De Blokkendoos: de blokken vallen op hun plaats (2)

Op zondag brachten wij onder zelfopgelegde censuur – zowel de naam van de haatblog als van de betrokken leerkrachten en directrice werden niet vermeld – aan het licht hoever islamisten bereid zijn te gaan tegen de westerse maatschappij. Intussen werd de naam van de haatblog gemeengoed en moeten de betrokken personen spitsroeden lopen.

Het Vlaams Belang eist dat het stadsbestuur de touwtjes in handen neemt en actie onderneemt tegen de blog, die zichzelf het “Islamic News Agency” (INA) noemt.  Want ja, zoals gesteld in onderstaande PM, de hetze stopt niet.   De karaktermoord op de leerkrachten gaat onverminderd verder.  De schrijver is dezelfde auteur van “Mijn memoires: Al Quaida in opmars” , zie hier  http://fr.scribd.com/doc/62407054/Mijn-memoires.

Nu blijkt dat een van de aanstokers van de zware hetze niemand minder is dan Kamal A., een van de leden van de Brusselse harde kern van Sharia4Belgium. Kamal A. is al jaren actief op internet. Hij werd al meermaals aangemaand om zijn websites offline te halen, maar hij begint steeds opnieuw onder een andere naam. Hij blijkt in 2005 ook een tweetal weken op het kabinet van toenmalig minister van Economie Fientje Moerman (Open Vld) te hebben gewerkt. Daar werd hij echter snel ontslagen omdat hij niet voldeed. De massahysterie viel overigens ook de Arabische zender Al Mawada op die er een weinig objectieve en eenzijdige reportage aan wijdde.

[PERSBERICHT – 15 juli 2013]

Hetze tegenover school De Blokkendoos en leerkrachten blijft aanhouden: nieuwe wansmakelijke leugens gepubliceerd op internet

Filip Dewinter wil dat Antwerps stadsbestuur nu klacht indient tegen aanstokers, zodat hetze stopt en onruststokers bestraft worden

Inmiddels wordt steeds meer duidelijk – wat de meesten van meet af aan reeds vermoedden – dat er in het stedelijk kleuterschooltje De Blokkendoos geen enkel seksueel misbruik van leerlingen heeft plaatsgevonden. Wel was er sprake van een cultureel-religieus geïnspireerde massahysterie die gretig werd misbruikt door extremisten om de Antwerpse moslimbevolking op te zetten tegen onze samenleving.  Volgens Filip Dewinter “misbruikten salafistische moslims de situatie op een degoutante manier om hun extremistische agenda door te drukken.”
Ondanks het feit dat het parket na één maand onderzoek nog steeds geen enkele aanwijzing over mogelijk misbruik heeft gevonden, blijven de verdachtmakingen en leugens tegen de school en de leerkrachten aanhouden.  Op een radicaal-islamitische website http://www.censored31.blogspot.be/ , die beheerd wordt door een militant van Sharia4Belgium, worden de meest ziekelijke leugens als waarheid verkondigd: kinderen onder de 5 jaar werden volgens de website “zo vernederd dat het nog erger is dan in Guantanamo”. Er zou sprake zijn van “tientallen slachtoffers”,…  De sluiting van de kleuterschool – die gebeurde ten gevolge van de bedreigingen – wordt nu zelfs uitgelegd als een schuldbekentenis.
 
Filip Dewinter is van oordeel dat het stadsbestuur zelf zijn verantwoordelijkheid moet nemen en klacht moet indienen tegen al wie deze misselijkmakende leugens verspreidde – en nog steeds verspreidt – en bedreigingen heeft geuit tegen personeel van het stedelijk onderwijs. Door klacht in te dienen kan het stadsbestuur volgens Filip Dewinter de wansmakelijke hetze tegen de school en het onderwijzend personeel eindelijk doen stoppen.
Door zelf klacht in te dienen, moet het stadsbestuur ook duidelijk maken dat dergelijke toestanden in een beschaafd land als het onze onaanvaardbaar zijn. Via een klacht met burgerlijke partijstelling kan de stad er tevens voor zorgen dat de schade die de stad en het stedelijk onderwijs hebben opgelopen ten gevolge van de hetze vergoed wordt door de aanstokers.
Wim Van Osselaer
Persverantwoordelijke”

Niet reageren is toestemmen.

Florent Van Ertborn

3 gedachten over “De Blokkendoos: de blokken vallen op hun plaats (2)

  1. Mag ik hopen dat ook de directie en personeel een gezamenlijke klacht neerleggen willen ze “hun” school met het ons vertrouwde opvoedingssysteem met onze waarden staande houden. Hier, nu toegeven aan fantasieën en grillen van mensen die geïndoctrineerd zijn door een aan de waanzin grenzende geloof dat islam heet. Dat zou op termijn het doodvonnis voor de school kunnen zijn voor de islam het onderwijs daar zal overnemen.
    Beter nu leerlingen verliezen en de naam van de school met zijn opvoedingsprogramma en waarden hooghouden.
    Veel moed en doorzettingsvermogen gewenst aan personeel en directie.

    • Hopen mag. Moed en doorzettingsvermogen hebben we allemaal nodig.

  2. Kom op ! Barst Anciaux , dat gaat mogelijk weer een paar stemmetjes winst opleveren .Weer een pracht reden voor onze Bart om in tranen uit te barsten . Wat kan er nog meer kwetsen dan een arme minderheid leugenachtig te maken en te twijfelen aan Allah geinspireerde beschuldigingen .

Reacties zijn gesloten.