

  Joschka Fischer, Die Grünen

  ‘with the working age population projected to fall possibly by almost 50 million by 2060; whereas immigration could act as an important stimulus to ensure good economic performance in the EU’

  (goedgekeurd rapport Busuttil, EP lid, 2009)

 4. Beste Rene,
  Ook al bent U nog een snotneus tegenover mij, TOCH wenst Fikken (79) U een fijne verjaardag, hopende dat er nog véél mogen volgen, in… (vooràl) goede gezondheid. (^_-)

 5. met dank aan de redactie en de Vic , indien gewenst geef ik mijn bankrekening voor een gulle gift ( grapje uiteraard) ….Ik moet zeggen Raymond stijgt in mijn achting met zijn talenkennis Duits , Frans , Engels . Alhoewel ik niet altijd accoord ben met zijn reacties en vermoedelijk hij niet met de mijne hoop ik toch dat hij bij ons blijft

 6. Aan de zuidkant van de Middelandse zee ligt een heel continent dat groot genoeg is om de vluchtelingen massa op te vangen. Met een paar grote WOWO schepen (Walk on Walk off) is de klus geklaard. Tijdens de overvaart, toont men hen, als bezigheids terapie, de schoonheid van Afrika en af en toe komt dan een neger in beeld die zegt : hier ben ik thuis.

 7. Het scenario zoals beschreven in het boek “Le camps des saints” van Jean Raspail is in volle uitvoering. Ik verwijs ook naar de uitspraak van Coudenhoven-Calergi die op deze webstek werd gepubliceerd. De bedoeling is dus klaar en duidelijk.
  In de VSA is de toestand niet veel beter. Zie het bijgevoegde bruggetje.
  http://www.prisonplanet.com/border-agent-issues-desperate-plea-for-help-says-us-completely-overrun-by-criminal-aliens.html
  Het gaat hier dan ook om een monsterachtige samenzwering tegen onze westerse beschaving. Het voornaamste en gevaarlijkste wapen dat wordt ingezet door de NWO is de immigratie. Het gaat hier dan ook om een echte invasie.Ondertussen wordt van binnenuit de maatschappij ondermijnt met alles wat crimineel, corrupt en decadent is. Ik verwijs ter illustratie naar de recente publicaties op deze webstek.
  Ik begrijp ook René…weten wat er gaat komen voor de nakomelingen en machteloos moeten toezien. Het is geen geruststellende gedachte om de oude dag mee door te brengen, en om er uiteindelijk mee te moeten vertrekken.

  • Het is geen mooi toekomstbeeld en ik maak mij ook dagelijks zorgen over wat er mijn kinderen en kleinkinderen te wachten staat. Wat het nog erger maakt is de blijkbaar totale machteloosheid die bestaat om deze komende Apocalyps te stoppen. Hoe is het zover kunnen komen? Waar is het gezond verstand gebleven?

 8. De enige landen die altijd al de immigratie onder controle hielden zijn de Arabische: in de slaventijd werden de mannen gecastreerd, en nu is het principe: contract uit land uit. En als een paar duizenden dat ‘vergeten’ zijn en samenspannen, worden er een paar doodgeschoten zoals vorig jaar, en de rest weet niet hoe snel ze in de vlieger moeten geraken.
  De landen die zeer recentelijk de immigratie een halt hebben toegeroepen zijn Australie , Israel en Zwitserland. Dus het kan wél, buiten de EU.

  • Het is een gekend feit dat door de huidige wereld verplicht genegeerd wordt. Men bestaat niet alleen uit vlees en bloed maar ook uit overtuigingen , gewoonten, overleveringen die zich vooral uiten in het gedrag. Het is duidelijk en keer op keer gebleken dat men “..een aap uit de jungle kan halen maar de jungle niet uit de aap”. Zelfs met wilde dieren die in gevangenschap worden geboren moet men steeds voorzichtig zijn. Er zijn altijd uitzonderingen maar die bewijzen de regel. Uitzonderingen zijn de regel niet, maar dat is nu precies wat men ons wel wil doen geloven en wat men ons opdringt. Er is altijd wel een excuustruus voorhanden om die leugens voor waarheid te verkopen aan de blinde en dove massa die niet verder kijkt dan hun neus lang is.

