De jacht is open

“Wij voelen ons vergeten en geïsoleerd. Soms vragen wij ons af wat de reactie van christenen in het westen is, indien wij allen worden vermoord. Zouden zij dan handelen?.”

“Het westen lijkt enkel problemen te scheppen, wapens te verkopen en de olie mee te nemen. Dat is een zonde.Lees meer

Ranglijst Christenvervolging 2013

“Kerstversiering lokt terroristen uit om ons aan te vallen.” We hebben al een kerstboodschap gekregen: ‘We hebben een speciaal cadeau voor jullie: drie bomauto’s’

Vervolgde Christenen vrezen Kerst

Christenen dreigen te verdwijnen in bakermat van het christendom

“Doel van de Arabische Lente: Uitroeiing van de christenen”

FT

 

 

2 gedachten over “De jacht is open

  1. Het Westen zal zeer tevreden zijn als alle Christenen in deze prachtlanden verdwenen zijn. Want het is het Christendom dat de bloei van de Islam in het Oosten tegenwerkt, zodanig dat de Islam de volle ontwikkeling van hun bevolking niet kan lukken Dan pas zal de godsdienst van de vrede en van de liefde kunnen werken aan hun toekomst. Ik dacht steeds dat zij naar hier kwamen om de armoede te ontlopen, maar dat is niet waar, zij komen naar hier om ons het geluk van de ware profeet te brengen en als wij dat geluk niet wensen dan kunnen zij daar toch niets aan doen.
    Morgen ga ik naar de Moskee om me lid te maken van het ware geloof van de vrede, van de liefde zodanig dat Vlaanderen terug welvarend kan worden

    • OK ik verwacht uw volgende reactie onder de naam van Abdelkader Roger Mohanmmed Catrysse “vrede zij met U” broeder ! Allah Akbar (of zoiets in die aard)

Reacties zijn gesloten.