13 gedachten over “De emancipering van de vrouw

  • Wie durft beweren dat die rechtse een vrouw is ? Het is misschien een gure vent met veel tatoes. Het is in ieder geval een product van westerse democratie , verdraagzaamheid en begrip van ” Den Tuur met zijne Kul ” . Onlangs zag ik in de luchthaven van BKK vier van die buitenaardse wezens , die als een kiekens achter hun haan liepen. Die haan was ook verkleed in een witte pyama en duidelijk geen afnemer of fan van Gilette scheermesjes . Hij deed me denken aan een kapstok want hij was heel mager , wat ge kunt verwachten als ge vier kiekens moet bedienen. In mijn ogen zijn het slavinnen , seksspeeltjes , onderdrukten , gebruiksvoorwerpen .Als vrouw zijn ze dom en onnozel gehouden. Ik begrijp waarom de Taliban het onderwijs voor meisjes verbiedt. (We vragen je begrip voor de ingekorte versie, René!)

   • Ik niet , ik hou van verrassingen . Als ge een vrouw zover kunt krijgen dat ze zich geheel moet verstoppen om geil likkende mannen op afstand te houden , dat doet ze “alles” voor haar man , haar meester , haar rots in de branding !
    Neem de proef op de som en zie eens bij uw …. hoever ze wil gaan

    • Wünschträume, René?
     Al eens naar de ogen van die schepsels gekeken?
     Daar ligt een zee van gelatenheid in. Ik denk eerder dat ze meer dan blij zijn als de job erop zit en gelukkig voor hen, hebben hun ‘heren’ meerdere vrouwen. ‘t Moet niet altijd hetzelfde slachtoffer zijn.

 1. Men kan het ook anders interpreteren : Parijs mei 68= het begin van het einde, en Parijs 2014 is hier het logische gevolg van!!! De zo gezegde spontane mei revolte van 1968 was de start van de samenzwering tegen en van de ondermijning van, het westen…Het resultaat zien en voelen we elke dag!!!

 2. ‘noemen ze dat dan niet ‘ de liefde bedrijven’?
  Ik denk niet dat ze die hypocriete westerse uitdrukking kennen. Hier waarschijnlijk in voege gekomen om de activiteiten van hoerenlopers iets minder vulgair te maken of om een kat geen kat te noemen.

 3. Wees er maar zéker van dat die “dames” 🙂 héél tevreden zijn als hun “heer & meester” er een nieuwe vrouw bij neemt, want… aldus kan het werk in-en-rond het huis gedeeld worden.
  Zegt het spreekwoord niet: Véél handjes maken het werk licht ?

Reacties zijn gesloten.