De EU-malaise ligt aan een gebrek aan liefde

Juncker ontbijtDe EU-malaise ligt aan een gebrek aan liefde

EU-potentaat en Luxemburgs architect van belastingontduiking vindt het niet ‘verstandig‘ de bevolking een stem te geven.  De belastingbetalers mogen hun mening niet uiten over de EU en hij doet een oproep aan de nationale beleidsvoerders om een referendum over het blijven/verlaten van de EU te verbieden want het (resultaat) zou de EU kunnen destabiliseren.  Hij vreest dat de domme bevolking de meerdere glorie van de EU niet naar waarde weet te schatten en ervoor zou kunnen kiezen de EU te verlaten.  Iets wat ten allen tijden moet vermeden worden.
Juncker weet waaraan de negativiteit ten opzichte van zijn EU-bastion ligt: we zien elkaar niet graag genoeg.

EUSSRHij zit met een visadempje te wachten op de resultaten van de Oostenrijkse presidentsverkiezingen, vooral omdat Hofer een referendum over het EU-lidmaatschap beloofd heeft als de EU het roer niet drastisch omgooit.  Trouwens, dat hij liever de communistisch-groene-rode-blauwe-geschelpte van der Bellen als Oostenrijks president in de EU-praatbarak zou ontvangen, heeft hij in het verleden meer dan eens duidelijk gemaakt.

Afbeeldingsresultaat voor pounding hearts gif animated

Allemaal samen:

DailyMail

Linkse presidentskandidaat heeft geen probleem met méér moskeeën en minaretten

 

2 gedachten over “De EU-malaise ligt aan een gebrek aan liefde

  1. Oei ! wat een mooi geschenk van de redactie Golfbrekers en zijn sympathisanten . Zoiets had ik echt niet verwacht en dan nog een grooote fles van een goed merk

  2. Hopelijk zien we die walgelijke luxemburgse zipschuit jünker heel snel … want wij hebben het echt wel gehad met die EU misdaadorganisatie, en hopelijk hangen di andere lafaards er naast.
    Nog veel werk aan de winkel om die rotzooi op te ruimen maar we doen dat met veel inzet en veel liefde want onze vrijheid en onafhankelijkheid zijn ons heilig, het enige heilige in ons leven.

Reacties zijn gesloten.