De EU is verantwoordelijk…

…. voor de dood van duizenden gelukszoekers

Zij denken hier het beloofde land te kunnen betreden.  Het land – de EU – met een ongekende, ononderbroken stroom van allerlei gelukservaringen.  En ze blijven komen.  In Italië  bv. in dit jaar alleen al het tienvoudige van verleden jaar.  Wie maalt er om een paar drenkelingen min of meer?  Overal waar de EU zich in de interne verhoudingen mengt, worden de inwoners verleid door de Loreleipsalm van de EU.

“De situatie met de bootvluchtelingen lijkt steeds erger te worden. In Libië is, dankzij het ingrijpen van de NAVO, een aanhoudende chaos ontstaan van elkaar bestrijdende stammen, en het gevolg is dat illegale migranten vanuit Afrika niet langer tegen gehouden worden. Maar integendeel, smokkelaars hebben vrij spel. Vervolgens gaat het in bootjes naar Europa. Daarbij verdrinken er velen. En steeds meer.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de aanzuigende situatie die de EU heeft gecreëerd. Wie er eenmaal in is geslaagd de EU grens te passeren komt terecht in een lang durende asielprocedure en zal uiteindelijk toegelaten worden. Er wordt niemand uitgezet, dat wil zeggen soms voor de vorm, maar nooit in de praktijk. Het ergste wat de illegale immigrant kan overkomen is een tijdelijk verblijf in een detentiecentrum.”

Lees meer bij De Nieuwe Realist

en trek uw conclusies op 25 mei!

4 gedachten over “De EU is verantwoordelijk…

  1. De énige verantwoordelijken voor àl die verdronkenen ligt bij hèn-zelf… Een keukengeriefbedrijf kan toch ook niet aansprakelijk zijn indien er iemand vermoord wordt met één van hun messen ?
    Wie in een drijvend wrak stapt, moet niet klagen dat hij natte voeten krijgt tijdens de overtocht, èn wéét eveneens dat een drijvende doodskist … gemakkelijk kan zinken.

  2. Richard von Coudenberg-Kalergi was een Oostenrijks-Japanse filosoof, schrijver, en activist, met ergens een Vlaamse voorvader. In 1923 stichtte hij de Paneuropese Unie, met als doel de vervanging van een Europa van diverse Staten door een Europa van diverse individuen. Hij wou een nieuw ras, het euro-aziatische ras met negroide vermenging, ter vervanging van alle bestaande europese rassen. Zijn groot voorbeeld was het oude Egypte. Hij prees de bloedadel, waartoe hijzelf behoorde, en het jodendom, waartoe 2 van zijn 3 vrouwen behoorden, voor hun morele superioriteit.
    In 2012 kreeg Herman van Rompuy de von Coudenberg-Kalergi prijs in Wenen.

  3. De voorbije week sprak ik met een agent die mij vertelde “wij krijgen de opdracht meer verkeersboetes uit te schrijven, ik weiger dat. Want de zware jongens blijven buiten schot. Onlangs weren we opgeroepen om een relschopper uit een café te halen. de man heeft al 2 maal het bevel gekregen het land te verlaten, hij loopt hier nog steeds rond”. Ik ga niet het ganse gesprek weergeven, maar de man vertelde (en bevestigde) zaken die het Vlaams Belang al lang aan de kaak stelt. Tot slot toch nog een klein citaat van hem (letterlijk) “het is niet meer 5 voor 12, maar half één”. Wie ben ik om dat tegen te spreken, hij is immers agent.

Reacties zijn gesloten.