De “gender”klepel slaat over

Afbeeldingsresultaat voor nodding head in despair

California zal mannen, die zich een vrouw voelen, opsluiten in vrouwengevangenissen. Men hoeft geen glazen bol om de problemen die zich zonder twijfel zullen stellen nu al te kunnen voorspellen. Want de persoon die zich vrouw ‘voelt’ kan een carrière als verkrachter achter de rug hebben.

Wanneer is een man een man, een vrouw een vrouw? Als je gaat winkelen of op de bus stapt maakt het weinig uit; bij een twijfelgeval volgt er hoogstens een schouderophalen of grijns. Maar in bepaalde omgevingen maakt het wel degelijk iets uit. In Bidens Amerika is het antwoord op de vraag niet of/of maar wel “hoe men zich voelt”.

De transgenderreligie predikt that een transvrouw een vrouw is. Punt. Geen discussie mogelijk. Het feit dat deze persoon met alle mannelijke attributen geboren werd – en ze dikwijls nog ter beschikking heeft – is niet relevant.

Volgens een nieuwe Californische wet kan een gevangene niet geweigerd worden in een vrouwengevangenis omwille van de fysische aanwezigheid van een penis. Bovendien moet het gevangenispersoneel hem/haar/…aanspreken met de voornaamwoorden (verwijswoorden die het geslacht bepalen) volgens de keuze van de gevangene. 

Connecticut heeft nu ook al een gelijkaardige wet; geslachtsidentiteit is ook een factor die bepaalt hoe gevangenen gehuisvest worden in Rhode Island, New York City en Massachusetts. 

Nochtans zijn de gevaren van de zelfidentificatie als vrouw heel reëel. Als een man/vrouw naar de gevangenis gestuurd wordt, en deze is genetisch een man zonder een voorafgaande afspraak met een chirurg die met zijn scalpel het storende lichaamsdeel verwijdert, is die persoon dan een man? Ja, toch?

We gaan verder op de hypothetisch-realistische tour. Zou deze man/vrouw dan niet het hele systeem kunnen bespelen om een perverse droom werkelijkheid te doen worden? Waarom zou deze man/vrouw/persoon niet kunnen stellen dat hij/zij/het… eigenlijk een lesbienne is, opgesloten in een mannenlichaam? Hij/zij/het blijft zich dan fysisch aangetrokken voelen tot vrouwen… Tenslotte heeft hij/zij/het het recht zich als vrouw te identificeren als ze daar zin in heeft…. euh… als hij/zij/het zich zo voelt…

Feit is dat biologisch-mannelijke wezens sterker en veel gewelddadiger zijn dan biologisch- vrouwelijke wezens. In de VSA worden 90% van alle moorden gepleegd door mannen; 92% van de gasten in de gevangenissen zijn mannen.

Verkrachting is het grootste gevaar. We verwijzen naar een voorafgaand artikel

Biden heeft op 20 januari, de eerste dag als president, zijn handtekening gezet onder een executive order met de ronkende titel ‘Preventing and Combating Discrimination on the Basis of Gender Identity or Sexual Orientation’ (voor de niet ingewijden: het gaat om werkelijkheid vs. verbeelding), die effectief de rechten van de 4 miljoen vrouwen, werkzaam bij de federale overheid e. d. uitwist.

Slechts enkele uren daarna verscheen de hashtag #bidenerasedwomen op sociale media. (vert.: Biden gomt de vrouwen uit). Een seniele haarsnuffelaar – Biden is nl. nogal “aanhankelijk” t.o.v. vrouwen – deed dat wat een Republikein nooit zou gewaagd hebben, hij ontnam vrouwen het recht op een aparte sanitaire ruimte, op omkleedcabines op het werk of bij de sportbeoefening. Inderdaad, zijn handtekening zal een impact hebben op de arbeidsvloer, in het onderwijs, bij het sporten en organisaties die federale ondersteuning ontvangen. Federale instellingen zijn nu verplicht “sex” een ruime invulling te geven.

Om een zogezegd gemarginaliseerde, gediscrimineerde minderheid tevreden te stellen heeft de machtigste man van de wereld de rechten van 52% van de bevolking uitgegomd. En heeft dit duidelijk gemaakt door de benoeming van een transgender als vice-gezondheidsminister en die zich laat opmerken door zijn/haar/… statuut van geslachtsbekeerling voluit te tonen. Bekijk deze foto’s. We konden niet achterhalen wat de aanleiding was van de feestkledij. Misschien is het een dubbelganger/gangster???

Joe Biden’s war on women – spiked (spiked-online.com)

Ere wie ere toekomt. In de Vivaldiregering heeft De Croo ook zo’n exemplaar op de kop kunnen tikken. U kent hem/haar… wel “een buitengewoon hoogleraar”… De eerste transgenderminister van Europa. Buiten gewoon. Inderdaad.