De échte haatpredikanten

Niet Wilders maar de PvdA zet aan tot geweld

 • Een Amsterdamse PvdA burgemeester staat toe dat er  een ‘anti-demo’ wordt georganiseerd naast een eerder toegestane Pegida demo. Onderdeel van die anti-demo is de AFA, een internationale militante organisatie, die al in Duitsland verantwoordelijk was voor geweld tegen Pegida demonstranten. Linkse politici maakten voor (en ook tijdens) de anti-demonstratie nazi-toespelingen op Pegida. En gaven zo een vrijbrief voor geweld.
 • Onderdeel van de anti-demonstratie was ook een groepje in uniform gestoken Black Panther aanhangers. Deze nieuwe vorm van Black Panther is in de VS uitgesproken racistisch, en vindt geweld een toegestaan middel. De Amsterdamse driehoek met zijn PvdA burgemeester vindt dat allemaal prima. Het gevolg van de opdringende anti-demo, die met stenen en vuurwerk gooide, was dat Pegida het demonstreren onmogelijk werd gemaakt. Wanneer de burgemeester daar op aangesproken wordt, wast hij zijn handen in onschuld, beticht de Pegida organisatie van valse motieven en zegt dat hij alleen maar een ‘communicatieslag’ heeft verloren.
 • De PvdA voorzitter in Katwijk, spreekt via Twitter de wens uit dat Wilders sterft aan een hartaanval.

Lees heel het opiniestuk van Joost Niemöller in De Nieuwe Realist

3 gedachten over “De échte haatpredikanten

 1. Over de Antifa in Duitsland :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/02/11/spd-bezahlt-marxistische-schlaegerinnen-fuer-gewalttaetige-demonstrationen/
  met citaat :
  “SPD bezahlt marxistische Schläger(innen) für gewalttätige Demonstrationen
  11. Februar 2016 von beim Honigmann zu lesen
  Posted by Anders
  Ich habe früher über die marxistischen Feministinnen und hier sowie hier als eine Hauptursache für den Untergang Europas in islamischer Monokultur geschrieben.
  Das Folgende handelt sich um Antifa – Banden von Schlägern der politischen Linken.”(=einde citaat).

 2. En natuurlijk zijn de oorzaken voor dergelijke vreedzame protesten de hakenkruizen die door die verdomde Nazi’ s en Neo-nazi’s tegen de muren gesmeerd worden en bijgevolg een verschrikkelijke toekomst in het vooruitzicht stellen.
  Dat het liggende hakenkruizen met naar links draaiende wijzers zijn die eerder op linkse domkoppen betrekking wijzen beseffen de TV zenders niet die voortdurend zo’ n foute symbolen van links smeersel moeten tonen. Ze weten vermoedelijk zelf niet dat nationaal socialisten een hakenkruis recht op de spits van de onderste wijzer zouden zetten met wijzers die in de richting van het uur draaien. Zelf mogen ze het dan niet weten maar ik weet over hen dat het allemaal propaganda zenders zijn waarvoor links smeersel meer dan welkom is.

 3. Het uitschot van links mag alles, en het volk moet zwijgen. De fascisten samen met de pers worden gesteund, het volk moet zwijgen.

Reacties zijn gesloten.