De EU slaakt een kreet van opluchting…

Frust durch Absagen… en wij zijn zwaar ontgoocheld

Het is nog maar de vraag in hoever de verkiezingsresultaten aangepast werden aan het gewenste resultaat.

Strache wundert sich über die Daten des ORF, die “völlig anders aussehen” als jene vom BMI.

FPÖ drückt Wahl bereits Fälschungsstempel auf

23.05.2016, 08:33

Während die Auszählung der Stimmen zur Bundespräsidenten- Stichwahl noch im Gange gewesen ist, kursierten bereits Gerüchte über mögliche Manipulationen. So warf FPÖ- Chef Heinz- Christian Strache dem ORF vor, Ergebnisse verzerrt dargestellt zu haben. Sein Argument: Er kenne die Daten des Innenministeriums, die “völlig anders aussehen”. Weiter geschürt wurden Verschwörungstheorien noch, als plötzlich irrtümlich eine Website des Innenministeriums online zu sehen war…

FPÖ drückt Wahl bereits Fälschungsstempel auf (Bild: Screenshot Facebook.com/HC Strache)

Ein Panne… wie herinnert zich niet de verkiezingsuitslagen in Antwerpen en… ‘een panne’?

Bron: Krone.at

Van der Bellen wird österreichischer Bundespräsident

Lange Zeit sieht es bei der Stichwahl zum österreichischen Bundespräsidenten nach einem Kopf-an-Kopf-Rennen mit leichtem Vorteil für den Rechtspopulisten Norbert Hofer aus. Nach Auszählung auch der Briefwahl-Stimmen geht jedoch der Grüne Alexander van der Bellen hauchdünn als Sieger aus der Abstimmung hervor.

Bron n-tv

 

9 gedachten over “De EU slaakt een kreet van opluchting…

 1. De reactie van Norbert Hofer op zijn Facebookblad:
  Liebe Freunde!
  Ich bedanke mich für Eure großartige Unterstützung. Natürlich bin ich heute traurig. Ich hätte gerne für Euch als Bundespräsident auf unser wunderbares Land aufgepasst. Ich werde Euch treu bleiben und meinen Beitrag für eine positive Zukunft Österreichs leisten.
  Bitte seid nicht verzagt. Der Einsatz für diesen Wahlkampf ist nicht verloren sondern eine Investition in die Zukunft.
  Euer Norbert Hofer

 2. Oostenrijk krijgt nu wel een Extreem Linkse President of je dit een geruststelling kan noemen? en de kaart Extreem zal er duchtig doorgetrokken worden tegen de wil van de eigen Bevolking van Oostenrijk, ben er maar zeker van alles wordt in het adelaarsnest/Europese Unie bedisseld ook de Uitstap Brexit zal gewonnen worden door diezelfde Europese-Unie en zijn/haar vazallen.

  grüß gott

 3. Norbert Hofner zijn ergste uitspraken zijn:
  Wie ons land niet waardeert.
  Wie voor IS en oorlog is.
  Wie onze vrouwen verkrachten.
  Tegen die mensen zeg ik: je kan niet in Oostenrijk blijven.
  Blijkbaar zijn de kiezers voor Van Bellen allemaal akkoord met het voorgaande.
  Ik denk dat er iets aan het broeien zal gaan want de toeristen willen terug naar Oostenrijk gaan om te gemoedelijkheid, de vriendelijke begroeting, het lekker eten, wandelen in de bergen zonder te moeten kijken op het gespuis die er nu nog zijn en te skiën. Van mij is het geleden van vorige lente dat ik naar Salzburgerland (normaal 3x per jaar) en Wenen geweest ben en zou graag terug gaan maar wat ik toen gezien heb deed mij ervan af zien om nog terug te gaan. Wij hoopten op Hofer en velen met mij en daarom denk dat het daar nog niet gedaan zal zijn. De geest is uit de fles zeg ik dan omdat in Salzburgerland 97% van de gemeenten voor Hofer gestemd hebben.

