De Grote Herprogrammering

Andrey Noorman Sam Siwu (@Hapunten1677) on Flipboard

We hebben al meermaals naar de perfide plannen van ‘s werelds financiële en politieke leiders verwezen om onze wereld, de aarde, alles wat er zeilt en reilt, alles wat de mens doet, wil doen en zal doen, te herprogrammeren volgens hùn wensen. Onderstaande in het Nederlands ondertitelde versie maakt u duidelijk wat ons te wachten staat als wij het laten gebeuren.

Op het eerste zicht lijken de drie hoofddoeleinden veel gelijkenis te tonen met deze van de Franse Revolutie… we weten allemaal wat het resultaat was van de “vrijheid, gelijkheid en broederschap”-boodschap…

De Grote Herprogrammering is een duivels plan, een plan die ons allemaal tot gewillige robotten moet maken… een robot kan men immers naar wens aan- en uitschakelen, programmeren en herprogrammeren, een robot denkt niet, redeneert niet, protesteert niet, heeft geen emoties. De rijkdom zou moeten mondiaal verdeeld worden… zoals Soros, Gates… hùn rijkdom ‘verdelen’ om hun doel te bereiken en er uiteindelijk zelf beter van te worden. O.a. de verplichte vaccinatie maakt deel uit van hun herprogrammeringsplan.

Zeg niet dat u niet gewaarschuwd bent!