5 gedachten over “De Griekse schuldenberg

 1. Gisteren stond er op een (officiële) Kroatische site, dat er een wet goedgekeurd is waarbij voortaan àlle leningen voor een huis… kwijtgescholden worden (!!!).
  De vraag luidt nu: “Wie zal dàt betalen, wie heeft zoveel geld, wie heeft zoveel ping, ping, ping, Wie heeft zoveel geld” ?
  Antwoord: “Zal uit de Staatskas komen” —> met àndere woorden: iedereen zal zijn/haar bijdrage moeten leveren via hogere taksen.
  Dààr zal wel “ruzie-in-het-straatje” van komen, men zou wel gek moeten zijn om ermee akkoord te zijn.

  • De geruchtenmolen over Griekenland is al even groot als de schuldenberg!

 2. Wat ik niet goed begrijp. Voor de komst van de Verrenigde Staten van Europa , heb ik nooit iets vernomen dat landen te kampen hadden met een enorme schuldenberg . Ik heb het gevoel dat verrenigd Europa meer een vloek is geworden , dan een zegen . Misschien kan onze trouwe lezer en fan van Golfbrekers , De Heer Karel De Gucht een antwoord geven op de vraag , waarom Griekenland te kampen heeft met zulke grote financiele problemen !

 3. Er is niets nieuws onder de zon in Griekenland, dat een lange geschiedenis heeft van schuldproblemen. Zie bruggetje.
  http://www.forbes.com/sites/investor/2011/09/28/debt-defaults-have-greek-history/
  De grond van het probleem is een crimineel & corrupt en frauduleus systeem, waar iedereen, zonder uitzondering mee in de slag zit, en waar stemmen gekocht worden met de meest waanzinnige voordelen.
  Een dergelijk systeem is alleen maar leefbaar door op de “poef” te leven, met geld van het buitenland. Idem zoals in België, met Brussel en Wallonië.
  Over de achtergronden van Syriza : zie 2 bruggetjes !!
  Het feit dat het gesponsord wordt door Soros van “Open Society” zegt al genoeg.
  Waarvoor Syriza allemaal staat blijkt ook uit het de bruggetje. Van communistisch krapuul kan men dan ook niets anders verwachten. Syriza wordt door Soros en dan ook de NWO gebruikt als wapen tegen de Europese beschaving. In het bijzonder Duitsland ligt in de vuurlijn. Onder Duitsland dient men ook te verstaan alle spaarders en belastingbetalers in Noord-Europa die moeten geplunderd worden.

  http://www.politics.ie/forum/europe/206327-why-does-george-soros-sponsors-alexis-tsipras.html
  http://www.pravoslavie.ru/english/59853.htm
  Nog meer achtergrond info over Soros en zijn handlangers in Griekenland, zie bruggetje :
  https://birdflu666.wordpress.com/2015/01/29/does-soros-control-syriza-new-greek-finance-minister-looks-like-controlled-opposition/
  Na Oekraïne (waar Soros ook actief is) is blijkbaar Griekenland nu aan de beurt, in het kader van de de destabilisatie van Europa door de NWO machten waar Soros een belangrijke uitvoerende rol speelt.
  Zowel de EUSSR als de invoering van de euro zijn middelen die worden ingezet om de NWO te verwezenlijken. Zie bruggetje :
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/master_file/tenworldregions.htm
  De euro is dus geen doel op zichzelf, maar een middel. De ondergang van de euro was dus van bij de start gepland.
  http://nworeport.me/2015/01/23/this-is-the-beginning-of-the-end-for-the-euro/
  Alles wordt dus aangegrepen om deze NWO te verwezenlijken.
  Het is dan ook in het licht van deze verborgen agenda’s dat men ook de aanslag(sic) op Charlie moet zien. Het heeft toegelaten de “terreurdreiging” opnieuw op de agenda te plaatsen, niet om de oorzaken ervan aan te pakken maar om de “Europese integratie” te versterken.. lees in feite :” de verdere uitbouw van de NWO”. Zie bruggetje met de uitlatingen dienaangaande van minister Reynders.
  http://www.knack.be/nieuws/belgie/verhoogd-dreigingsniveau-biedt-kansen-voor-europese-integratie/article-normal-529981.html
  Of zoals men ziet : “crisissen bieden opportuniteiten”
  Zie ook de uitspraak van Churchill
  http://www.goodreads.com/quotes/717228-never-let-a-good-crisis-go-to-waste

Reacties zijn gesloten.