De kruik gaat zolang te water tot ze barst

Boostedt in Sleeswijk-Holstein, ooit het paradepaardje van Merkels welkomcultuur, “schafft es nicht”.              De Gutmenschenliefde voor de nieuwe vakkrachten sloeg om in angst.  Het gewest stuurde het dorp met 4600 inwoners immers drie keer zo veel “vluchtelingen” – 1300 – dan afgesproken.  Het welkomcafé heeft zijn deuren gesloten; de wekelijkse samenkomst met koffie en taart werd afgeschaft. De welkomvereniging, die o.a. taallessen Duits gaf, heeft de moed verloren en zichzelf ontbonden.  Geen taallessen meer… er komt sowieso niemand opdagen.

Bij de bewoners heerst angst, angst om hun dochters en vrouwen, die ‘s avonds naar huis keren, die niet meer met het openbaar vervoer durven rijden.  De rust en vrede is verdwenen.  Gevlucht… voor de “vluchtelingen”.  Volgens de burgemeester voelen de mensen zich gestresseerd en gestoord.  De vluchtelingen hebben geen respect, gaan niet opzij op het voetpad, zijn opdringerig tegenover vrouwen, doen hun behoefte waar het hen uitkomt, alcoholgebruik vanaf ‘s morgens, relletjes, een toename van diefstallen en drugs.  Het politietoezicht is verhoogd, maar zonder dat er effectief opgetreden wordt. 800 van hen komen niet in aanmerking voor asiel, moeten ooit het Duitse grondgebied verlaten.  Volgens een Iraakse vluchteling vervelen zijn lotgenoten zich.  Vandaar…

 

2 gedachten over “De kruik gaat zolang te water tot ze barst

  1. Hoe zegt men dat weer, wie zijn achterwerk verbrandt, moet op de blaren zitten? Verdiende loon dus. En intussen Merkel maar rustig haar vernietigend links ondermijningswerk verder laten zetten. Ook voor die troela geldt een gezegde: loontje komt om zijn boontje !

  2. Met één simpele daad loopt Boostedt in Sleeswijk-Holstein terug vol met burgers en draait de economie er op volle kracht, gewoon dat monster op het marktplein ophangen ‘na’ uitspraak door een volkstribunaal.
    Dat monster heeft al meer schade berokkend dan dat monster in 1940-1945 veroorzaakt heeft ‘waar ze zo veel liefde voor voelt’.
    Ga naar Google en tip in ‘Hitler en merkel’ en klik dan op afbeeldingen….

Reacties zijn gesloten.