6 gedachten over “De EU wil immigratie-tweerichtingsverkeer

  1. Laten we die EU misdaadorganisatie zo snel mogelijk uitschakelen want het wordt een drama met die parasieten en met parasieten bedoel ik uiteraard die EU misdadigers én die vreemdelingen.

  2. Het post-EU-tijdperk komt er onherroepelijk aan; men weigert iets aan de invasie te doen, vermits de EU zelf de organisator is, maar de landen willen hoe langer hoe minder (buiten B dan ntl), alleen met oorlog dreigen kunnen ze nog.

  3. De liefdevolle opname van Islaaaam Fluchtelingen die allemaal zo Willkommen zijn , begint zijn zure vruchten af te werpen onder het goedkeurend gemompel van Allah , de meest vredelievende ! Het was even schrikken toen ik rond 1u Belgische tijd het nieuws las . Frankrijk heeft prijs , tientallen doden bij aanslagen …welk land zal volgen en de geneugten van die heerlijke Islaaaaam ook mogen snoepen . Keuze genoeg en jodelahitie strijders voor vrede , vermoedelijk in overvloed . Toch zal rechts met zijn profeet en waarschuwingen , den titel van extreem krapuul blijven behouden ! De groen rode mantel der liefde , zal die de vluchtelingenstroom niet stoppen omwille van enkele ( “” goed opgeleide “” ) verwarde geesten die na hun therapie op de boekenbeurs hun handtekeningen zullen plaatsen . Ik vrees dat het startsein is gegeven de diepere belevenis van die heerlijke Islam . Geweld zal geweld zaaien de meest onschuldigen zullen het slachtoffer worden .Met dank aan al die politieke verantwoordelijken , die dat leed in het heden en toekomst mogelijk maakte . Die smoelbleters van Hard tegen Hard en spandoekenzwaaiers ” Willkommen Fluchtelingen “” dat zijn de echte verwarde geesten , de sukkelaars , de genetisch manipuleerbaren …vergeef ze , want ze weten niet waar ze mee bezig zijn . Ik wacht met spanning en angst op de volgende aanslag !

Reacties zijn gesloten.