De Groenen willen méér politieke vluchtelingen

Het zat eraan te komen.  De Oostenrijkse Groenen eisen dat ‘politiek vervolgden’ in Turkije ‘geholpen worden’.  De diplomatische vertegenwoordigingen van de EU-lidstaten moeten de mogelijkheid aanbieden ter plaatse een asielaanvraag in te dienen.  Als we een voorzichtige schatting maken… 75 of 80 miljoen Turken, 3 miljoen Syrische vluchtelingen.  Laten we daarvan zo’n 30% nemen… maakt… een slordige 25 miljoen ‘politiek-getraumatiseerde’ Ottomanen.  Die kunnen dan hier een Gülenrepubliek oprichten, een burgeroorlog met Erdogans 5de kolonne beginnen.  Het gaat vooruit… De Turken worden automatisch lid van de EU zonder dat hun land aan de EU-voorwaarden moet voldoen.

4 gedachten over “De Groenen willen méér politieke vluchtelingen

  1. @ Redactie dit hoort niet bij deze topic maar wou het toch even duiden, en ik vrees dat dit niet alleen in Amerika van toepassing is maar in heel wat landen in de EU denk bv maar aan Oostenrijk waar de verkiezingsuitslag ongeldig verklaard werd.

    Computer Programmer Admits Election Fraud In United States

    http://www.liveleak.com/view?i=28b_1470229397

    • We plaatsen dit in een artikel met een vollediger getuigenis van de programmeur. Let wel, dit is niet van recente datum, maar er is geen reden om niet te vermoeden dat het dit jaar anders zal zijn.

  2. Groenen: de klimaatvluchtelingen komen eraan. En het is gefundeerd, want de groene profeet heeft het geschreven.

Reacties zijn gesloten.