“De homo-tirannie is over ons gekomen.”

Gerelateerde afbeelding“De homo-ideologie verkondigt dat homoseksualiteit – inclusief zijn inherente promiscuiteit – een natuurlijk instinct is en het trouwe niet-contraceptieve huwelijk onnatuurlijk, en hij staat dus lijnrecht tegenover Humanae Vitae“.

Europa’s belangrijkste expert op het gebied van homoseksualiteit, pedofilie, en homo’s in het Katholieke priesterschap zei dat de homo-ideologie eigenlijk “een hekel heeft aan het huwelijk” en Humanae Vitae als zijn aartsvijand ziet.  (…)

Tijdens het Rome Life Forum (19 mei) legde Gerard van den Aardweg uit dat homoseksualiteit neurotisch is, alleen om seks draait en een woeste wereld is die men niet eens zijn vijand toewenst.

“Geloof de propaganda voor het nobele, trouwe, liefdevolle homohuwelijk van toegewijde katholieken niet. Het is een truc om de acceptatie van homoseksuele seks te verkopen.”

Gerard van den Aardweg merkte ook dat homopropaganda ook terug te vinden is in kerkelijke documenten. Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw bevatte het Vaticaan in zijn documenten de fatalistische propaganda dat homo’s “op die manier geboren” zijn.

Verder bekritiseert hij de “retoriek van mededogen” en de “melodramatische voorstelling van homoseksuelen als onschuldige slachtoffers van discriminatie” in de Catechismus van de Katholieke Kerk: “Deze overdramatisering is koren op de molen van de homo-propaganda.” De laatste stap van wat hij een “zeurende stijl” noemt, is “een sfeer creëren waarin verzet tegen homoseksuele praktijken onchristelijk begint aan te voelen.”  En “Er zijn subversieve homoseksuele netwerken binnen de kerk geweest, zelfs op hoge niveaus, om homoseksualiteit te normaliseren.”

Ondertiteling, vertaling en transcript via icoontjes onderaan.

 

 

2 gedachten over ““De homo-tirannie is over ons gekomen.”

  1. Het gezin man, vrouw en kinderen word steeds meer als een vloek bestempeld.
    Het instituut kerk heeft er veel toe bij gedragen door met alle afwijkingen in te stemmen. De dienaars van de kerk zijn geinfiltreerd door rabiate tegenstanders die hun ideologie willen opdringen en daardoor niet het minste mededogen hebben met de mensen die er een andere mening over hebben. Een moedig mens die er tegen ingaat wordt verdacht van alle kwaad ter wereld.

Reacties zijn gesloten.