De Bulgaren zijn hen beu

Zo begon het:

Nadat het opvangcentrum tijdelijk onder quarantaine geplaatst werd wegens besmettelijke ziektes, protesteerden de ‘vluchtelingen’ op vreedzame wijze.

De Bulgaarse politie is volgens de poco Gutmenschen al even erg als de privé milities die jacht maken op immigranten:

Eerst wordt hen de hemel beloofd, ze worden in het land gelokt…

En dan blijkt dat ze niet welkom zijn:

Geen rode loper voor ‘illegalen’* in Bulgarije

 

3 gedachten over “De Bulgaren zijn hen beu

 1. Het binnenbrengen van besmettelijke ziektes door allochtonen was reeds een van de punten van het Vlaams Blok/Belang. Deze werden weggewaaid onder het mom van ” als mensen over de hele wereld reizen kunnen die ook ziektes meebrengen”. Er werd wel geen rekening mee gehouden dat men zich moet laten inenten om naar “risico-gebieden” te reizen. Dat er in scholen plots veel luizen zijn is ook een gevolg van de massale instroom, Lieve van de blog “vroeger” weet er alles van.

 2. Op een van die joetuubekes is een licht gekwetste te zien die zijn middagdutje doet. Is het niet de “wil” van Allah als zij kletsen krijgen .
  Het zou goed zijn als de politie zouden vervangen door poco Gutmenschen . Geen matrak maar een suikere stok , geen traangas maar confetti . Geen waterkanon maar een welriekende “eau de toilette”

 3. Naar aanleiding van de oorlog tussen Rusland en Turkije schrijft Dostojewski in 1877 in zijn dagboek:

  “Vandaag is bijna gans Europa op de Turken verliefd. Het geeft zich alle moeite om in de Turken ergens een grote kracht te ontdekken.
  Hoe zouden die verstandige Europeanen ook inzien dat de Turken noch een gezond nationaal organisme is, noch zijn kan en dat de Turken slechts een Aziatische horde zijn, die geen staat kunnen vormen.

  In deze oorlog wijzen de Europeanen erop dat de geweren en de artillerie van de Turken beter zou zijn dan de onze. Toegegeven, in de grond strijden we niet alleen tegen de Turken maar eveneens met Europese machten, omdat ontelbare vreemde officieren in het Turkse leger dienen en dat leger met Europees geld werd uitgerust.

  De Europese diplomatie steekt ons stangen in de wielen door ons van onze natuurlijke bondgenoten te beroven. Bovendien heeft Europa door haar haat tegen ons, zonder twijfel het fanatisme bij de Turken aangewakkerd. Bovendien heeft het de Turken nog reusachtige leningen gegeven, tot groot nadeel van de eigen buitel.

  En al dit onmogelijke is toch slechts mogelijk geweest omdat men in Europa de illusie heeft dat Turkije geen rijk van gewervelde dieren is, maar een organisme van vlees en bloed.
  Daarbij gebeurde dit op hetzelfde ogenblik dat in meerdere provincies van Turkije het bloed in stromen vloeide, als de machthebbers van Turkije de Bulgaren tot op de laatste man wilden uitroeien. En haar rijkste provincie tot op de grond wilden verwoesten. Deze vernielers van de eigen provincies, van het eigen land, aan hen wordt door de Engelsen nog geld geleend in de stellige overtuiging dat ze het zullen terug betalen.

  De Russen zijn door verbondenheid met de slaven deze oorlog aangegaan. De uitgeoefende gruweldaden van de Turken waren ongezien: ze stropen de huid af bij levende mensen, ze werpen kinderen voor de ogen van hun moeders in de lucht om ze op bajonetten op te vangen, verkrachten vrouwen en snijden de borsten af, steken kinderen de ogen uit om ze dan op een spies te zetten. Spiesen mannen en zetten ze te kijk.Gevangenen en gekwetsten snijden ze de neus en andere lichaamsdelen af voor ze gedood worden.

  Europa verwijt de Russen dat ze de Turken zouden aanvallen uit wraak. Van wraak kan hier niet de rede zijn. Een volk moet de mogelijkheid hebben om zonder wraak de vervolgden te bevrijden en de vervolgers voor eeuwig de wapens te ontnemen. Dat is alleen mogelijk door strijd en strijd is geen wraak, ook al verwacht men dat met zo een onwaardige natie geen ander volk nog menselijk kan omgaan.”

  De Slaven en Bulgaren hebben nooit vergeten wat die moslim Turken hen hebben aangedaan. Daarom werden de Sovjets door hen met open armen ontvangen. Ze kwamen echter van de regen in de drop.

Reacties zijn gesloten.