De beelden van Hamas die u niet mocht zien

De beelden van Hamas die u niet mocht zien

Wes HardinWist u dat er de afgelopen weken felle straatgevechten zijn geleverd in de Gazastrook, waar Israëlische militairen grote moeite hadden met het doorbreken van de stellingen en hinderlagen van Hamas? Wist u dat Hamas beschikt over ruim 20.000 tot de tanden bewapende strijders, onder wie 10.000 elitetroepen met gevechtservaring opgedaan in Libië en Syrië? Wist u dat honderden Hamas-sluipschutters waren geposteerd in gebouwen en woningen? Wist u dat honderden woningen in de opmarsroute van het Israëlische leger waren ondermijnd en voorzien van boobytraps? Wist u dat meer dan 5% van de 3500 raketten die Hamas afvuurde, zijn beland in Gaza? Wist u dat de Israëlische luchtmacht minstens drieduizend precisiebombardementen heeft uitgevoerd, waarbij géén doden vielen? U wist dit allemaal? Gefeliciteerd, dan heeft u zelf nagedacht en NIET naar de verslaggeving door de media gekeken. Lees verder…

Wes Hardin

5 gedachten over “De beelden van Hamas die u niet mocht zien

 1. Hamas werd in het leven geroepen door Israël zelf.
  zie bruggetje :http://www.thedailysheeple.com/ron-paul-history-lesson-flashback-israel-created-hamas_072014
  Of anders gezegd = Frankenstein en zijn monster!!! We weten hoe dit voor beiden is afgelopen!!
  Wat de ontvoering betreft van de 3 Israëlische jongeren, werd deze ontvoering reeds één week ervoor, voorspeld door het hoofd van de Mossad. !! zie bruggetje.
  http://www.veteranstoday.com/2014/06/16/israeli-teens/
  Wie is en was er de drijvende kracht achter de oorlogen in Libië en Syrië = om dit te weten moet men het Oded Yinon plan bekijken!!!
  Het weze nogmaals gezegd : ik heb niet de minste affiniteit met de oorlogvoerende partijen in het Midden-Oosten, en ik weiger mij dan ook voor de kar te laten spannen door wie dan ook!!. En de feiten zijn de feiten, van beide kanten!!.
  Als men wind zaait, zal men storm oogsten.
  Deze feiten en gebeurtenissen zijn echter het voorspel tot de 3 de wereldoorlog, die moet ontbranden in het Midden Oosten en waarin het westen moet en zal meegesleurd worden.
  Ik voeg ter illustratie een citaat bij van Albert Pike :(ik heb alleen een Engelstalige versie) :
  The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.
  The source of the quote is highly illuminated adept Sovereign Grand Commander of Scottish Rite Freemasonry, Albert Pike.
  Albert Pike voorspelde ook al WOI en WII, die volgens plan verlopen zijn!!!.

  • Na de aanslag op de twin towers kwamen ook allerlei geruchten op gang . Wat wij allemaal hebben kunnen vaststellen en gezien met onze eigen ogen , hoe vliegtuigen zich in de towers boorden. Dat zijn onweerlegbare feiten ! Straks gaan ze nog beweren dat de Joden de Nazi’s aan de macht hebben geholpen . Hoeveel zijn er niet die de holocaust bestempelen als een mythe ! Ongetwijfeld , iedere politiek heeft zijn verborgen agenda , wat dat ook moge zijn . Ik geloof enkel in feiten die onweerlegbaar zijn. De raketten op Israel zijn een feit. De bombardementen op Gaza zijn een feit .IS met zijn moordlustige debielen is een feit enz enz , wie of wat de oorzaak moge geweest zijn. Het wordt hoe langer hoe moeilijker te oordelen over iets of iemand. Dus ik hou mij aan de “feiten” . De verkrachters van de waarheid of mooipraters die voor alles een antwoord hebben steek in in mijn broekzak. Het verwondert mij dat een grootschalig conflict zo lang uitblijft . Sedert de “mens begon na te denken is het overal en altijd ambras geweest , het was zo en het zal zo blijven !

