3 gedachten over ““De democratie respecteren”, doe je zo:…

 1. Huichelaars, lafaards en volksverraders in levende lijve.
  Welk land overtreft ons in aantal waardeloze onbenullen?
  We scheren de wereldranglijst, een klein land maar met 6 regeringen, 7 parlementen, een monarchie en 10 provincies maar ze, de huichelaars, lafaards, volksverraders hebben ervoor gezorgd dat die van Laken gelukkig is maar dat 6.000.000 Vlamingen ongelukkig zijn interesseert ze geen kloten.
  Nu willen ze de ministerpostjes ook nog gaan verdelen onder Marokkanen, turken, een spanjaard, een sexmaniakdoos en ander totaal onbekwaam volk…..
  De afstraffing zal gigantisch worden en met enorm veel inzet én plezier uitgevoerd worden.
  Kotsmisselijk ben ik ervan.

 2. Voor verraad zijn ze geslaagd.
  Als ik nu ook nog de namen lees die in aanmerking komen voor een dik betaald (nutteloos) postje dan kookt mijn bloed, Turken, Marokkanen, Italianen, samengevat een bende vreemdelingen, met misschien 2 Vlamingen met zwaar beschadigde hersens zoals een sexverslaafde dan weten we wat ons te wachten staat nl. OORLOG want dat zullen wij Vlamingen nooit tolereren noch respecteren.
  Wij eisen een regering (die beter niet zou bestaan) uit 65% Vlamingen en 35% Walen waarin NVA, VB en PS in vertegenwoordigd zijn.
  Héél snel een wet stemmen die stemrecht voor vreemdelingen opheft en dubbele nationaliteit zal verbieden. Vlaanderen wordt bestuurd door ‘verkozen’ Vlamingen en niet door vreemdelingen. Wij moeten onze Vlaamse identiteit beschermen, onze normen & waarden én seculiere wetten doen respecteren ‘op alle vlakken’ door elke inwoner in Vlaanderen. Aan lafaards & volksverraders/zakkenvullers hebben wij geen enkele behoefte.
  Ik ben woest en voel mij vernederd door die waardeloze nutteloze bende verraders.

Reacties zijn gesloten.