   • Wat ik ook nog wou zeggen is dat men denkt dat dit niet van toepassing is op mensen. Maar dat is het wel. Kinderen uit “gemengde” huwelijken worden noch door de ene, noch door de andere groep als volwaardig aanvaard.

 9. Een deel van onze gepamperde bezetters noemt men Vlaamse Syrië-Strijders!!! Wij worden gewaarschuwd voor het gevaar dat van hen uitgaat!!! Wij moeten niet gewaarschuwd worden, we moeten daar tegen beschermd worden!!! De allereerste en grootste taak van een land tegenover zijn burgers!!!
  Wie het in zijn hoofd gehaald heeft om deze bende ‘strijders’ te noemen, weet ik niet. Ik weet wel dat het woord uitbreidt als een epidemie want ook in andere Europese landen noemt men ze Franse- Duitse- Engelse- Syrië-Strijders.
  Van de ca 11.000 (in 2013) ‘strijders’ met een andere nationaliteit dan de Syrische, komen er ca 22% uit Europa. Het merendeel uit Frankrijk en Engeland. Duitsland is goed voor ca 300 man, waarvan er momenteel 100 zijn terug gekeerd. Ze blijken een goed opgeleide, strijdervaring te hebben.
  Net zoals de mannen van de internationale zal zege vieren op aard, weten ook deze ‘strijders’ zich over de grenzen heen te vinden. Van die 5de colonne in ons midden hebben we nog één en ander te verwachten. Met pepperspray, wat we zelfs niet mogen bezitten op straffe van, zullen we het niet redden. En de Bond van het Heili Hart zegt dat we verdraagzaam moeten zijn, want het zijn tenslotte ook de mannen van het boek.

  • Anna,
   Het gaat hier om de “newspeak” zoals beschreven in het boek “1984” van George Orwell. Het zijn in feite gewoon terroristen.
   Voor het overige worden we bij deze Syriëstrijders” geconfronteerd met de paradoxale toestand, waarbij men zich ongerust maakt over deze “strijders” en ze anderzijds in Syrië zelf steunt. De USA, Frankijk, maar ook Israël spelen hier een zeer perverse rol. Deze perverse rol vindt zijn oorsprong in het beruchte Oded Yinon plan, dat er gericht is het Midden Oosten en Noord-Afrika te balkaniseren.
   (via de zo gezegde Arabische lente).
   Voor wat België betreft bestaat de enige oplossing erin ze gewoon uit het land te schoppen en ze buiten te houden. Hier stelt zich echter het probleem met het islamitische kiesvee. Uiteindelijk zal er dus niets gebeuren en zal het wachten zijn tot het “kot helemaal in brand staat” zoals nu in Syrië, Irak, Egypte, Lybië..enz….