 4. quote:

  De EU slaakt een kreet van opluchting…
  en wij zijn zwaar ontgoocheld
  Het is nog maar de vraag in hoever de verkiezingsresultaten aangepast werden aan het gewenste resultaat.”

  Of de resultaten gemanipuleerd werden zal vermoedelijk wel onderzocht worden.
  Dat de EU een kreet van opluchting slaakt daar ben ik helemaal niet zeker van. Ik denk dat EU op zijn grondvesten davert,
  de EU zou zich beter afvragen waarom quasi de helft van de Oostenrijkse kiezers op de zo verdoemde partij stemden.

  Ik peins eerder dat de reutemeteut van eurocraten en vastgeroeste uitgerangeerde beroepspolitiekers in hun broek doen.
  Want het is vandaag net niet gebeurd, maar binnenkort zullen ze met pek en veren de deur gewezen worden.
  Read my lips..

 5. Het zal toch best zijn om een hertelling te eisen gezien de bereidheid tot manipulatie van de echte resultaten!! We kennen dat van hier bij ons; toen men angst had dat ons VB in Antwerpen burgemeester kon worden, moest men vanuit de telbureaus de uitslagen doorgeven naar Brussel (zonder ze zelf te kunnen lezen!!!) waarna vanuit Brussel de uitslagen werden meegedeeld! De uitslag is bekend….

 6. Ik had het gisteren reeds voorspeld!! De tellers zijn immers belangrijker dan de stemmers. Gezien de belangen die er op het spel staan zowel binnen als buiten Oostenrijk, hebben de occulte machten dan ook ingegrepen om “broeder” Van der Bellen in het zadel te helpen.
  Dat dit alles gepaard gegaan is met kiesfraude, spreekt voor zich zelf.
  Het zou pas abnormaal zijn moest er geen fraude zijn.
  Kiesfraude is immers een wezenlijk bestanddeel van de “democratie”.(sic).
  Voor Hofer is het anderzijds beter dat hij zo verliest, in plaats van de ” verongelukt te worden”.
  De keuze tussen Hofer en Van der Bellen was dan ook een keuze tussen het overleven en Der Untergang.
  De tellers hebben gekozen voor Der Untergang.

 7. Ein panne …een zogezegde panne , een zege voor de groene kikkers , met een rood potlood en een papiertje was die rechtse kandidaat president geweest ! Nu kunnen ze Oostenrijk blijven volpompen met verrijking . Maar troost U beste gelijkgestemden , ik las ook goed en opbeurend nieuws.””Koningin Mathilde draagt passende jurk op Koningin Elisabeth wedstrijd !! “”

  • Van der Bellen was zgz. een ‘neutrale’ kandidaat. ‘Had’ een groene partijkaart, maar die heeft hij teruggestuurd toen hij als enige consensuskandidaat van alle andere partijen dan de FPÖ uit de bus kwam. Wat niet wil zeggen dat hij de financiële steun van zijn voormalige Groene partij geweigerd heeft.

 8. Alexandra van der Bella is dus president van Oostenrijk. Ik neem de vrouwelijke vorm omdat ik denk dat de vrouwelijke groenen dit verkiezen.
  Oostenrijk is geen wereldmacht daarom heeft het systeem wat geëxperimenteerd met eerlijkheid.
  De boute en openlijke kiesmanipulatie doet aan sovjet tijden denken, waar helikopters werden ingezet om afgelegen plaatsen te bereiken zodat ook daar de mensen de mogelijkheid hadden hun stem af te geven. Dat werd tenminste nog op tv getoond.

  Voor het overige komt nog maar eens aan bod dat het systeem manipuleert en liegt waar het maar kan. En dat vakkrachten nuttig zijn om het juiste resultaat te bekomen.

Reacties zijn gesloten.