“De EU zal instorten zoals de Sovjet-Unie instortte”

duizendjarig rijk

Marine Le Pen bekritiseerde de EU als een “globale afwijking” en eiste een terugkeer naar een blok van “samenwerking van soevereine staten”. Ze zei dat de bevolking van Europa “geen controle” heeft over haar economie of munt, noch over de beweging van mensen in en op haar grondgebied.
“Ik denk dat de EU nu zoiets is als de Sovjet-Unie: niet voor verbetering vatbaar”, zei ze.
“De EU zal instorten zoals de Sovjet-Unie instortte”.

Mevrouw Le Pen, 45, zal volgende maand Nederland bezoeken om gezamenlijk met Geert Wilders de te volgen route uit te stippelen, wiens anti-islamitische Partij voor de Vrijheid (PVV) overigens momenteel in de nationale peilingen bovenaan staat voor de Europese verkiezingen in mei. Samen willen ze een pan-Europese, uiterst rechtse parlementaire groep gaan oprichten, die gebaseerd zal zijn op een anti-immigratie en anti-integratie standpunt.

Geert Wilders, wiens partij tot vorig jaar de regerende coalitie in Nederland gedoogde, heeft banden met Vlaams Belang in België, de ZwedenDemokraten en Lega Nord in Italië. “We zullen alles doen wat we kunnen om de komende Europese verkiezingen te veranderen in een politieke aardverschuiving tegen Brussel”, zei meneer Wilders.

En wie roert zijn kameleonbek, juist Guy Verhofstadt, drong er bij mainstream partijen  door geheel Europa op standvastig te blijven tegen “de krachten van het extremisme die de Tweede Wereldoorlog voedden. Als we toestaan dat deze krachten op ons continent weer een voet aan de grond krijgen, hebben we een eeuw verspild bij het aanhalen van nauwere banden en die vervloekte geschiedenis zal zich herhalen”, zei hij.

Ik zou als antwoord het niet beter kunnen verwoorden dan een reactie daarop door guusvelraeds

Ik sta voor 100% achter een Europa van onafhankelijke soevereine staten die op alle gebieden economisch, juridisch-misdaadbestrijding, cultureel en defensie maximaal met elkaar samenwerken. Onder Europese landen bedoel ik dan vooral de landen van de oude EEG en niet de maligne aanwas die we nu hebben sinds de ongekozen ideologisch waanzinnigen in Brussel de lakens uitdelen. Wat de Federalisten allemaal roepen berust niet op feiten en zijn enkel uit de lucht gegrepen bangmakerijen en keiharde leugens. Waanzin te roepen dat Europa in oorlog zal uitbreken, integendeel als de federalisten door blijven gaan met hun wanstaltig verkrachten van de Europese naties zal uiteindelijk de oorlogsgeest uit de fles komen. Europa zal haar ware kracht en economische vooruitgang pas weer kunnen oppakken als de landen hun grenzen gaan bewaken (vooral de Europese buitengrenzen) en een beheersbare immigratie politiek gaan voeren. Onder beheersbaar bedoel ik in eerste instantie de komende 10 jaar de grenzen absoluut dicht voor verdere immigratie want we zullen de handen in die periode vol hebben de augiasstal die Europa nu is volledig uit te mesten van alle geïmporteerde uitvreters, leeglopers en criminelen ongeacht wat hun etnische en ideologisch-religieuze achtergronden ook mogen zijn. Hoop dat ik bij mijn leven nog mag meemaken dat electoraal “”rigoureus, endgültig en definitief”” afgerekend wordt met de politieke rood/groene namaak liberale eigen volk besmeurend geboefte dat ook nog het lef heeft zich volksvertegenwoordiger te noemen. De anti racisme en gelijke kansen wetgeving kan wat mij betreft ook meteen geschrapt worden want dat is de laatste 25 jaar de meest misbruikte wetgeving ooit. Mijn stem hebben ze in elk geval al.
http://ejbron.wordpress.com/2013/10/18/marine-le-pen-de-eu-zal-instorten-zoals-de-sovjet-unie/

Zou het gezond verstand toch wakker worden en in opstand komen tegen deze EUSSR http://www.youtube.com/watch?v=gMYNfQlf1H8

 

2 gedachten over ““De EU zal instorten zoals de Sovjet-Unie instortte”

