3 gedachten over ““De Europese droom is in verval”

 1. Zoals Nigel Farage terecht zegt, er is geen interesse bij de bevolking, de bevolking heeft nooit om een EU gevraagd. De dame in dit filmpje blijft halsstarrig neen schudden met het hoofd op het antwoord van Farage. Duidelijker kan toch niet. De kleptocratische profiteurs van het EU gedrocht zijn de voeling met de werkelijkheid totaal kwijt. ze zijn gewoon WERELDVREEMD.

 2. Farage heeft overschot van gelijk. Het Europese project heeft ertoe gezorgd dat mensen zien dat hun steden en dorpen overspoeld worden door vreemdelingen, dat er crisis is en dat zij hun werk kwijtspelen en aan geen ander werk meer geraken en dat zij ieder jaar meer belast worden. Mensen zijn ook niet stom, ze weten waar hun geld naartoe gaat en ze weten waarom de bedrijven het hier moeilijk hebben. En dus zijn ze inderdaad niet meer geïnteresseerd in Europa, want een project dat ooit is opgestart om te verzekeren dat er “nooit meer oorlog” zou komen in Europa, is zelf heel goed bezig met ervoor te zorgen dat het ooit WEL nog eens zover komt. Dat krijg je immers als je mensen uitzuigt en als ze niet meer zeker zijn van hun bestaan en inkomen. Dan wordt de boel instabiel. Zeker als ze ook nog eens steeds minder kunnen terugvallen op de goeie ouwe sociale cohesie, die al decennia lang vakkundig wordt uitgehold door Europa. Griekenland is een kruitvat, en wie dat niet wil zien is gewoon ziende blind.

 3. Alles verloopt volgens plan. De EUSSR en de Euro zijn immers de wapens om onze westerse maatschappij en beschaving te vernietigen. Momenteel zijn we daar inderdaad op goede weg. Uit de puinhoop moet dan een sovjetachtige dictatuur ten hemel opstijgen cfr het principe “ordo ab chao”. Het gaat hier om een dictatuur en dito terreurregime zoals beschreven in het boek 1984 van George Orwell.
  De crisis in Oekraïne pas daar ook perfect in.
  Men kan deze “bewust gevoerde verrottingsstrategie à la Lenin” slechts begrijpen als men zich gaat interesseren voor de Nieuwe Wereld Orde, en de verborgen agenda’s die er achter schuil gaan vanwege machtige financiële en occulte belangen. Het gaat hier om een proces dat al eeuwen gaande is, weliswaar met hoogtes en laagtes… maar momenteel zijn we aanbeland in een beslissende fase waar alleen nog een “grote crisis” nodig is om het proces af te ronden.
  Zie citaat hierna :
  “This present window of opportunity, during which a truly peaceful and interdependent world order might be built, will not be open for too long… We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis, and the nations will accept the New World Order.” – David Rockefeller speaking at the United Nations Ambassadors’ dinner. [Sept. 23, 1994.
  En deze NWO zal er dus komen , is het niet van willen, dat zal het van moeten zijn.

Reacties zijn gesloten.