De Covid 19(84) terreur: de keuze tussen de dood of de slavernij!

1984 is Now | George orwell 1984, Neon signs, Orwell

Op alle mogelijke manieren wordt de Covid 19(84) terreur verlengd, via een tsunami van leugens en bedrog. Van Vivaldi, een communistische logemaffia, kan men dan ook niets anders verwachten. De griep is dit jaar echter verdwenen! 

 

Ondertussen worden dan de “vaccins” ingezet als biologische wapens:

“COVID-19 VACCINE: A Slow-Motion Genocidal Bioweapon…that Forever Alters the Genetic Blueprint and Damages the Immune System Producing an AIDS-like Covid Syndrome. mRNA Vaccines The Most Dangerous and Deadly Big Pharma Experiment in World History “” (State of the Nation” Klik hier voor video (geen insluitmogelijkheid)

Kritische artsen worden vervolgd:

“De Orde der Artsen heeft haar pijlen gericht op dokters die onzin verkopen over de coronavaccins en zo vaccintwijfel in de hand werken. “Een paar artsen hebben al een sanctie gekregen, die tot maandenlange schorsing kan oplopen”, zegt Michel Deneyer van de Orde. “Er zijn er die de grootste pseudowetenschappelijke zever verkopen. De basis is dé wetenschap!” (Orde der artsen opent jacht op huisartsen die officiële “partijlijn” niet volgen.)

Doet denken aan Stalinistische en Maoïstische zuiveringen.

China voert intussen anale testen in:

“China has made anal COVID-19 swabs mandatory for all foreign travelers arriving in the country, a report said Wednesday. The government has claimed that such tests provides a higher degree of accuracy than other screening methods for the virus, the Times UK reported…………..

Li Tongzeng, a respiratory disease medic, said that the anal swabs are better because virus traces stay longer in fecal samples than they do in the nose or throat, state media reported…”. (…)

Als middel om de bevolking te vernederen is dit het “summum”. De (linkse) kampioenen van de rechten van de mens, of wat er voor hun moet doorgaan, zwijgen. Heel bizar.

De uiteindelijke bedoeling van deze psychologische, biologische en economische Covid 19(84) oorlogsvoering, is de vernietiging van onze westerse beschaving. (Bron)

Op de webstek KA Vlaanderen verscheen een bijgewerkte versie van Gary Barnetts tekst gepubliceerd op de webstek van Henry Makow, echter zonder bronvermelding:

“De samenleving volgt natuurlijk graag de lijn van haar tirannieke leiders omdat ze écht gelooft, dat ze in de nabije toekomst de toestemming van hun slavenmeesters zullen kunnen krijgen om terug ‘gewoon’ te leven. Mensen die dit denken, zijn de dwazen onder ons. Maar helaas vormen zij het grootste deel van de bevolking, hetgeen niet veel goeds voor de toekomst belooft.” Lees verder…

Dit vat de huidige toestand dan ook kernachtig samen. Wij hebben dus enerzijds de elites en hun logecollaborateurs en anderzijds de slaven, de dwazen.. het klootjesvolk dat vecht op leven en dood met degenen … die weigeren te kruipen…

En de “keuze” is dan de “ondergang” of de “slavernij”:

“Humanity doesn’t realize that it is targeted for annihilation or slavery, and so it collaborates with the enemy in hastening its own destruction. Thus, most of the population blindly and meekly follow the commands of the enemy by wearing masks, submitting to house arrest and lining up to have poisonous substances introduced into their bodies. This naturally emboldens the enemy to introduce more and more extreme measures.” (…)

Ned. vert.: “De mensheid realiseert zich niet dat zij door vernietiging of verknechting bedreigd wordt. Derhalve werkt zij samen met de vijand, waardoor de rampspoed versneld wordt. De grote meerderheid der bevolking volgt blindelings en gewillig de bevelen van de vijand door maskers te dragen, zich aan huisarrest te onderwerpen en in de rij te staan om giftige stoffen in hun lichaam op te nemen. Dit moedigt de vijand aan steeds zwaardere maatregelen op te leggen..”

En deze “keuze” (sic) vindt zijn oorsprong in de Kabbala waar we intussen in het 7de millennium beland zijn. Bron: “Kabbalah Secrets – Christians need to know “ van  DeAnne Loper, pagina 135 -136.

Om deze “slavensoort” tot in keer te brengen,  staan we voor een onmogelijke taak,  de oorzaken ervan bevinden zich immers in het domein van de “psychopathologie”.  En deze zelfverachting kan best geïllustreerd worden met een citaat van Machiavelli:

Niccolo Machiavelli quote: It is just as difficult and dangerous to try to...
“Het is even moeilijk en gevaarlijk een volk te bevrijden dat onderdanig wil blijven als een volk te verknechten dat wil vrij blijven.”

