De Islam – Siamese tweeling

581568_10200826799698606_1778568874_n

Inleiding

Als men over de islam spreekt, dan heeft men het meestal over de islam als “godsdienst”. Punt en gedaan. Daar stopt het! Maar er is meer, veel meer!

Godsdienst waarbij Allah als almachtige schepper wordt vereerd. Gesticht door profeet Mohammed, die in de bergen bij Mekka een reeks goddelijke openbaringen ontving. Dit geloof is ontstaan in de 7e eeuw na Chr. met +/- 1,2 miljard gelovigen. Belangrijke verspreidingsgebieden zijn het Midden-Oosten, Noord-Afrika en centraal-Azië. De heilige boeken zijn de Koran en de Hadith. Heilige plaatsen van de Islam zijn; Mekka, Medina en Jeruzalem. Het religieus gebouw is de Moskee met als persoon de imam. Ook de Islam gelooft na de dood in een hemel en hel. Belangrijke feestdagen zijn het Suiker- en offerfeest.

Hoe spontaan, naïef en onbezonnen men zijn toekomstig leven zonder nadenken op het verleidelijk (duivels) aanbod van de moslims op ingaat zonder te beseffen dat men zijn verdere toekomst en leven op het spel zet. Want uittreden is een zware belediging van de islam en daarop staat de doodstraf, dan kan je verder leven met de angst dat die doodstraf ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt. Dit wordt in alle talen verzwegen zoals u kunt zien op de video! Zie video: http://vimeo.com/64229240

Dit gezegd zijnde blijkt er meer aan de hand te zijn. Inderdaad als men verder graaft bost men vlug op de “politieke ideologie” die het gehele mens- en maatschappelijk leven omvat, van perceptie tot dood, en de strijd van de islam die de bedoeling heeft (vanaf haar bestaan), om de “wereld te veroveren”! Waarbij het middel, het “geweld”, het doel heiligt!

Dit tweede punt schuwt het daglicht en wordt zeer sterk bewaakt en ontkend, gelogen en bedrogen. Wie het aandurft “kritiek” te leveren in naam van de “vrijheid van meningsuiting” op de islam wordt met de dood bedreigd die ook uitgevoerd wordt. Pim Fortuin, Theo van Gogh, Geert Wilders, Filip Dewinter, Ayaan Hirsi Ali enz. een hele lange lijst. Bepaalde woorden mogen niet meer gebruikt worden, andere komen als verwijt… de “goede” wordt als “slechterik” voorgesteld en omgekeerd om de botsing van twee elkaar tegengestelde culturen te vergoelijken.

Omdat ik vanuit mijn job, toen als ex-scoutleider, behoorde ik tot de eerste groep “opvoeders in dienstverband”, toen de aflossing van de Broeders begon, die tot dan toe instonden voor de jeugdzorg met secties van 80 en meer man, in internaten en semi-internaten, zo kwam ik vrij vroeg in contact met onze vreemdelingen-nieuwkomers en heb alzo heel wat evolutie en ervaring  meegemaakt. Wetende, wij hadden NIETS, en konden op niets terugvallen. Uit onze inzet en ervaring heeft de moderne jeugdzorg in Vlaanderen zin en vorm gekregen.

Mijn belangstelling in de islam is plots hevig ontvlamt toen ik als gepensioneerde via de radio en TV te horen kreeg dat een van mijn pupillen, de keel was overgesneden en in extremis dan nog gered is kunnen worden. Op dat moment was ik innerlijk onwezenlijk woedend kwaad! Met het gevolg dat ik mij intens ging verdiepen in de islam. Met dit resultaat van vandaag, een poging om klaarheid en duidelijkheid te brengen tegenover de verwrongen, vervalste, schijnheilige informatie die tot u komt vanwege de media en de volksbedrogpredikers van beroepspolitiekers zoals u er zeker één kent.

Mag ik hopen dat u door dit werk, u een klaar en duidelijk inzicht krijgt in wat de Islam eigenlijk is?

14.05.2013

Marnix

2 gedachten over “De Islam – Siamese tweeling

  1. De profeet Mohammed huwde met een kind van negen jaar, Aisha.
    Hij was dus een pedofiel, en miljoenen gelovigen “aanbidden” hem??

  2. Inderdaad Mieke, maar nu gaat het even niet over het leven van mo, maar over de structuur en inhoud van de islam. Blijf dit de komende dagen volgen, de bedoeling is, dat de mensen daarin inzicht krijgen en ze zich geen blaasjes meer laten wijsmaken door de volksbedrogplegers. Groetjes.

Reacties zijn gesloten.