De democratie is dood

Europa zit anno 2015 op het peil van rechten en verworvenheden veel hoger dan voor WOII. Althans is dat de theorie en in sommige Europese landen zelfs in de praktijk ook nog. De kern van west Europa met België, Nederland en de Scandinavische landen op kop, glijden in een snel tempo af naar de rechteloosheid voor hun bevolking, van voor WOII, hoewel vele van hun onderdanen blind zijn en zich vastklampen aan een vervlogen hoop.

De democratie is op sterven na dood, nee dit is niet het geval, het is erger, de democratie is dood en alleen het kadaver wordt nog recht gehouden voor de schijn. De Europese bevolking wordt niet zoet gehouden met brood en spelen, erger nog, men is dom dat men zich gedeisd houdt op grond van de beloftes van brood en spelen, terwijl regeringen het brood aan vreemden uitdelen en geen geld meer heeft voor de beloofde spelen.

De adel en hun kapitaal wordt echter door corrupte regeringen achterbaks gevoed met privileges, dotaties en inzet van staatsdiensten op kosten van de nietsvermoedende bevolking.

Lees hier heel het opiniestuk.

6 gedachten over “De democratie is dood

 1. Als het in de voormelde bijdrage gaat over de adel, dan dient men hieronder de : “Black Nobility” te verstaan.
  Voor een korte inleiding : zie bruggetje :
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil02.htm
  De oorsprong situeert zich dan ook in Venetië.(van de “banksters”).
  Het verband tussen de adel en kapitaal is dan ook geen toeval.
  Bron :
  1. Babylon’s Banksters,
  2. Financial Vipers of Venice, beiden van Joseph P Farrel.
  De “Deutsche Orde” vindt o.a. ook haar oorsprong in Venetië(na de verdrijving uit het Midden Oosten) :
  https://en.wikipedia.org/wiki/Teutonic_Order
  Na Venetië kwamen de “banksters” via Duitsland en Amsterdam terecht in The City in Londen.
  Over het “huwelijk” van de “banksters” met de adel :
  http://www.henrymakow.com/000447.html
  Het zijn echter de “banksters” met de adel die de wet dicteren, en dus niet andersom, ik citeer uit het voormelde bruggetje:
  “England is in fact a financial oligarchy run by the “Crown” which refers to the “City of London” not the Queen. The City of London is run by the Bank of England, a private corporation. The square-mile-large City is a sovereign state located in the heart of greater London. As the “Vatican of the financial world,” the City is not subject to British law. On the contrary, the bankers dictate to the British Parliament. In 1886, Andrew Carnegie wrote that, “six or seven men can plunge the nation into war without consulting Parliament at all.” Vincent Vickers, a director of the Bank of England from 1910-1919 blamed the City for the wars of the world. (“Economic Tribulation” (1940) cited in Knuth, The Empire of the City, 1943, p 60) –
  (=einde citaat)
  Over de vermenging van de banksters met de adel :
  “The Jewish banking families made it a practice to marry their female offspring to spendthrift European aristocrats. In Jewish law, the mixed offspring of a Jewish mother is Jewish -(=einde citaat).
  Voor meer details verwijs ik naar de bovenvermelde tekst van Henry Makov.
  Hij besluit als volgt :
  “It appears that a vampire-like clique directs the world. This secretive cabal is represented by our dominant political, economic and cultural institutions. Western society has been subverted and western culture is bankrupt. Democracy is a form of social control and the mass media/ education are systems for indoctrination –
  (=einde citaat).
  Bij de Bilderbergers hebben we zowel het kapitaal als de adel.
  Het is echter niet de enige organisatie die betrokken is bij de samenzwering tegen onze westerse beschaving. Er is o.a. nog het C.F.R., R.I.I.A, de Trilaterale commissie, om enkele van de belangrijkste te noemen.
  Het is in de schoot van al deze occulte organisaties dat in geheime conclaven de echte beslissingen genomen worden.
  Via de EUSSR glijden we dan ook af naar de NWO, via opzettelijk uitgelokte crisissen in alle domeinen van de maatschappij, en waarbij de grondwettelijke rechten steeds meer worden uitgehold, weliswaar in naam van de “vrijheid”.
  De schrijver heeft het over een “niets vermoedende bevolking!!”
  Deze bevolking weet maar al te goed wat er gebeurt… maar de stemmen van deze bevolking worden gekocht met “alle mogelijke financiële voordelen” op kosten van een actieve maar weerloze minderheid, die wordt uitgeperst.
  Het gaat hier dus niet om het uitdelen “beloften”, maar wel om het stelen van “zuurverdiende centen” van deze minderheid.
  Zolang er dus geld zal zijn om stemmen te kopen zal er niets veranderen. De meerderheid is immers alleen geïnteresseerd in het “goede en gemakkelijke leven”op andermans kosten. Al de rest(=grote principes) zijn van geen belang. Dat dit naar de ondergang leidt is dit evenmin, bekrompen en laf als men is.
  Het positieve van de bovenvermelde publicatie is, dat de schrijver het aandurft achter de schermen te kijken, en de plat getreden paden verlaat.

  • Waarmee we ons doel bij de publicatie op Golfbrekers bereikt hebben: een uitgebreide toelichting van jou. Waarvoor dank.

 2. Amaai, wat een woordenworstendraaier! Alleen al aan de hoeveelheid dt-fouten zie je dat je hem niet serieus moet nemen, of wat dacht je van: ‘ het gaat om behoudt van de macht ‘(sic). Hij schijnt zelfs niet te weten van waar de naam Bilderberggroep komt.

  • “Mo Frans togh”… moest ik jouw adres kennen, dàn stuurde ik jouw een “kwiellebabbe/slabbetje/zeverlapje” als nieuwjaarsgeschenk.
   TAAL is niks ànders dan uitgestoten klanken van persoon X naar persoon Y, in zodanige volgorde dat persoon Y BEGRIJPT wàt persoon X bedoeld (zodat hij kan antwoorden in dezelfde soort geregelde klanken)
   Geschreven TAAL gaat in dezelfde zin: een reeks vooraf-afgesproken tekentjes waarvan ieder teken verbonden is aan één bepaalde klank & volgorde.
   Natuurlijk zijn er bepaalde regeltjes te volgen, doch… het VOORNAAMSTE van een geschreven taal is… dat de LEZER BEGRIJPT wàt de SCHRIJVER geschreven heeft. (zodat de lezer eventueel die tekst zou kunnen beantwoorden, èn zelfs z’n eigen commentaar erop zou kunnen schrijven).
   Persoonlijk heb ik héél goed begrepen wàt Lovenaar bedoelde,
   indien U “het” niet begrepen heeft, zegt dat niks over de schrijver van het interessant artikel… maar wél…over U, hoor

 3. Vind ook dat er ietsje teveel dt fouten in de tekst zitten voor een man die zijn pertinente stem wil laten horen en de middeleeuwen wil stoppen hoewel die al lang voorbij zijn. Als je niet verder kijkt dan je neus lang is blijft dat belasten van een tijd die 1000 jaren omspande duren. Hallo Brugge, hallo Gent, Mechelen, Brussel, Antwerpen, Lier stuur die man jullie charters en vrijheden eens op uit die ‘duistere’ middeleeuwen + wat afbeeldingen van jullie middeleeuwse kunstwerken. Niet allemaal, het zou de man teveel belasten.

Reacties zijn gesloten.