  • Het Oded Yinon plan werd ons voorgelegd door de joodse dissident Shahak. Bijgevolg moet hij bekampt worden. Zoals Niels Harrit, de Deense chemie prof/ unif van Kopenhagen en zijn onderzoek resultaten ivm de Twin Towers, die de officiële versie weerleggen. De enige dissident die we mogen en moeten geloven is de Russische dissident Solsenitjin.

   Maar eigenlijk hoeven we het Yinon plan niet te kennen. Het volstaat dat we de dagboeken van de grondlegger van Israël lezen, Theodore Herzl. In deel II op blz 711 ziet hij een jodenstaat die zich uitstrekt van de Nijl tot de Eufraat. Hij vond bij de Zionisten wereldwijd bijval voor die stelling.
   Rabbi Fischmann verklaart op 9 juli 1947, een jaar voor de oprichting van Israël – en deze informatie hebben we dan wel van Shahak, maar de notulen zijn bewaard bij de verenigde naties – tegenover een speciaal kommitee van de Verenigde Naties : het ons toegezegde land strekt zich uit van de wateren van Egypte tot aan de Eufraat en omvat delen van Syrië en Libanon. En waren nu juist in die landen geen oorlogjes?

 2. Op welke rekening kan ik storten voor die arme misdeelde en gefolterde Gaza-bewoners en hun Hamassers . Als we allemaal samenleggen kunnen we misschien een raketteke kopen , dan kunnen we tussenpersonen vermijden. Inplaats van springstof proppen we die raket vol met bloemen , Jenoffelen bv. bij wijze van grap

 3. René,
  11 september was een “false flag” en dus een “inside -job”. Het was president Bush zelf die het had over een nieuw Pearl Harbour. Dit laatste was immers ook een “false flag”. Zijn uitspraak over Pearl Harbour was dan ook enige waarheid die Bush toen heeft gezegd. Wat de technische aspecten betreft van de aanslag verwijs ik naar het boek “Painfull Questions” van Eric Hufschmid, met een ganse reeks kleurenfoto’s.
  Er is ook nog de strafklacht die Ellen Mariani heeft ingediend voor het US district court of Columbia tegen een ganse reeks vooraanstaanden(sic) alsmede tegen het C.F.R. Een kopij van deze aanklacht is opgenomen in het boek van Jim Marss :”Inside Job”, pagina 162 en verder.
  Dan is er nog een ander “feit” , namelijk de enorme handel met voorkennis, via short-posities waarbij beursgenoteerde bedrijven werden geviseerd waarvan men wist dat de koers ging kelderen, ingevolge de WTC aanslag!!!
  Gezien de omvang vereist dit de nodige kennis, middelen en steun om nadien ook het onderzoek te blokkeren, wat dan ook gebeurd is. Wie kan over al deze middelen beschikkingen voor deze “inside-trading”?? Ik niet U, U ook niet, veronderstel ik ten minste..!!!! Wie dan wel ??? Mits enige kennis en een open geest, ligt het antwoord zo voor de hand.
  Er blijven steeds bepaalde vragen te stellen : Cui Bono en Follow the money!!!
  Ik heb begrepen uit Uw reacties dat U bij de politie zijt geweest. Een goede speurder laat zich niet zo maar voor de kar spannen, en gaat er vanuit dat iedereen liegt..en die speurder wil dan ook de volledige waarheid kennen, zeker wat de achtergronden en werkelijke opdrachtgevers zijn van een misdrijf.
  Het is natuurlijk Uw volste recht U te laten “pakken”, maar ik wordt niet graag “gepakt”, toch niet op die manier!!!.
  Op de andere elementen van Uw reactie kom ik later nog terug.

Reacties zijn gesloten.