De Blokkendoos: de blokken vallen op hun plaats

17 juni: ouders beschuldigen leerkracht van seksueel misbruik
18 juni: ouders leggen klacht neer
20 juni: Blokkendoos sluit de deuren
21 juni: Marokkaanse consul-generaal mengt zich in het debat
21 juni: Blokkendoos thema tijdens vrijdaggebed
26 juni: manifestatie moslima’s tegen seksueel misbruik
26 juni: Blokkendoos thema in Vlaams Parlement
13 juli: Geen misbruik in Blokkendoos

Ieder herinnert zich de beelden van dat hysterisch wijf (onze verontschuldigingen voor het woordgebruik), die zelf geen onbeschreven blad is, gesteund door een groep kopvodmadammen en hardwerkende vaders, die een kleuterjuf bijna standrechtelijk wilden terechtstellen omdat ze een verrijkend kindje zou seksueel misbruikt hebben.  Wat wij toen al vermoedden, wordt nu bevestigd door de burgemeester zelf: “Niets wijst erop dat er in De Blokkendoos strafbare feiten zijn gepleegd. Als dat klopt, dan gaat het hier om een klassiek geval van massahysterie, nog verergerd door ophitsing binnen één etnische groep door elementen die labiel zijn en door extremistische moslims die het niet goed voor hebben met de samenleving”.  Het parket wil het nieuws niet bevestigen omdat het dossier nog niet helemaal is afgerond.

Het Antwerpse gerecht overweegt om de woedende moslimouders van kleuterschool De Blokkendoos te vervolgen als blijkt dat hun aantijgingen over kindermisbruik door een juf vals zijn. Na een maand onderzoek is er geen enkele aanwijzing dat er strafbare feiten gepleegd zijn.

En die beschuldigingen waren en zijn niet min, want de hetze gaat op het internet onverminderd voort.  Zo staat er te lezen op een islamitische blog, die zegt de berichtgeving van de gebruikelijke media een antwoord te willen geven: (wij hebben de namen van de betrokken leerkrachten verwijderd en de taalfouten laten staan):

“Vlaamse feestdag overschaduwt door kindermisbruik Antwerpse kleuterschool

Bismillah

Het ICRSS ontdekte net dat kleine Moslim(s) onder de 5 jaar zo vernederd werden dat het nog erger is dan in Guantanamo. Er is sprake van tientallen slachtoffers. Ze zijn zeer zwaar getraumatiseerd en eten nauwelijks net als de ouders. Er zijn al 5 processen-verbalen opgesteld bij de politie Zuid waaronder commissaris De Buysere Herman.

Zowel de juf X als juf Y plasten en smeerden hun uitwerpselen in op de rug of op het hoofd van de kleine slachtoffertjes. Alles werd opgenomen want dit is al gauw 150 euro waard per foto. Het is dan ook omwille van deze reden dat kinderen douches moesten nemen in de winter. Zo moesten ze nadien allemaal naakt in de rij staan.

Eetwaren werden eveneens in de anus gestopt van de slachtoffertjes. Er is zelfs een jongetje die spreekt over een schroevendraaier subhanALLAH. Soms werd hij meegenomen en in de kleine wagen van X gestopt naar haar woning waar een hond zeer hard blafte. Ze was in het bijzijn van een andere juf die ondertussen “samenwerkt” met het ICRSS. Drie kleine meisjes werd ook ontmaagd door middel van de wijsvinger van juf X. Soms kon ze zo hard gillen dat het in heel de gang hoorbaar was. Graag wurgde ze ook haar “kippetjes”.

Ik denk dat Michelle Martin wel jaloers moet zijn op deze democratische juffen. Al deze fascistische vernederingen vonden plaats in de basisschool (Blokkendoos) in Nazi Antwerpen 1942 anno 2013. De schooldirectrice Z heeft relaties, van Vlaams sp.a-minister Pascal Smet tot het KABK – Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, de stad waar Joris Demmink baas is. De school zal van naam veranderen.

De ouders en kinderen werden wel gratis uitgenodigd voor een dagexcursie op kosten van het Antwerps stadsbestuur van Bart Dewever (N-VA). De juffen zijn op vakantie aan het genieten van het mooie weer. Last but not least…de schooldirectrice zal haar mogen verdedigen in @villavanthilt.” 

Dit alles wordt begeleid met foto’s van uitgemergelde kinderen uit de nazi-kampen en het nieuwe logo van de Vlaamse Gemeenschap en Parlement.  Of er iets van waarheid zit in de beweringen over de gratis excursie (naar analogie met de Sinksenfoor-historie) of een gesprek bij Vanthilt, konden wij niet verifiëren.

