De EU-boycotsage

De EU-boycotsage

Wie zijn gat verbrandt, moet op de blaren zitten. Als het getij verloopt, verzet men de bakens. De ene zijn dood is de ander zijn brood. De ene hand wast de andere. De vijand van mijn vijand is mijn vriend. Wie een put graaft, voor een ander valt er zelf in.  Enz. We kunnen nog een aantal spreekwoorden aanhalen die van toepassing zijn op de stommiteiten van de EU.

Wat dacht u van de volgende? Gods wegen zijn (voorwaar) ondoorgrondelijk.  We hebben sinds het begin van de maand in enkele artikels aandacht besteed aan de gebakken peren waarmee de EUSSR & co. opgezadeld zitten.
Rusland heeft zich ook tot Israël gewend om de import van agrarische producten op te voeren.  Het land b en enkele andere politiek-correcte landen willen Israëlische producten, vooral fruit,  boycotten*.  Waarmee we bij b.g. spreekwoorden beland zijn.

Israël kreeg vanuit Rusland de vraag naar meer exportfruitsoorten, vooral appelen en pruimen.   Mocht Israël een fruitoverschot moeten noteren – ook omwille van de niet verkochte fruitberg in de EUSSR – dan staat Rusland klaar om deze te kopen.

Intussen is Israël de voortdurende hetze vanuit Turkije beu en wil het zijn relaties met dat land herbekijken.  Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft negatief advies voor vluchten naar Turkije en de zakenwereld is van mening dat een relatie met e-mail en telefoon op lange termijn niet werkbaar is.

* Volgens DM geen ‘boycot‘, maar ‘koopadvies‘.

Haaretz

5 gedachten over “De EU-boycotsage

  1. Eergisteren, gebakken peren,gisteren gestoofde peren, vandaag gemarineerde peren, morgen Poire Belle Hèléne. Overmorgen, de een of andere EU kleptocraat een peer op zijn bakkes ja.

  2. In acht genomen de debiele beslissingen van de laatste jaren van de EUSSR, moeten we om de geestelijke capaciteiten van de besluitnemers – en de hun hielen likkende media – te omschrijven, een nieuw begrip invoeren: het NEGATIEVE IQ.

  3. Nog nooit was de Europese politiek zo meelijwekkend en tegelijkertijd zo spannend geweest als heden ten dage . Het lijkt wel de VTM soap “Familie” met de de hoofdrol “zatte Rita , De Gucht en Verhofstadt . Het houdt ons bezig en iedere aflevering , een nieuwe verrassing !

Reacties zijn gesloten.