5 gedachten over “De dag dat we een opiniestuk van…

  1. Eindelijk een verlosser onder ons , een nieuwe Messias Lexus Molenardus , vrede zij met hem. Ik sta te popelen om hem aan het kruis te mogen nagelen .

  2. Er is volgens mij geen enkele reden waarom het VB bij de volgende verkiezingen niet zou stijgen ,overal in Europa gaan de Euro septische partijen vooruit Dat zien we in onze buurlanden in Oostenrijk enz. De komst van Wilders zal en kan daar een goede deuk aan geven. En op dat gebied hebben we geen concurrentie We weten ondertussen al dat de NVA pro Europa is en dus tegen Vlaanderen daar Vlaanderen niets te verwachten heeft van Europa, integendeel

  3. “veelplegers van criminele feiten opgesloten in ge├»soleerde tuigdorpen”? De moslims zelf stelden enkele jaren terug voor om aparte dorpen voor hen te bouwen. Hun voorstel kwam echter nog een ietsje te vroeg.

    • Nochtans zou zo een democratisch voorstel van de moslims moeten aanvaard worden Wie was daar nu tegen toch het Vlaams Belang niet

  4. Lex Moulinex (zoals ik hem altijd noem) “verwijt” het Vlaams Belang volop de media te halen met Geert Wilders. Lexke, als het aan uw volledig tot aanhangers van rood verbasterde gazet moest liggen zou het Vlaams Belang niet aan bod komen. Ook zo bij de rode linkse rakkers van de 0000 (ook wel VRT genaamd) doet men er alles aan om het Vlaams Belang van het scherm te houden. Bij het Vlaams Belang heeft men strategisch altijd een oplossing gevonden om toch in het zicht van de kiezer te komen. Nu gaat Geert Wilders daar voor zorgen, goed gezien van het Vlaams Belang. Rode Lex krijgt nu al de kramp bij de gedachte dat GVA daar aandacht zal moeten aan besteden. Ook de bustrien Lieten is in paniek, zij laat onderzoeken of de overname van Vier en Vijf door Telenet wel kan. Zij vreest een vervlakking van het medialandschap. Met andere woorden, de bustrien vreest dat de rode rakkers een deel van hun greep op de media gaan verliezen. Er is duidelijk veel paniek in het rode kamp, Lex Moulinex zorg dat je op 23 maart op de eerste rij zit, misschien vind je dan wel een foutje dat je in je rioolgazet kan uitvergroten. In ieder geval wij hopen er bij te zijn. Of beter gezegd, wij hopen binnen te kunnen.

Reacties zijn gesloten.