 10. We hebben bij ons in het Westen te maken met een ambivalente houding van de politiek en bij de bevolking, die nog ruikt naar een bot paternalisme doordrongen van sepia-kleuren en motteballen met de nodige missioneringsdraang, een pathologische vrees of schuchterheid waarboven ‘t nazi-verleden constant donderslagen uitdeelt en pur lafheid om de blote feiten onder ogen te zien, en links doet nog een schepje bovenop met haar kernidee van de maakbaarheid van de mens. Daaruit distilleert men vervolgens dat men hele drommen allochtonen kan inkapselen in onze maatschappij, zoals ze zich maar onze taal spreken, aan de wetten van het land houden, werk hebben en zich naar Westerse maatstaven gaan kleden. Met uitzondering van de rechts-radicale partijen (althans in Noord-Europa, waartoe ik Vlaanderen en Nederland gemakshalve bij reken) etaleren alle politieke partijen uitbundig hun ‘hyphened’ medelander, want inderdaad in enkele tientallen jaren tijd zijn onze medelanders flink opgeschoten op de sociale ladder; terwijl er bij de autochtone arbeiders -en middenklasse een schrikbarende, vervaarlijke tendens tot sociale degradatie opgeld maakt, stoten de allochtonen steeds meer door tot in de middenklasse en hogere opleiding is hen niet langer ontzegd om reden van kansarmoede en dergelijks. Kerkganger zijn en een zondags pak aandoen, maakt van iemand nog geen ware Christen.
  Dat geldt eens te meer voor de allochtonen van buiten Europa bij wie de tribale instincten en religieuze rigiditeit ahw in de genen ingebakken zijn. Dat ze een heel eind meegaan in de moderniteit betekent nog niet dat ze innerlijk, mentaal door beroerd worden; verruil een kameel of een paard voor een wagen, en wat je hebt is slechts een vervanging van een transportmiddel. Als je gisteren nog de tram nam, en vanaf overmorgen rondrijdt in een Porsche, ben je dan plots in twee dagen tijd van socialist naar kapitalist veranderd?
  De allochtoon van weleer verdwijnt stilaan met de wisseling van generaties. De oude schapehouder die aan de marge van de samenleving leefde en in de fabrieken ging werken, half beneveld nog van een culturele schok die als een mokerslag op hem toekwam, kon je nog intimideren met de Leitkultur, paste zich echter nauwelijks aan, maar hield zich gedeinsd.
  Uit de schemerduisternis van een generatie jongeren die tussen twee culturen inzat, waarin het een en ander zich begon te roeren, kwam een nieuwe lichting Moslims die aan de oppervlakkige eisenpakket van de Leitkultur voldoen, de socio-culturele emancipatie naar hun hand zetten, zich beschaafd voordoet, actief en flexibel is, een zelf-bewuste houding aanneemt en prominent de confrontatie aangaat met de Leitkultur in de poging de rollen om te keren. Het tuig dat de buurt terroriseert, is zeker niet verdwenen; ze leveren nog genoeg stof op voor wrevel en ongenoegen en waarop de politiek antwoordt met allerlei voorstellen inzake inburgeringsmaatregelen en positieve discriminatie, maar in wezen is het niet meer dan een cosmetische behandeling dat mettertijd zal zorgen voor een nieuwe confectie-lijn van ambitieuze Moslims die een machtstructuur ontwikkelen in onze samenleving met de impliciete bedoeling hun hegemonie over de autochtone bevolking op te leggen.
  Helaas spitst men in bepaalde conservatieve kringen alle aandacht vooral toe op ‘het tuig van de Rif’ en consoorten, maar ontsnappen nieuwe sociologische ontwikkelingen in de migrantenwereld uit het blikveld; men koestert een typische kleinburgerlijke mentaliteit gesteld op ‘peis en vree’ en zolang de economie maar groeit en rendeert, dan komt me wel alle aardschokken op het terrein van culturele, demografische en maatschappelijke verschuiven te boven. En op die manier, toegediend in kleine doses, verspreid over een lange periode, kan het sluipgif zijn werk doen…
  ‘Empowering Belgian Muslims’… de nieuwe garde van hoger-opgeleide, bemiddelde allochtonen zijn goed en wel in opmars (dank zij Nieuwe Vlamingen Anders hebben we zelfs een burgemeester van Magrebijnse afkomst, dat belooft voor onze toekomst!): http://www.knack.be/nieuws/belgie/een-groeiende-groep-belgen-met-marokkaanse-roots-doet-het-wel-goed/article-opinion-117050.html

 11. Indien Jullie, beste Golfbrekersfans, denken dat het grote gevaar dat op ons afkomt… de ZICHTBARE terugkeer van die “jihadhelden” is, dan vergissen Jullie zich schromelijk…
  Er is reeds een ONZICHTBARE dreiging aan de hand, en dàt staat te lezen op blog.seniorennet.be/vroeger, met als blogbazin Lieve Vandenhout: “Reeds 10 (!!!) Italiaanse soldaten BESMET met TBC door veelvuldig contact met “bootvluchtelingen” uit Afrika”
  Godvermiljaardeju: TBC WAS reeds méér dan 50 jaar verdwenen in West-Europa en nù zijn er wéér BESMETTEN —> dus: mensen die reeds aangetast zijn door een vreselijke longaandoening. !
  Hoevéél soldaten zijn misschien wel immuum (door inenting) tégen TBC… maar… dan misschien wel onwetend-KIEMDRAGER zijn èn aldus, zonder zèlf ziek te zijn… de kiemen kunnen overdragen op gezonde mensen (die het, op hùn beurt, wéér onbewust vérder kunnen doorgeven aan ànderen…)
  Indien “niet tijdig-ingegrepen” wordt door àlle EU-landen… kan er een epidemie in West-Europa ontstaan zoals tijdens WO l met de Spaanse griep. Grrrrrr…. 🙁

  • Het gaat hand in hand met de pokken. Baby’s moeten opnieuw ingeënt worden. Volgt de verder uitgeroeide ziekte: de pest?

Reacties zijn gesloten.