De Doema beschuldigt de VSA en de EU van discriminatie…

… en eist dezelfde maatregelen tegen álle 436 volksvertegenwoordigers

Volksvertegenwoordigster Lyudmila Mizulina staat immers ook op de zwarte lijst wegens haar houding t.o.v. de holebi’s.  In hoever dit iets te maken heeft met de zwarte lijst van ‘Oekraïne-architecten en sleutelfiguren’ wordt niet vermeld.  De Doema heeft hierover unaniem een motie gestemd dinsdag ochtend.  Deze werd op maandag voorbereid door alle  partijen in het parlement.  De Doema wil nu dat de VSA en de EU dezelfde strafmaatregelen tégen alle parlementairen uitspreken, want alle leden van het parlement hebben voor een wet gestemd, die hun kinderen moet beschermen tegen holebi propaganda.

Lyudmila Mizulina begrijpt niet wat haar naam op de Oekraïne-zwarte lijst te zoeken heeft.  Zij heeft noch bezittingen of familieleden in het buitenland.

Trek het je niet aan, Lyudmila.  Wij begrijpen de EU ook niet.  Evenmin waarom in onze naam geld geschonken wordt aan corrupte landen, die zelfs geen lid zijn van de EU. Als je het ons vraagt: pure discriminatie t.o.v. de tientallen andere niet gesubsidieerde corrupte landen.

RT

 

2 gedachten over “De Doema beschuldigt de VSA en de EU van discriminatie…

 1. Voor zover ik het begrijp heeft de EU een ‘sanctie’ lijst opgesteld , van tweede ‘rang burgers’ die pro Rusland waren.Het betrof figuren die helemaal niet of nauwelijks tot de entourage van de afgezette Oekraïense en pro Russische president behoorde., een kemel!
  Doel van de EU was Poetin hiermee te sanctioneren waarmee deze laatste eens goed gelachen heeft.
  De EU is op zoek naar crimineel zwart geld, maar volgens mijn gedacht moeten ze niet gaan zoeken in Rusland , maar vooral in hun eigenste Europa, dat niet vies was van maffia praktijken, lees economische belangen- kunstmatige crisis -bezoek Obama B.die heel wat ‘economische’ dollars in de kluis ‘Rusland’ heeft liggen.
  Heeft er intussen iemand al weet waar de ‘Europese’ centen-fortuin van Kadafi zijn gebleven, zou democratisch Europa ze terug aan het Libische volk hebben geschonken?…. .
  600 miljoen Euro word door B. aan Oekraïne geschonken , voor alweer economische belangen, het is mij een raadsel welk economisch belang .
  In het land B. waar elke werknemer belast wordt dat het niet meer schoon is, waar gepensioneerde zich ‘socialistisch blauw’ betalen aan serviceflats-verzorging-huis, hospitalisatie-, ect, waar de B. bevolking kreunt onder de federale marginaliteit, is er geld voor ‘solidariteit’, 600 miljoen euro voor een bodemloze corrupte Oekraïense put, want laat ons eerlijk zijn het deel dat Europa heeft ‘veroverd’ van Oekraïne is de zoveelste verloren kost!
  En Poetin, das geen boerke, ….. kijk maar eens wat de russen intussen doen in het ‘geteisterde’ Egypte.

 2. Zijn lippen op elkaar. Van Rompaey op VTM van 17.45 uur. Of hij bij Poetin ging gaan? Antwoord: allemaal leugens en veronderstellingen…….door ja,ja Poetin.
  Mijn gedacht wil Poetin niemand meer zien uit het niet verkozen Europees parlement en sluit hij straks het gas en de olie af. Mijn gedacht zijn er al contacten met China aan de hand en zullen het pas weten als we in het donker zullen zitten, omdat de energieprijzen onbetaalbaar zullen worden. Bedankt Herman maakt er maar een haiko van als je later ergens op een veilig kasteel uw geld zit te tellen, genieten aan de open haard met een Pomerol bij de hand.

Reacties zijn gesloten.