En via zo gezegde democratische verkiezingen, stemt er nu een meerderheid voor een collectieve zelfmoord.  Lenin had het nog over een koord kopen en betalen om zich op te hangen, maar via het kieshokje gaat het nog eenvoudiger.

H.P.

7 gedachten over “De Covid 19(84) terreur: de keuze tussen de dood of de slavernij!

 1. Na een jaar van proberen te begrijpen wat er aan de hand is, van onderzoek, van proberen te dialogeren met andersdenkenden, van te alarmeren over wat er aan het gebeuren is, van proberen te begrijpen waarom mensen zo lijdzaam en volgzaam zijn, waarom mensen niet meer vechten voor hun fundamentele vrijheden, waarom ik zo weinig medestrijders vind. Je krijgt dagelijks een serieuze stomp in je maag van de overheid en nog blijft iedereen onderdanig. Is iedereen het nu vergeten ondertussen misschien, we zijn 1 JAAR hiermee bezig. Of went deze onderdrukking uiteindelijk dan ook? Wordt het ‘nieuwe normaal’ dan ook echt normaal? Aanvaarden mensen dit nu nog langer? What a waste of time, energy, creativity and humanity. Waarom toch worden mensen niet wakker? Weet je, dan word ik stilaan echt moe en begint er een gevoel te komen van bon, als het dit is wat jullie, medemensen, willen als maatschappij, doe dan maar. Tja, dan is mijn stem een stem in de woestijn geweest. Maar in dergelijke maatschappij wil ik niet leven. Maar jullie verplichten mij wel om ook in deze waanzin mee te gaan. En dat maakt mij zeer zorgelijk, maar toch ook (nog een beetje) strijdbaar.
  Worden jullie, bij Golfbrekers, niet moe van deze apathie rondom u? Retorische vraag natuurlijk. Maar soms zie ik het echt niet meer zitten. Komt er ooit nog een omwenteling? Waarschijnlijk nog een heel lange weg te gaan, vrees ik.

  • Paul… zucht… toch wel. En soms zit het hoog. Anderzijds hoor ik toch ook wel veel kritiek – van eenvoudige mensen, die gedwee de regeringsbevelen volgen omdat ze geen andere keuze hebben. En bovendien zit de opgeklopte angst er diep in. Elke dag opnieuw tijdens de nieuwsuitzendingen, tijdens de zgn. duidingsprogramma’s (in werkelijkheid heropvoedingscursussen… ) En we worden gechanteerd: als onze (klein)kinderen niet meer mogen komen logeren, als we hen niet mogen knuffelen… enz. Wij hebben sinds 30 november twee kleinzoontjes (premature tweeling) erbij gekregen. We krijgen ze slechts achter een vensterruit te zien. Niemand komt er in huis. Die kindjes werden nog nooit door een grootouder in de arm gehouden, geknuffeld…

  • Paul, ik voel mij ook zo. 🙁 Ik probeer met de mensen in dialoog te gaan, maar ze lijken wel compleet gehypnotiseerd … zie veel ontwijkend gedrag, apathie, hypocrisie en boosheid over de mogelijke waarheid … sommige mensen luisteren wel … anderen mijden me consequent … maar weet dat je niet alleen bent … Ik hoop echt dat dit ooit nog voorbij gaat, maar vrees ervoor … ik weet gewoon niet hoe je deze situatie kan keren … het voelt zo machteloos …

 2. Paul,
  Ik begrijp Uw reactie, maar er is ook de uitdrukking, ik geef ze in het Frans, omdat het alzo duidelijker is :
  “”Si tous les dégoutés s’en vont, il n’y a que les dégoutants qui restent.” (=einde citaat

 3. Sommigen onder de bevolking wisten al voor de lancering van de coronistische psychologische operatie dat farmadokters organenpikkers waren die ingezet werden om mensen subtiel en langzaam het graf in te jagen zonder dat daar rechtszaken van komen. Dat een flagrante grootschalige psychologische operatie in de volgende versnelling zoals het coronisme nog steeds “nuttige idioten” in de rangen telt die het allemaal geloven wat de sluipmoordenaars in witte jassen verkondigen, dat komt door de conditionering die deze mensen sinds hun kindsheid ondergaan hebben op school, het hypnotiserend beeldscherm staande op de centrale plaats van hun woonkamers etc.

  Zoals de partijpolitiek met leugens aaneen hangt, zo is het ook met diegenen die zich “wetenschappers” laten noemen. In tijden van meer gezond verstand waren ze al lang weggejaagd door de woedende menigte met toortsen en rieken.

  God geve dat de plannen van de cryptocratie spoedig gedwarsboomd worden; moge Zijn verzengend vuur de monsterlijke tirannieke constructie vernietigen die de volkeren belaagt.

Reacties zijn gesloten.