 1. Het Europa zoals het er nu aan toe gaat is inderdaad gedoemd te verdwijnen. Ik zeg dit niet om dat mevrouw Le Pen dit zegt, maar ik zeg dit al jaren. Een oorlog binnen Europa acht ik ook nog best mogelijk. Jean-Claude Juncker waarschuwde hier enkele maanden geleden ook al voor. Europa zoals het nu aan ons wordt opgedrongen heeft ons allen maar taksen, belastingen, torenhoge boetes, en massa immigratie gebracht. Lidstaten die niet bij machte zijn hun financiële verplichtingen na te komen moeten met massale bedragen ondersteund worden, uiteraard van onze centen. Europraatbakkers zoals konijnentand Verafstoot, wijlen W. Martens vergissen zich van vijand. Verafstoot zijn bewering dat “de krachten van het extremisme die de tweede wereldoorlog voedden” weer de kop op steken zijn larie en apekool. Het binnenhalen van nog meer islamieten met het daar aan gekoppelde moslimextremisme, islamterorisme zijn mijn inziens veel gevaarlijker. In naam van een onafhankelijk Vlaanderen zijn bij mijn weten nog geen aanslagen gepleegd, of onschuldigen de keel over gesneden. In de gematigde strijd tegen de islam heeft men in Europa nog geen kelen over gesneden of aanslagen gepleegd. Nee wij laten ons als lammeren naar de slachtbank brengen, met als herder Verafstoot. De ” gevaarlijke ” krachten die in Europa weer voet aan grond krijgen komen niet van ons. Maar dat ziet Verafstoot niet, nee hij heeft alleen maar $ tekens in zijn ogen.

 2. …zoals ik zei destijds in Angeltjes: er zit een mol onder de partij van NV a en die mol het bracke!!

  BINNENLAND
  Bracke: ‘Ik heb respect voor alle vlaggen: de Vlaamse, de Gentse, de Belgische…’
  Vandaag om 11:45 door bvb, llo

  Bracke: ‘Ik heb respect voor alle vlaggen: de Vlaamse, de Gentse, de Belgische…’

  Dat N-VA-kamerlid Siegfried Bracke geen volbloed-Vlaamsnationalist is, blijkt uit een dubbelinterview in Veto, het blad van de Leuvense studenten, samen met Groen-voorzitter Wouter Van Besien. De leeuwenvlag omschrijft hij als een ‘vod’. Op zijn blog zegt hij dat hij met die uitspraak niemand voor het hoofd wilde stoten.
  In het bewuste interview geeft Bracke commentaar op de zogenoemde nieuwe belgitude die de Rode Duivels en zangers als Stromae hebben veroorzaakt.

  ‘Stromae en Kompany zijn geweldig, omdat ze mensen laten inzien dat Vlamingen niet alleen Wouter of Siegfried heten. Ze kunnen ook Romelu heten en zwart zijn met krulhaar. Fantastisch, maar ik distilleer er geen politieke concepten uit zoals Kristof Calvo. Niets voor of tegen België, maar ons systeem moet efficiënt zijn. Daarom ben ik een nationalist.’

  Vlaamse Leeuw is een vod

  Daarna heeft Bracke het over de Vlaamse Leeuw. ‘Ik voel mij niet beter als enkele gasten met een Vlaamse Leeuw wapperen bij het wielrennen. Ooit is een van die vodden tussen een wiel terechtgekomen, wat eraan zat te komen’, zegt hij. ‘Mannekes. Ik ben een sociaal-economisch nationalist: mij maakt het niet uit of je met een Belgische of een Vlaamse vlag zwaait.’

  Dat Bracke de leeuwenvlag omschrijft als een ‘vod’ schiet bij Vlaanderen Vlagt en de Vlaamse Volksbeweging in het verkeerde keelgat. ‘Ik vind het bijzonder jammer dat een vooraanstaand N-VA-politicus zulke bewoordingen in de mond neemt’, zegt Jo Van Bever van de Vlaamse Volksbeweging in Het Laatste Nieuws. ‘Elke vlag verdient respect.’

  Op het N-VA-hoofdkwartier wil niemand reageren op de uitspraken. ‘Wij lezen Veto niet’, klinkt het.

  Bracke reageerde vandaag op de commotie op zijn blog:

  ‘Ik heb respect voor alle vlaggen: de Vlaamse, de Gentse, de Belgische, de Europese, … Maar geen van alle maakt me persoonlijk warm. ‘Lied van mijn Land’ kan mij veel meer beroeren. Mensen voor het hoofd stoten was echt niet mijn bedoeling. Ik wilde enkel tot uitdrukking brengen dat alles zijn plaats heeft. Zoals mijn grootvader altijd zei. En verder: de mug, de olifant …’

Reacties zijn gesloten.