De kleuterjuf en de schooldirectrice worden nu nog steeds met de dood bedreigd.  De juf houdt het er in elk geval voor bekeken; het is nog onduidelijk of de directrice er haar werk terug zal opnemen.  Wat de impact is op het persoonlijk en beroepsleven van de leerkrachten en directrice kan men niet inschatten.  Allicht zal wat hen betreft elk enthousiasme in een pedagogisch project dat de Marokkaanse gemeenschap omarmt voorgoed geblust zijn.

Florent Van Ertborn

8 gedachten over “De Blokkendoos: de blokken vallen op hun plaats

 1. Was ik in de plaats van die kleuterjuf, dan had ik de zachte aandrang van Ward de Bever niet nodig gehad om ONMIDDELIJK tegenklachten in te dienen, niet ènkel tegen die ex-ollandse kapstok, maar tegen héél die bende breedsmoelkikkers die mijn ontslag wilden, én de definitieve sluitng van de “Blokkendoos”.
  Al die kopvodwijven zijn/waren genoeg te herkennen… zij zijn vaak genoeg in de media vertoond…
  Met een degelijk advokaat moet het toch mogelijk zijn om een flinke geldboete te eisen wegens OPENBARE eerroof… kùnnen die wijven dàt niet betalen (?) geen nood: aan de bron afhouden van hun (allerlei) “tegemoetkomingen”.

  • Fikken,
   Wij zijn-worden zo bang gemaakt om een proces aan ons broek te krijgen wegens racisme. Dat zal ook de reden zijn dat deze juf niets heeft durven ondernemen. De wereld op zijn kop.

 2. “De schooldirectrice Z heeft relaties, van Vlaams sp.a-minister Pascal Smet tot het KABK – Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, de stad waar Joris Demmink baas is.”

  Kan iemand de islamitische blog doorspelen , want dit lijkt wel interessant .

 3. En de ergste gevallen waren nog kotbelgen die de godsdienst van de vrede hadden overgenomen

 4. Op deze doelbewuste, kwaadaardige karaktermoord is maar één antwoord. Ik ga het hier niet formuleren. Elke normaaldenkende mens met enige verantwoordelijkheidszin, kent het. Wie nu niet daadkrachtig ingrijpt, is medeschuldig aan volksverraad. Wie de repressie heeft meegemaakt, herinnert zich hoe dat wordt aangepakt.

 5. En op die wijze zullen ze een eigen school afdwingen. Daar zijn ze al lang op uit………Die grote mond die het in gang gestoken heeft is zelf niet zuiver. Is gescheiden van een Nederlander en woont of woonde samen met een Marokkaan……Als er niet serieus in gegrepen wordt van de overheid , dan zal het nare gevolgen hebben. Wan die vreemden zijn zo naïef dat ze alles geloven wat hun leiders zeggen.

 6. Het is toch ongelofelijk dat “een” hysterisch halal-wijf ( en ik verontschuldig me niet voor het taalgebruik) er in slaagt om een halal kindertuin te doen sluiten , een Marokkaanse drie sterren consul-Generaal mede in de zaak te betrekken , een betoging op de been te brengen , tot zelfs het Vlaamsche parlement wakker te schudden… zonder de resultaten van een onderzoek af te wachten. Dan kun je afvragen wat voor invloed een westerse haat- imam kan hebben op zijn halal broeders Hoe dan ook , die onschuldige juf is het grootste slachtoffer want er blijft altijds wel iets hangen dat haar reputatie kan schaden . Dat die hallal troep zelf blokkedoos spelen het overgrote deel werkt toch niet , dus tijd genoeg om zelf op hun hahal kindertjes te passen en op te voeden samen met Allah !

 7. HET IS NOG NIET AFGELOPEN !!! want volgens hln/binnenland van heden kan men lezen: Sharia4Belgium-lid voert haatcampagne tegen leerkrachten De Blokkendoos.
  Het zou gaan over een zekere kl***zak, mat naam Kamal A., een harde karpetknieler die in 2005 een tweetal weken in dienst geweest is bij Fientje Moerman, doch afgedankt werd wegens onbekwaamheid.
  Hij zou regelmatig van sitenaam veranderen om aldus niet kunnen gestopt te worden… 🙁 De vraag is nu toch wel: die kl***zak staat reeds làng gekend bij de politiediensten, wààrom wordt die dan niet opgepakt (?) en vervolgt voor haatzaaierij (?)…schrik van beschuldigd te worden van racisme tegenover een haatverspreidende pseudo-religie ??? Grrrrr.

Reacties zijn gesloten.